Страните от ОПЕК+ оставиха непроменени нивата за добив на петрол

Статуквото, към което избраха да се придържат се оправдава с несигурността относно това какво ще бъде въздействието на новите санкции върху производството на руския суров петрол

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доста малко коментари под толкова важна новина. То щото явно няма "Путин" в заглавието... :))) Интересно ми е какво ще се случи с цената на бензина до края на този месец....

Пълнете тубите докато има бензин!

Русофилски Тъпонгели. Глупостта ходи по хората

И какво ще правим сега?

Ние да се радваме, че в Азия петрол ще има и ще бъдем на светло, топло и с работещи икономики! Европейците пасти да ядат!

От утре ще има - Петроло рипа!

Всички от ОПЕК са сърбали попарата на запада и ще бъдат единни с Русия.

Опа, ще стане интересно. Да видим, "правилните" посредници на руски петрол ще успеят ли да запълнят празнините от "спирането на вноса" или ще се получи дефицит. Гражданите и фирмите със сигурност ще плащаме яко, а някой ще гуши комисионни за посредничество. Гледайте газа и мислете за петрола. Пак ще ползвам руски, но на много по-висока цена.

Нито едното, нито другото! Нито посредници ще внасят руски газ в Европа нито ще има дефицит на нефт в Европа! Това обаче не пречи ние да се надяваме да се сбъдне един от тези два сценария!

Gugnelid

Що бе, Знайко, ти да нямаш кладенец в задния си двор?

да го духат Авропвйците

Шило

Сега, едно леко намигване от страна на руснаците, като спрат износа на петрол за ЕС и шоуто ще е пълно. Хахахахах

От утре руски петрол в Европа няма, с изключение само за Унгария, Чехия, Словакия и България!

Положението е, че ако Русия спре петрола за ЕС, Унгария, Чехия, Словакия и България остават без петрол, а Вие ще ходите на работа пеш или с колело. Даано не се стига дотам, но е изцяло на милоста на РФ. Палете свещи!

Руските кавали не си ли го заслужават? Пак да се радват на страданията на хората, причинени от оня с име на женски полов орган!

Какво общо имат руските кавали, че Вие ще сте без ГАЗ и ТОК, на СВЕЩИ и ще просите за ХРАНА!?

В голяма грешка си за името на "оня"! Баш си е мъжко - PUT IN!!! :)))

Значи от рашата няма да видим ресурс, щото има шапка под тавана, хаха. Останалите се възползват от това и държат нисък добив, продавайки на висока цена, която се образува на холандската борса. Ние солидарно ще стоим дома с връхни дрехи за да може в Брюксел да им светят лампичките и да са щастливи мароканците, африканците и арабеските. Наложете още санкции, много сте меки, евроджендъри.

Тапа, ами нали това е целта бре, Тапа? От Русия ресурс да не видим, за да сме независими от нея, а и да не финансираме войната! Естествено, че ще има и последващи санкции! Ти съмняваш ли се?

ЕС да го духа на Опек

Sm3hurk0

ОПЕК+ не се натиска да му правят вятър около ципа и ги насочва към Путин ,,. на него да му правят вятър.. Ама Путин е истински мъж и тактично отказва, а ЕС ще стои ще избира да седи на студено или да му работи икономиката :)))