"Соф Кънект" ще инвестира 4 млн. евро през 2022 г. в търговските площи на Летище "София"

Концесионерът ще ускори инвестициите в аеропорта през 2022 г., заяви министър Николай Събев

Обратно в новината

Коментари - "Соф Кънект" ще инвестира 4 млн. евро през 2022 г. в търговските площи на Летище "София" | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези концесионери-моше ници щяха да строят нов терминал, сега отделят нищожните 4 милиона за търговски цели, абе дебили, първо стегнето скапаното летище, после мислете за търговията, да ама не, от търговците ще имате печалба, а от ремонта на летището само загуба.

Това хиспанско име не говори за нещо хубаво. Софийското летище е най малкото и грозно летище в Европа, нефункционално, с един изход и един вход, проектирано е без мисъл за перспектива, без удобства за пътниците, без тоалетни в гейтовете, без магазини, ресторанти, кафенета…бедна, мизерна обстановка, дожалява на човек беднотията и бърза да напусне това място.

За какво преживяване говорите гСъбев,като едно информационно табло за полетите не може да намерите след чекинга. И да там първо трябва да влезе прокуратурата

4 млн. за ЦЯЛА ГОДИНА "инвестиции" на летище са ....2 тезгяха за дюнери.

Летището е в трагично състояние и това е видимо.Да не говорим за закрития паркинг ,където по таваните и подовете стърчи арматурно желязо ,а от таваните на паркинга пада варово циментовата замазка.

Далавера с мащаби, която историята ще нареди редом до тази с продажбата на БТК за стотинки.

Булбанк и БГА,,Балкан” продадени от Костов ,като подарък на чужди банки и фирми.

И дано да спрат вече тази гаражна музика която ддъни от павилиочетата-барчета

Която говори по уредбата безкрайно отегчена интонация? Нея кога ще я пенсионирате? Мъца, задъхва се, като че ли получава асматичен пристъп. Никой ли от шефовете на летището не е напускал страната ни? Не сте ли чували как говорят леличките по други летища? Намирате ли поне малко прилики?

пълни смешници, 4 милиона евро за летище са пари за семки. Тия кога ще започнат да си изпълняват договора, 10 год без инвестиции при тая инфлация...

Обаче щели да наблегнат на търговските зони. А паркинга и тоалетните кога? Тях ли ги оставихте за следп 10 години?