Коментари - Столична община се отказва да продължи проекта за спорния завод за RDF, край на сагата или ново начало? | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А, Иво Аръков, ще става баща!

Хубаво си решила да ни оставиш намира наесен с песен, но не може ли малко по-раничко така? И съвсем малко да е, все е кяр! Айде, ако трябва, ще ти дадем и на теб 10 брутни заплати като на ВИП-служител, само недей повече ни обгрижва, моля ти се, че хептен оредяхме и може да не дочакаме милото ти тържество по изпращането.....Много ми се иска поне веднъж и ти да опиташ с какво се храним ежедневно, но първо си приготви сигурен и компетентен токсиколог! А на един контейнер на съседната разбита улица стои надпис - "Простаци, хвърляйте си отпадъците вътре и не се правете на софиянци!" Ако на изпроводяк още не можеш да наредиш жълтите павета, попитай царя докато още го има, не може да не е чувал за дядо си и баща си откъде са ги взимали и редили, та чак до нас, простите столичани от 4 века, стигна - от фабрика в днешна Унгария, бивша Австро-Унгарска империя на Хабсбургите! Опитай, може и да стане нещо, барем да те запомнят една седмица поне.

Да те попитам госпожо Фандъковице защо от 1-ви февруави няма намаление на картите за градски транспорт за пенсионери. Пробиха ми ушите да ми говорят че щяло да има 40% намаление за пенсионери, да бе да ама не. Малее, каква благинка - цепи 40%? Днес си поднових картата и когато попитах къде е намалението от 40% госпожата на гишето ми каза пйтайте Фандъковица, нали тя ви обеща? А, ще кажеш ли нещо МА?

тия пари и за купуването на едни избори не стигат

Само ЗАЩО фънда не каже, КОЛКО пари на данъкоплатците потънаха в този завод за отпадъци?????? И КЪДЕ отидоха комисионните, може и поименно.......ама надали.