17-11-2017 20-11-2018

Коментари

олииии, още 20-30-40 г. и ще застигнем Унгария и Словакия по стандарт. Внучето може ида го доживее

Дано пиенето, мадамите и зъболекарите да са все тъй перспективно евтини, че да мога да се прибирам поне за купона. Обичам я таз ваща стабилност с предвидима бедност.

Колкото повече заеми взема България толкова мизерията и пропадането стават все по стабилни и гарантират колониален тип на развитие.

колониалният тип на развитие... Австралия? Канада? имаш да мечтаеш за колонизиране ти, ама не си имал късмета да случиш на колонизатор :)

А без заеми пари от къде.За пътища и магистрала Хемус изобщо няма смисъл да се говори,ама то за текущи плащания на лекари и др. не стигат. Тоя галфон дето изръси ,че Крим е руски от Ес ще му направят живота черен,респективно и на всички нас

Къде е тиквата да говори за глад и криза??? Още 6месеца максимално и на всички ще стане ясно ,че е най големия лъжец. И на следващите избори и 10%ще са му много.

Че то сега е нетърпимо от към цени,след 6 месеца се надявам тоя път освен парламента,както 2014 да изметат и мунчо

сега щял да бъде стабилен!!!!!! Стабилно понижен.- ще ревете за управлението на герб! не е като да не сте предупредени..

Да дават такъв рейтинг, не знаят ли че ББ не е на власт.

6 месеца без Тиквата и добрите новини не закъсняха. Въпреки ужасното наследство, липсата на политическа стабилност и Ковид. Просто няма нищо по-вредно за БГ от мафиотското сдружение ГЕРБ-ДПС.

6 месеца без управление на Герб и да държи още без да падаме.Наистина голямо постижение и даже ме учудва,но догодина ще е стабилно надолу като изчезне инерцията,до миналата година винаги имаше растеж

такива даваха за Португалия, Испания и Гърция, за да ги окуражат да се набълбукат със заеми и после ги удариха, добре че беше Евроото с което ги спасиха.

Свърши вече времето на рублата, скъпа! Комундетата свиквайте, че еврото ще бъде прието! Понял?!

Реалното, което очаква кретени като Павел е само КАМБАННИЯТ ЗВЪН !!!

ала-бала инфантилност и водене за носа част от Майнд контрол , за да бъде самоубийството приемливо за гоим https://www.youtube.com/watch?v=vyYl9z3xgpQ Глобалната банда и техните Господари прикриват това престъпление срещу човека, неговата настоящата цивилизация и природа чрез мегакампания за изменението на климата. Разбира се, следващият цикъл на изменение на климата е огромно предизвикателство за такава цивилизация като сегашната (нулево ниво по скалата на Кардашов). НО Антропогенният фактор в климатичните промени, да кажем, достига 1% а при замърсяването, унижаване на местообитанията човешкият дял е над 99%. „Размерът на популацията на дивата природа е намалял с 68% между 1970 и 2018 г.“ https://www.weforum.org/agenda/2020/11/extinction-facts-wildlife-attenborough/ И можем да спрем тази катастрофа, ако успеем да се включим в целеполагането и създаването на дневния ред вместо т.нар. елит! Нека добавим още джендър мейнстрийм, постхуманизъм и всякакви токсични концепции и техните последствия Има и инструмент за този повратен момент – електронни референдуми в блокчейна. Ако не успеем, тогава самоунищожението на тази цивилизация е неизбежно!

Все още има все още кожа за дране, но само от "избрани" !!!

BBB /А-2 в действителност не е хубав ... това е дефакто оценка "ффф", сиреч - тук все още е възможна далавера, с профит "за избрани" от сектора (А-2) и всички останали луус... ВВВ биват крадени от тези, които са с ААА,

BBB... Е то това е пълен боклук, баце...

има все още "хляб" за дране, но от "избрани"

България е в дългова спирала! Тия по харвардска линия се правят на ударени!!!

Важното е, че Тиквата от джипката повече НИКОГА няма да помирише власт! За ужас на вас,платените герберастки тролчета с опорките на pi ar sevi!

Цените скачат до небесата, ама важното е, че Бойко няма да управлява повече

S&P твърдят труго, ама простите тикви няма как да не сте по-наясно, че това е лъжа и да сте сигурни, че откакто Буцефалът слезе от жипката, слънцето не е успяло да изгрее без залоения му г.з, ха ха ха ха ха!