17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не чувам нишо от ЕК за непозволена държавна помощ!!!! Когато същата ЕК закри завода в Ловеч на грейт уол, сега този завод щеше да е единствения китайски завод в ЕС за ел коли. Точно за това трябва спешно да излезем от скапания лицемерен с войни стандарти ЕС.

Все пак, както се вижда изсекоха гората! Уж зелени, ала бала ама германците искат индустриални работни места! Те това е истината. А не да работят като сервитиори и курви по морето!

Тесла едва ли се занимава с комуналните разходи. Най-вероятно германска компания под-изпълнител на строителни дейности, или неин под--под-изпълнител са се насмели. Прословутата работливост на немците е лекинко преувеличена. Бил съм свидетел как “понемчват” външни компании, като Тесла, или Тейкдата. Тесла, този завод трябваше да го построят в България.

tonk11

Та да го побългарим? Да не са шашави?

И кой ще работи в България? Бързи курсове за преквалификация на охранители, футболисти, певци, манекенки, танцьорки и сервитьори ли ще правим?......

Ето това е ГОЛЯМАТА разлика м/у БГ и DE У нас ТИМ дължи 58 000 000 лева летищни такси на Софйиското ДЪРЖАВНО летище и ..... НИЩО !!!!

добре че американски компании като тесла инвестират там, иначе швабия е гола вода. сами се насадиха да са енергийно-зависими ит руските олигарси и ако не са инвестициите, ги очаква съдбата на беларус. и без това немските банки са перални на рубли и пренадути балони

Нормално поредният балон.

Канчето с лекарствата и марш в леглото.

Ей ся! Специално защото на дебил като теб му се приискало.

вероятно са я спрели на строителите, не на Тесла... някой е проспал някоя сметка. тъпа и безсмислена новина

виК по целият свят са гадняри. Да спрат водата на .......

Сега ще се обявят за роми и БХК ще ги защити. После безплатен ток и вода...

Само като съпоставя колко им платихме ние,за да си осигури политическо спокойствие кръгът тулупи и ми иде да стегна куфара.Германия затова е велика щото номерата на американците при тях не вървят!

германия велика? ти тъп ли си? добре, че американците инвестират там и им купуват бангиите, иначе немците са гола вода.

това е новина тип:" И богатите плачат" при това изсмукана от пръстите

Намерили какво да им спрат... водата, голем праз. Виж ако им спрат тока, друга е работата :D :D :D

Спрете им и тока мамицата им американска. Вижте колко дървета са изсекли педалите.

клуко виж Сибир как са изсекли милиарди дървета на не няколкостотин.

Гледам ги тия дървета, ама не виждам нито един зелен да скача, що така?

Щото са изсечени след одобрение. Тесла иска да изчисти парцел с гора, за да направи път за новата си Gigafactory, базирана близо до Берлин. Еколози първоначално успяха да го спрат. Но регионалният съд, отхвърли забраната и заяви, че решението му е „окончателно“.

И кое прави това новина ? Всеки който не си плати комуналните услуги му ги спират. Дали ще е карайпътно, кафе, завод, строеж или колиба.

не всеки, не всеки ...

Ли си това да беше в България? Нашия щеше да им даде да източат яз. Искър без проблем. Бас хващам.

Кой знае кой е проспал някоя сметка от 500 евро в суматохата, ще я платят и ще се оправят нещата. Тука здравте сили съзряха едва ли не казус бели между САЩ и Германия.

tonk11

Как ще спират водата на американска компания бе? Е сега ще видят те. Санкции, наказания, сега ще блокират сметките на шефа на месното ВиК, на секретарката и на чистачката. Ей ся го овапцаха. Нагледци. Вместо да им дават вода без пари, те я спрели.

Много си прост, Саше! Водата са спрели на строителя на завода на Тесла, а не на самата Тесла. Журналюги

А ще има ли резолюция на ЕП от ирландската депутатка. Както за ирландците в Поморие , които не плащат ток и вода

Бой по "Тесла" с теслата...

Чифутите са стиснати, много ясно.

Голяма сеч пада.

Бира нали има?

Хахаха, това е много смешно.

И тока да им спрат, щом не са си го платили. Аз ако не го платя и моя ще го спрат.