Стоилов: В бюджета нямаше средства за допълнителните пари за пенсионерите и лекарите

Служебният министър алармира, че е възможно да се стигне до "критични състояния в определени сектори на базата на приетия и некоригиран бюджет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се лее кал и тиня за отвращаване и доопростачване на т.н. народ! Нормално мислещи хора българи, не им се връзвайте, не им отвръщайте с коментари по форумите. Оставете ги да си дращят и да злобеят. Умиращата змия съска най-силно! Да убием тъпаците с мълчание!!! На 11.07. да изчегъртаме комунизма и безродниците от историята на България!!!

Като няма пари защо удължите мерките за пенсионерите. Питай Жан как се печатат пари. Скоро всички ще станем " милионери" по бесепарски.

А защо не си гледа неговото министерство!? Отново започваме всеки да прави това дето не му е работата! Още повече, че финансовият министър, каза че тези пари все пак ги има. Янакито винаги си беше папагал и нагаждач. Сега отново казва репликите за които му е обещан подарък или пък вече му е направен и сега връща услугата!

Ми намерете бе! И да бяхте оставили стария финансов министър за заместник, поне да ви обяснява кое и как!

Как до сега имаше за всичко и за всички, дори и за крадене, а сега няма? Почна се!

Разбира се че няма. Нали миналата година парламента му гласува правото да тели едни 10милярда за борба с кризата. Откъде мислите дойдоха тези пари за пенсионери ,учители ,лекари, полцай и държ.администрация. Но парламента не каза кой ще ги връща /то е и ясно/.

Пари няма,а се натискате за властта?! На кого ги разправяш тия?! Аман от спасители!

Интересно как така става, че всяка нова власт, като се почне от Освобождението през 9 септември до днес обявява как всичко преди тях е много страшно, много лошо и пари няма. Откак съм на тоя свят, все това чувам. И как новите ще направят живота ни светъл празник със сияйни светли бъднини. Няма кой да им вярва вече. От ден на ден става все по-лошо. По-рано беше да станеш член на БКП, меверак, военен, художник или артист, щот там са парите, днес да станеш политик, щот там са парите.

Нали казвате,че ББ краде по 10млд. на година.Освен това си пълни шкафчето с евро и злато. Сега Б Б не е на власт ! Вие управлявате и не крадете! Значи тези 10млд и златото и еврото са излишъци! Дайте ги на народа!На лекарите,които с риск за живота ни лекуват! Не ги давайте на Божков и пари ще има!

Прав си! Стига тая мъка! Кажи на другаря Радев направо да обяви резултата от изборите. Стига си играхте на демокрация. И почвайте да харчите

Ами изтръскай червените милионери. Ако ти стиска

Комунистите и гербавите им издънки фалираха всички бизнеси. Даже и Шоуто на Слави фалираха срещу няколко милиона да им изиграят плоския сценарий. Ама вие продължавате да гласувате за тях.

Ако верно са фалирали шоуто на куция, адмирации :)

Schilo

Стоилов, а спрете се че гейберските тролове се побъркаха. Не смогват вече.

Абе майната им на пенсионерите и лекарите. Важното е циганите да си получават редовно помощите и парите от фалшиви ТЕЛК решения.

Опрай се...кактро вика сина ми...

И преди 9-ти септември 1944 г. са стояли до тъмно,за да си взеат агне,а после дружно в гората са се борели с чевермето срещу потисниците на този от когото са взели агнето.

тези "критични състояния"? Пак ли дребните хорица и пенсионерите, а, другарю професор? Я направо връщайте Жан и да се свършва вече тази всеобща агония.

Ти нали си министър на правосъдието, какво за бюджета се изказваш? Всички там сте специалисти страшни, по дрънкане на глупости основно. Онова леке финансовия, дето ще погва баничарниците с касова наличност каза, че фискът е супер, ай разберете се да дрънкате едно и също поне.

Идат избори е новата справедливост.Така е било и след 9-ти септември 1944 г.

Министърът на правосъдието анализира бюджета на държавата и добавки на пенсионери и лекари - или не вярва на финансовия министър, или няма проблеми в правосъдието, или е министър по всичко и нищо

Да ви е честито, започна се със нямането на пари. Утре и ток няма да имате.

Защо медиите трябва да дават гластност на лъжците

Еййй тия гепиха парите за има няма две седмици.

Наглец,некадърник,комунист

Абе в другите държави като няма новоизбрано правителство след избори, действащото остава като временно. Тия се вживяха като корифеи с поголовните си чистки... Тооо не че е по-добре за народа, който винаги го д-ха. Просто борба за кинти...народни..

Я! А днес оня другия обясняваше, че имало пари и бюджета бил стабилен. А сега де?

Кризите започват. Точно 10 дена им трябваха на комундета да поискат всичко.

И какво сега нямаше пари но фалирлата Нинова ви ги даде:))) недеите така !!!! от ляв човек ме карате да ви презирам дълбоко!!! и да браня Бойко!!!! отвратиелно некомптетни сте, отвратително шумни и слаби

Защо 45 НС не се погрижи за бюджета, важното бе да си гласува заплати....

БСП фалира, Слави фалира, нормално развитие, всичко до което се фокоснете фалира

Професоре, професореееее, много се изложихте да сте част от този кабинет. Но и продължавате да се излагате с изявленията си!

Некъдърник

Още вярвате на тоя крадлив поплювковец Борисов?

Не са наивни. Тролове са.

Много ясно че не! Ама новите са в пъти по-зле!

Тя знаеше, че ще я махнат и ден преди уволнението си ни вдигна заплатите двойно. НО папи нямаше. Тя замина за чужбина, а остави новия директор да се чувства като в небрано лозе. Естествено че се отказахме от заплатите, но след доста месеци, той наистина ни вдигна заплатите(сцената на съкращения).

Нали същото направи и Станишев, наборе. Вдигна пенсиите, без да предвиди пари в бюджета. Но сега парите в бюджета са предвидени, нали за това е бюджет за годината. Само че този господин лъже предизборно като Маяма. И като всички комунисти!

Кога дойдоха комунистите на власт , кога свършиха парите . Тея червени крадливи маймуни , много чевръсти бе .

Намалете чиновниците и пари ще се намерят, че и няма да има кой да пречи на електроницацията. ------------------ Пари за пенсионерите с малки пенсии, получени за трудов стаж и доход трябва да се намерят. Пари за болничните лекарите и медицинския персонал трябва да се намерят.

Управлението е отговорност а не да плачете по телевизиите . Нали имаше парламент на Радев , къде успяхте.

Абе ти що се вреш във финансите.Да се чуди човек ти правосъден министър ли си или финансов.Ами нали сте много кадърни,осигурете пари.Борисов как намираше.Вие какво искате.Да ви подреди за 5 години напред и после с чужда пита,майчин помен да правите.Намерете си париииииии.Мърши лъжливи

Абе така ще кажете вие дъртите комундета за да откраднете къде кво можете и да не дадете на народа!

С тази статия "управниците" на "президентчето" от с Славяново ще върнат бат Бойко на бял кон!!! Всички пенсионери ще бъдат НЕГОВИ потенциални гласоподаватели!!

То е ясно че при комунистите всички пари потъват като в подвижни пясъци. И т.к. в природата нищо не се губи ... просто смянят собственика си с подходящия тъкъв Например 1996-1997

"Само внушения ....комунделски крадлива сган. Какво ни заливате с лъжливите си помии... Ще ви подслушват....като комуникирате със съмнителни личности които се разследват .... Да не би аз да наредиха кабинета на Радев .... Имам остра алергия към комундета и тяхното котило... Кога при тези уруди имало пари за някой друг ,,освен за тях."

И понеже ги нямаше в бюджета и Янаки Стоилов ги извади от джоба си??? Му-хахагаха. Безочие и наглост. Каквито винаги са били "червените"

Янаки ще спасява телевизията на бсп ли , че му трябват пари ? Е няма никъде по света толкова много

Ама тва не е новина. Всеки знай, че Бати даваше по 50 лв на пенсионерите от пекмеджето с пачки и кюлчета.

ДАВАШЕ!

Абе тея що не се разберат с финансовия Харвард какви ще ги говорят, че Харварда днес се изказа друго... Има пари и "бюджета е добре"! Излиза, че или Харварда не е наясно с финансите - значи некадърен, или Тоя лъже! И в двата, случая лъсва некомпетентност да управляват държавата!

Щом правосъдният се занимава с пари, явно му трябват за подкуп на съдиите.

Видяхте ли Виденов,все едно че зомби филм гледах

Ами като нямаше как продължавате да ги плащате? И от къде намерих те пари в неактуализирания бюджет?

Дрън-дрън-дрън. Яначко си заработва заплатата.