Коментари - "Стандарт енд пуърс" потвърди кредитния рейтинг на България, чака влизане в еврозоната | Бизнес.dir.bg
назад

"Стандарт енд пуърс" потвърди кредитния рейтинг на България, чака влизане в еврозоната

Ако бъде сформирано стабилно правителство бързо след изборите през юни и се избегне продължителен период на нестабилност, не се очаква да има съществено забавяне на присъединяването на страната към еврозоната

Обратно в новината
| Редактор : Лилия Чалева

Коментари - "Стандарт енд пуърс" потвърди кредитния рейтинг на България, чака влизане в еврозоната | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Голям напън да ни вкарат! Аз искам управниците ни да кажат къде ще отиде резервът на БНБ! Аз лично съм да минем през лустрация и да не влизаме в ЕЗ." под този коментар не може да се гласува положително. Това ли ви е демокрацията? Предполагам че вече е изтрит. Дира, не ехубаво да ни казвате какво да искаме и как да живеем.

Тия нямат спирка докато не опоскат докрай страната.Много им се иска но няма да стане независимо от налетите малиони долари в тези манипулатори.Ясно е че до 2027 еврото ще бъде табу за българия за жалост на алчните банкери.

Голям напън да ни вкарат! Аз искам управниците ни да кажат къде ще отиде резервът на БНБ! Аз лично съм да минем през лустрация и да не влизаме в ЕЗ.

Ще почака още доста! Нямаме намерение да влизаме в ЕС… гледаме им сеира само!

еврозоната... морковчето пред муцуната на магарето.... за 20 годин не го ли бденахте бе....

Поръчкова статия ,с цел лъгане и заблуждаване !

а язе чекам да влезна у жежката путка на лайнен и в жежкия гъз на столтенберг

Чэ сегашните комуняги нема къде да стоварят денгите в Йостеррайх С уважением Ицо Хазарта Ъпсурт Ъ

Голяма работа! България стабилно правителство няма да има скоро, не и с тези политически партии. Както и да се пренареждат, нищо няма да се промени. А най-притеснителното е, че броя на хората, които гласуват, намалява с притеснителни темпове. Накрая ще останат само най-промитите мозъци, които ако трябва и всеки ден ще гласуват за когото трябва.

Задължително гласуват само пенсионерите, ей така по навик! И те намаляват по биологични причини непрекъснато, така че е нормално да има все по-малко хора пред урните ...

Спомнете си за баМка КТБ кво ви казваха по всички медии, политици и банкери, че всичко е добре, няма страшно. Не се доверявайте на мафията, именно тя управлява, не само в България, но и в ЕС. Каквото ви напишат вие го тълкувайте обратно, за да се подсигурите.

"До 2030 година няма да има държава България,нито останали българи..." Едмънд дьо Ротшилд

Ще се лапа много от Еврогрантовете, паричките ще циркулират в безсмислени проекти с подизпълнители подставени на политическата върхушкалица, ще се разтваря все повече социална ножижа, все по богати и по бедни ще виждаме, 3/4 от страната ще тъне в забвение и разруха за сметка на три града където вече няма да може да се живее..Идва ужасно време, по лошо от война..

От агенция "Бедняшки стандарт" се опитват да ни дават наклон на мъжкия полов орган! Тези са като платените социолози преди избори!

Бойко пак се готви да управлява с ПП ППодмяната и ако Асен Василев е финансов министър въпросът с еврозоната се счита за решен.... Възраждане печели отлага се влизането

са големи глупаци ! . евро няма да има ! шумкарската мафия , сложена от блядовете , която шиба този народ от 80 години - не иска евро ! . чака да свърши войната през 2030 година и да влезе в новия се се ре и да върже восъчният лъв за дървената рубла ! .

Полюциите на соросоидната сган нямат почитатели !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Глупости ! Тези "кредитни агенции" са допълнителна измишльотина на банкерите, за да могат да си оправдаят още по-лесно лихвите, наложени на държавите длъжници! Колкото по-нисък рейтинг, толково по-високи лихви! Банките се "оправадават" с кредитни агенции, които уж са нещо различно от тях. Ние, започваме процес на бавното, но сигурно отделяне на България от нато и ес! Иначе тези организации в този им вид ще ни унищожат, заедно с тях самите!

+