17-11-2017 20-11-2018

Коментари

питали ли са нинова не са за какви рейтинги тогава говорим

Тия , стандартно да си пурнат изследванията от зад. Никой не се интересува от канторката им и каво мислят.

не американците по кредитен рейтинг поне стигнахме Русия и Казахстан...

Аз пък очаквам августовски жеги по коледа! Но все пак може да очакваме и обилни снеговалежи, за което трябва да се подобри кохезията при снегорините....

Ово е стандарт! Политически и икономически интереси клатят и този фес.

Очквам Standart & Poor's да ми направят пенсията от 200 лв. на 2,000 лв. Както е добре известно,кредитните агенции са добре печеливша и гладко смазана машина за манипулации и политическо влияние.Нещо подобно на НСИ в България. Както казваме по нашият край-който поръчва шампанското-той ближе ц..ите.

"BBB", показва подходящи защитни параметри. Неблагоприятните икономически условия или променящите се обстоятелства обаче е по-вероятно да отслабят способността на длъжника да изпълни финансовите си задължения по отношение на задължението.

Статията звучи така. Народа реве пред министерски съвет " бедни сме , гладни сме " после Боце казва пред чиновниците на ЕС че всичко тука е повече от песен а онези от Агенцията въз основа на разваленият телефон правят предположения за икономическо развитие основани на неща коуто са далеч от реалността. С 350 Евра заплати и 150 Евра пенсии ако ни вкарат в Еврозоната половината народ ще умре а другата половина който може да мърда ще запали кецовете оттатък границата а тая територия ще се окаже не новата Гърция на Еврозоната ами нещо много по-лошо. Вижте само Гърците като убиха драхмата колко добре си бяха и като пенсии и заплати и икономика и вижте сега колко им е външният дълг и питайте обикновенните Гърци кога бе по-добре с драхмата или с еврото. Те ще ви кажат. Държавата България в която 60% от населението е под или около прага на бедност неможе вече 11 години от влизането ни в ЕС да ни докара стандарт поне на половината от този в Западна Европа а и да защити най-бедните в страната а как ще ги защити в Еврозоната даже и счетоводителя Горанов няма идея..Къде в ЕС заплата 280 евра МРЗ и минимална пенсия 100 Евра някой може ли да сподели ?

Не реве целият народ . При капитализма имащите причина да реват са винаги повече от останалите. Особено в по-бедните държави.Която и партия да ни управлява .Ъхъ.