Служебният премиер създаде Съвет по икономическите въпроси

За участие в консултативния орган са поканени Красимир Ангарски, Емил Харсев и Георги Ганев

Обратно в новината

Коментари - Служебният премиер създаде Съвет по икономическите въпроси | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На тази среща може ли да решите как да спрете кражбите на топлофикацията и чез.Все пак може да направите нещо и за народа.

Съвет по икономическите въпроси без икономическия министър Кирил Петков е ясен знак за неговата истинска експертиза и тотална ненужност в този кабинет.

Има пари за крадене-камитети ,съвети ала бала-парите да не крадете

Има нужда от Съвет по премиерските въпроси...

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Като: 1. "Държавата била лош стопанин." и 2. "България е бедна държава, затова доходите ни са толкова ниски" Дрън-Дрън, пълни глъпости! Ако държавата е лош стопанин, това може да означава, че върха на управлението и е обсебено от некадърници и крадци! Що се отнася до второто твърдение - България е достатъчно богата, за да има за всички и то достатъчно. Истината е, че се краде като за световно, затова сме бедни! Пожелавам успех на всички, които управляват в момента, както и на всички бъдещи кабинети на Р. България, в борбата с държавните престъпници, както и в полагането на усилия за справеливо и достойно овъзмездяване на труда на българските граждани!

31 години фарс -ненакрадоха се а другите хора си оправиха държавите.Не ви ли е срам малко-Аман от чантаджии и политици.

Ат. Буров - цитат: "България винаги е била управлявана от бивши или бъдещи затворници"

Малллиииииии....ся ша има едни философии...дебати..и накрая един експеримент..да ни фкара обратно в блатото.

Изтуркани,употребени,изхабени.....Опит да се хвърли прах в очите на народа,че нещо се прави както трябва от товасбъркано правителство!

Фуражка - икономика или икономика на фуражките. Поне икономистите на хунтата на Радев са ясни. Само Румен Гечев остана зад кадър

Хърсев? Леле мале

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Пиши на български, бляд!

Думичката "иновативно" у нас задължително води до плачевни резултати , в която и област да погледнеш. В резултат на "иновативното" ни образование сме на последно място в Европа по грамотност. Така че заменете думичката "иновативно" с "резултативно"!

Да обсъдят как да се ощави народа за последно

Трябват им кредитните досиета, които да дадат на Русия, особено, за сделките по модернизиране на армията. Предатели. Позор. Както и да отстранят конкурентите на Божков черепа, който да оневинят и върнат в едрия бизнес.

Тоя консултативен съвет е съставен от 100% Десни бе ! Десните взеха властта пък Правителството уж служебно ? Кво става?

Става това, че тези са некадърни и го виждат. За какво им е иначе този съвет, след като си имат министерства на финансиите и икономиката, с по няколко заместници? Завършилите Харвард, не са в час, пълна трагедия са. Ако продължата така, ще съсипят държавата.

Какви десни комунисти бе баце?

Тия леваци слуги на хунтата на фуражките не са никакви десни

На комунделите им дай Пленуми да правят.. организации! Едни избори не могат да направят, икономиката им е на ниво Румен Гечев и Жан Виденов

Основната и единствена задача на служебното правителство е да организира изборите.Това какво е?

Ами иска ти се да е така ,ама не е .Основно задължение на служебно правителство е да проведе избори , но не е ЕДИНСТВЕНО задължение. Запознай се с Конституцията и не повтаряй герберските опорки.

Аре Кире последна полюция...

Де е ръгнал? Остават му два петъка служба И да внимава в картинката да не го погнат следващите Мдаа

Кире Харвардо! Служил сам в Стара артилерия!

Не сте поканили и Румен Гечев и Жан Виденов, майсторите на фалита, към който бутате страната и Вие

Изверги недъгави! И ваксинирането преебахте! Нищо не става от вас! Нищо!

Ти си психопат бе! По-големи "изроди недъгави" от Боковите калинки и малинки и тъпинки никой не може да намери!

Целта, драги ми смехурковци е не да се проведат честни избори, а изобщо да няма избори. Сценарият е ясен, написан е още през 17-та година на миналия век от гнусния пролетарски вожд Ленин. Създава се невероятен хаос и изборите се прпвалят. Хунтата от тъпоглавите кадри на Радев продължава да твори безобразия. Тези дни стаана известно, че културиста от НАП е получил директива да цака пголовно с актове. Ако си си платил данъците, става грешка и плащането не се признава. Търсят данъците повторно, но не пращат известие. И хоп - акт и оттам дебелите вратове от частните фирми на съдия изпълнителите. Бедна ви е фантазията, какво ви готви Мунчо. Икономиката, коят е напъната от ковида, сега ще понесе нови шамари. Говоря за икономиката на хората - гаът поскъпва с 20 на сто (Путин пее осанна), топлофикационната мафия също ръкопляска. Геноцидът Радев продължава до дупка.

Ако от тук се направи социологично проучване за нагласите за гласуване, ГЕРБ е мъртъв!

Как хунтата разбира икономиката: Икономика равнииис!!!! Икономика миррннно!!!!!! Зелени чорапи и икономика са толкова несъвместими неща че дори поставянето им в едно изречение е нелепо!!!!

Крайно време е да свикваш без вожда си!

Три дена арест!

Толкова читав Премиер/макар и служебен/ досега не сме имали! Ашколсун!

Направо - браво, найу-умният нали? Смехурко нещастен!

ашколсун? такива като тоя навремето ви сменяха имената. и от невежество и простотия стана вече над 30 години си ги харесвате

този горкия въобще знаели къде са го сложили и какво трябва да прави?премиер бил- момченце за всичко -използван най-вече за изтривалка- абсолютна безгласна марионетка-зелен миризлив цървул

Тоя дриопитек само с Радев може да се мери по тъпота.

Атаката към Борисов е за две неща които направи и матира мутри и комунета. Първо изкара от играта спонсорите на комунетата бобокови, черепухин, баневи и т.н. Второто е, че форсира нещата за приемане на еврото, така атакува останалите хитреци с кинти в страната. Иначе казано всяко движение на парични потоци ще се следи от Брюксел и ще има въпроси защо се харчат тези пари и защо се дават за еди какво си. Иначе казано кой да се справи с мутрите освен мутра. Между другото атаката ще става още по-ожесточена и безкрупулна до изборите и след това за следващите избори който няма да са далеч. Атаката към Борисов е за две неща които направи и матира мутри и комунета. Първо изкара от играта спонсорите на комунетата бобокови, черепухин, баневи и т.н. Второто е, че форсира нещата за приемане на еврото, така атакува останалите хитреци с кинти в страната. Иначе казано всяко движение на парични потоци ще се следи от Брюксел и ще има въпроси защо се харчат тези пари и защо се дават за еди какво си. Иначе казано кой да се справи с мутрите освен мутра. Между другото атаката ще става още по-ожесточена и безкрупулна до изборите и след това за следващите избори който няма да са далеч.

Тоя дъртанян какво работи та ни го дават?

Ако иновативните идеи ще са като идеята за 30000 ученика, тип пионерски лагери, НЕ, БЛАГОДАРЯ.

За 40 дни колко заплата ще вземат тия? По 10 000 на калпак ли?

Емил Хърсев !!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????? Ба си избора ....!!!!!!!!!!!!!!!????????????? Шеф мафиот от най големите, от тези които дърпат България на зад !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????? То няма оправия от тази МАФИЯ !?!? Ей мистър .... МИСЛИ .... предполагам имате инфо, кой ко е какаво е правил и прави ....!!!!!

Утре ще направи Варшавски догояор. Цървул

за още месец що така патерици за нефелния финансов министър

Дежавю Едно време до 1989, по време на социализЪма, бяхме член на СИВ (Съвет за икономическа взаимопомощ), а сега комунистическите наследници създават Съвет по икономически въпроси, т.е. пак СИВ. Комунизмът си отиде, както ще си отидете и вие след около месец.

PEYTSCH

Да очакваме че този служебен кабинет ще се окаже добър колектив от оперни певци. Да чуем ариите им и да се насладим на таланта на Радев, спонсора им...

дучка червена и червива след изборите отивай на майната си боклук червен

Тоя премиер изглежда читав човек и се чудя кой му е натресал тези недоразумения Бойко Рашков , Стойчо кацаров и оня финансовияя олигофрен

PEYTSCH

радев, кой друг...

управляващи и тяхното задкулисие винаги става въпрос за пари и купуване на хора, които по-късно да им бъдат задължени. Навярно се подготвят да "усвоят" пари я от някоя банка, я от хазната, я от ЕС. И да подсигурят с големи заплати някои "наши" хора. Нищо безкористно и в полза на България не може да се очаква от тях.

Трябва да се помисли за разкриване на работни места и то не със заплата, с която е колкото сметката за един радиатор и тока и водата и телефона ...Докато работят хората а да имат възможност за обучения в областта в която работят с надграждане и с издаване на дипломи....само в България човек е принуждаван да учи по три- четири пет години за нова професия без да може да я работи и да се издържа , за да не умре, докато учи

като се прибереш в къщи чувстваш ли се пидираст,ако не ,след месец си недоклатен такъв.Мижав недооценен комунистически кадър-светулка за 30 дни и пак сначале да та иба мижитурката

Бре, откъде изпълзяха тия гербаджийска паплач, мишоци тук, все едно са ги докарали с рейс от провинцията да коментират в дира и да плюят служебния кабинет. Треперят ли ви гащите насрани, крадливи, ? А? Нека треперят. Колкото и да лайнометствате тук, вашата свърши! Започват бедни времена за вас.. Народът малко ще си отдъхне от простащината и кражбите виби ще трябва всичко, което сте задигнали да му го върнете!

Са кадри на ДС.Освен всичко друго те са и некадърни.Занимават се и затлачват неща ,които не са тяхна работа. Радев не ги избра и постави за да върнат реда и държавността.Постави ги само за да ровят на Бойко в мръсната бельо. Е ДА АМА НИЕ НЯМА ДА ЯДЕМЕ НА БОЙКО ГАЩИТЕ,НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА С КОЯ Е СПАЛ И С СОЙ СИ Е ГОВОРИЛ.....НЕЩАСТНИИИИЦИ. ЦЕНИТЕ ХВЪРЧАТ ВДЕКИ ДЕН НАГОРЕ...НЧЕРА ТОК,ДНЕС ГАЗ,ОЛИОТО Е 4ЛВ.....а ние гледаме нескопосаното отмъщение на радеф. Обърна държавата,че е злобен и прост мекопишко. Пълна пародия..... Нямало пари...купиха онзи ден ваксини за 2022.2023. Нямало пари ще пращат 30 000 деца и поне още толкова учители на море безплатно. Нямало пари ще каним и плащаме и на македонски деца лятната почивка. Нямало пари,ама имало за 50лв на пенсионерите. Нямало пали ама имало буфери!!!Е,откъде тия буфери? Казвам ви.....писна ми .....просто усещам 97г да се връща. А за треторазрядната пратка Ражков...даже не ми се почва.Колко прост човек...!!!!

Париците в долари или евро и задължително в чужда банка…

военна диктатура,не искам нищо да чета за тези капути,чакам с нетърпение да се изпарят като комунистическа пръдня на ушатия летец без образование,неуспели и нещастни мизерници

Няма да дочакаш.Защото народа е зад тях. Аще отлетят всички крадливи ГЕРБаджии, троловете им като тебе и лyдитe "демократи". При това ще отлетят към отвъдното.Ако не искат - ще им помогнем. ГЕРБавите могат да бъдат изчегъртани само насилствено.

Всички министри и премиера в първия ден си гласуваха след приключване на мандата на служебното правителство да вземат шест брутни заплати, по какви причини не обясниха

Нова хранилка за Радевата чета. Непотребни и скъпо платени лапачи.

Където и да се пипне само кражби и некадърност.Ако държавата оцелее десетки години ще се плаща гербаджийското "благоденствие"..

Само лъжи и измами ръсят, а къде са фактите, но за малоумни като теб става. те на това разчитат мунчовците.

На нафталин ми мирише, а и за кога го правят този съвет и за какво точно…