Коментари - Споделяте ли вкъщи работните си проблеми? | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако съпругът успее да се вреди в оплакванията на съпругата... може и да успее да сподели нещо, ама иначе няма никакъв шанс, поне докато не избухне някой домашен скандал, ама то тогава вече не е споделяне а призоваване към съвестта на половинката.

Гореща телефонна линия - Роби говорят за работа...

Познавам хора, които говорят за тъпата си работа навсякъде, без да осъзнават колко са досадни. Толкова ли няма друга тема за разговор?

Има, разбира се, решенията на диференциалното уравнение на Дирак, математически модел на въртяща се черна дупка с акреационен диск ... ееее циците, баджаците и гъзовете на колежките също са вариант и понеже за работа не става въпрос, може да се отвори дума за нечии сексуални подвизи, верни или не. Или клюки за нечия чужда сметка

Не разбира се, никакви проблеми не споделям никъде, то само това оставаше, че околната сган да изнюха слабост и да започне да се гаври за няколкото секунди чувство за превъзходство. Или да им дадеш повод да изнудват или да си упражняват нахалството на твой гръб за дребни отстъпки .... проблемите ако се натрупат се лекуват с усамотение и мноооого алкохол ... и никакви антидепресанти. Човек за човека не е вълк, вълкът се плаши от яко маваши гери в мусурата ама е хиена, чакал и лешояд в едно

в къщи проблемите си в работата.Има и такива които не споделят, но им личи, угнетени са и настроението им поражда въпроси...какво има... А и с кой да споделиш, ако не в къщи? С приятели? С комшии??? Абсурд! Едни се отегчават веднага, втори се пазят да не се натоварват... трети клюкарстват после.Затова....всичко важно се споделя у дома.

Честно казано имам познати, приятели, роднини, които говорят само за работата си, много е досадно! Изляза ли от работа и край, вече съм друг човек, по-свободен. Обаче някой път стават такива простотии, че то няма как просто да не споделиш. За щастие са рядкост тези неща.

Не. Трябва ли да разказвам на жена ми проблемите с трите колежки любовници. Тях опрашвам в работата, жената вкъщи я опъвам. Всички доволни.

То не живееш в българия ако всяка вечер не седнеш на маса на една ракия и не слушаш за проблемите в работата. Ако бг направят турски сериал с милион епизода, ще бъде точно по тази тема...главен акт бай иван