Коментари - Срив на акциите на компанията зад социалната медия на Доналд Тръмп | Бизнес.dir.bg
назад

Срив на акциите на компанията зад социалната медия на Доналд Тръмп

Мажоритарният дял на бившия президент на САЩ и кандидат за нов президентски мандат Доналд Тръмп в медийната компания падна от 5,5 на 2,9 милиарда долара

Обратно в новината
| Редактор : Аделина Томова

Коментари - Срив на акциите на компанията зад социалната медия на Доналд Тръмп | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тръмп има милиарди почитатели копейки по света. Ватата да събира пари за идола си.

Мисля че става въпрос за под 100 милиона.Така че не се радвайте че е загубил.Той толкова никога не е печелил за 100 милиона вложени за толкова кратко.Така че като му забраниха да туитва демократите му изписаха веждите.

Както е казвал многократно самият Тръмп:"Може целият свят да отиде по дяволите, и въпреки това, аз няма да загубя и цент". Това са големите бизнесмени!

Кой се е фанал с Путин убаво не е видел !

Има още къде да пада. И сега е надценена. :)))) Като му останат 2.9 долара от нея, пак ще е надценена. Досега е само на загуба. Няма значение, че на тръмпанарите тука им се струваше, че има повече потребители от всички останали мрежи взети заедно. :)))

Този капут си направи социална мрежа за да може да облъчва през нея МАГА идиотите говорейки като техния месия и акциите му се сринаха. Какво ви говори това за реалната подкрепа за Тръмп ?

Ше го върнем в първи клас Тръмпчо , пълна задна ножица го чека във финансово отношение !

И що Тръмп не върна Сорос в първи клас? :))))

Окъсан като църковна мишка очевидно

Да не би 7-те милиарда от Путлер "в задния му джоп" да свършиха?

Колко е могъщ бизнесмен и уж милиардер . Няма пари да си плати наложената му от съда глоба . Пълен нещастник и всеки който го поддържа . Един бандит с голяма уста който от много хвалене и приказки сам си каза за банковата измама с имотите си

То па щото Мъск или Зуки могат да извадят ей така 400 милиона кешовица, нищо, че гонят по 200 милиарда :)

Имат по трилион и най вероятно могат да я изкарат а тоя надали има даже и в имоти милиард . Скама който е направил е точно това корумпирал е хора които да му завишат цената на имотите за да тегли заеми . И говорим за завишаване в десетки пъти

Сложих ти минус,защото изобщо нямаш представа с какви средства реално разполагат най-богатата част от обществото. Тези хора реално нямат тези пари за които всички пишат, а имат активина на тази стойност. Разликата между актив и кеш е огромно!!! Само да вметна,че на Тръмп първоначално му искаха малко под 500милиона $, което за който и да е богаташ, е огровмна сума пари кеш, затова той търси кой да застрахова риска от това да не се предаде и вместо кеш да депозира въпросната застраховка, което е допустимо по тяхното законодателство.

Е точно това той си завишава в десетки пъти цената на имотите за да вземе заем/кеш който да ползва в бизнеса си .

Той си призна без да го питат пред съда за измамата която извършва !!! Да не му се смея ли

И има едни компании, които дават кеш срещу подпис, ама никой не ще подписа на Тръмп... Що ли? :)))

Иснтински пример. Подари реч причини които няма сега да изброявам, в момента почти нямам пари да си платя тока и водата (макар че цените за тези неща където живея надхвърлят 1000лв месечено), макар да имам активи за 1.2 милиона евро! Имам и друг пример с човек който познавам дето има активи за близо 100 милиона долара и 20 скъпи коли, но няма 300 бона да извади за да си реши един доста сериозен проблем и сега си гризе ноктите не знайки точно какво да направи! Защо не си продаваме активите а предпочитме да се мъчими, е доста сложно и нямам намерение да го обеснявявам но има една част егоизъм, срам и оптимизъм. В съяето време, и двама с този човек познаваме едно момче което няма никакви активи и буквално не може да иде в бара да пие една бира за 10 лева, но взе заем да си кипи телефон за почти $2,000 който не му е необходим. Какво се опитвам да ви кажа. Имам много причини някой като Тръмп да прави това което прави и те могът да бъдат крайно иднивидуални.

Това се случи преди седмица . Откакто това се случи вие бая Тръмп/Путин пропаганда изсипахте . Това не е новина което публикувахте. Това е минало