17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми за Бат Бойко кво остава.

И аз искам агнешко ама пенцията не стига.

Така ше бъде. Ше се разведат, ше си намерят младо, крехко месо да ядат, а беден Ганьо ше си наляга парцалките, легнал до глигана във вмирисаната панелка и само ше си мечтае за развод! Панелка, 30 годишен таралястник и уреди на изплащане нема как да делиш.

фондацията им е специализирана в евгеника и геноцид! заслужават поне поне по 5 смъртни присъди за престъпления срещу Човечеството

Причина за развода е, че на очилаткото му се иска да ЕБЕ млади, качествени путки, всеки ден различни !!! А до сега се е чудил как да се крие, в командировки да ходи, да излиза за малко ... и грозницата все до него ... Добре че на края му е дошъл акъла на тоя кьорав олигофрен ... толкова проститутки има, а живота кратък !

потребностите на неграмотен парапитек като тебе. Някои се развеждат по други причини.

Беше време когато MS държеше акции от Епъл. Неявно и на другите велики компании. Ама последните години трансмисията БГ го подведе пак както едно време 1995, та нещата до там се бяха изпортили, че дори пентиум смяташе грешно. В последните години след новите доставки на трансмисията в областта на изкуствения интелект, с прякото участие на главния търговски агент на фамилията Бойко взеха и боинги да падат. Не помогна военната поръчка с помощта на Тръмп за 10 милиарда, не помогна и ковид. Накрая БГ трансмисията е на път да рухне, а Бил дели богатството, че при фалит да не си иде цялото. След първата измама от БГ трансмисията са направили фондация да спасят едни милиарди. Сега положението явно е по-страшно. Шефът на Амазон също се разведе, но и неговата първа продажба е в... България.

По-големи тъпотии не бях чел скоро

tonk11

Абе тая трансмисия автолатична ли е или е ръчна? Колко предавки е?

Далавера по американски. Да речем, че имаш предварителна информация за фалита на фирма, в която ти си основния собственик. Как да си продадеш дяловете, без да предизвикаш хаос на борсата и да избегнеш евентуален съд (защото ако имаш вътрешна информация е подсъдно да я изполваш за печалба на борсата)? Ами развеждаш се, и жена ти има право на половината ти пари. Съдът разпорежда да си продадеш акциите, за да можеш да платиш на "бившата" си жена. Всичко е съвсем законно.

И защо да не й дадеш акции? Писал си големи глуости, но пък ги пишеш уверен и по-глупавите и от тебе ти се връзват. Викаш Майкрософт ще фалира, тия дни, а? :)) Ти сигурно от Линкус ни го написа това? :)))) Унидоус се ползва от между 77 и 87% от компютрите по света... Тоя почна да ги фалира... Ако знаеш нещо за края на света - казвай. :))

Не съм казал че точно Майкрософт, а може и да не фалира, просто да се очакват загуби. Колкото до това, че може да и даде акции - може, но ако се споразумеят. Ако не се споразумеят - това не ти е соца да си делят чинии и тенджери, имуществото му се оценява на толкова и толкова милиарда, тя има право на половината от тази сума. Няма да е прецедент в съдебната практика да "разпоредят" да продаде някои акции.

Какви загуби се очаквали бе, нали има излезе отчета миналата седмица, във всичко са на плюс. Тъпаци на рояци...

Приличат на истински рептили-много, много грозни ! Колкото и да им е огромно богатството и те остаряха и са пътници! И както и да го делят там няма да си го носят!

Windows 10 му стига да гори вечно в АДА!!!

На Мелинда и просветна червената лампичка в главата, че Бил излиза от умствен контрол.

сега кой ще бърка WINDOWS пръжолите

Той най-накрая ще признае,че е гей и педофил. Пожелаваме му много късмет в любовта за нататък. :D

Пак нещо са замислили тия алчни гадове.

а бацилите дето са забъркали, как ще делкат?

Живи-здрави да са ... колегата ми на работа е същия - малко над педесетте, с две хубави дечица, вече големи, непълнолетни, и се разведе. Питам го - добре де, защо? Каза ми ... ами ... изгледахме децата, вече са самостоятелни, и с жената решихме всеки да си гледа кефа! Така мислят на запад. Чувствата отстъпват пред прагматизма. И те така - изгледали са си децата, сега искат да си гледат кефа. Толкова. Заслужили са го по един или друг начин. Не го разбирам това, но е така. А как ще си делят парите си е абсолютно тяхна работа!

Ама да ни оставят на мира, да не мислят, как да ни "спасяват" от вируси и други глобални заплахи.

Само ми е интересно какво точно означава да си гледат кефа на 50 ? Той да шиба по-млади от дъщеря му, а тя сигурно да лапа на черните ? Ами те това си го могат и без да се развеждат. Не стига, че са 3 деца и ще трябва да делят имането, ами ако се появят и нови съпрузи и поне по едната линия е възможно и още деца...

Отекоха ми мъдете от кахър, че за мене няма да има.

Arcadium

Единствените печеливши тук ще са адвокатите.

...айдукатите.

Единственият печелевш ще е Бил Гейтс. Който е осъзнал, че се е оженил традиционно, за да му се родят деца, но това не е ценно за него и само му пречи.

Сега ще напърча щерка му

Бе, позавърти се там. Може и да стане.

Уфф, пак станах най-богатият човек на света, пак ли да дарявам милиарди.... А, идея! Развеждам се и половината състояние го няма! Уж е на жена ми! Вече не съм най-богатият и няма да съм трън в очите на всички! Парите искат тишина...

Как ще си разделят богатството? Както кажем ние, парите са си наши, ние решаваме

Как ще се разведат ли? Ми с пари. А беден Ганьо си наляга парцалките и ще не ще търпи глигана до него, щото нема как да раздели панелката. Пък и всички Ел. уреди са на изплащане

Мелинда за пъклените планове на фондациииката, как се затварят уста?!

Ако я нямаше тяхната фондация на света. щяха да измрат с около 8 милиона повече в икономически неразвитоте държави - някъде официално го изчислиха. Така че те не редуцират населението, а обратното!

Ма ти сериозно ли?! Като казваха, че населението на земята е много, кое не рзбра?

Така ли? Само дето налагат там монопол и ГМО производство, съсипват местните производители и инсталират монополисти. Не ми се пише колко още помагат. Не зле да се информираш наистина преди да говориш такива наивни глупости

доказано!

Той преди не даваше пари на децата си, пък сега ли ще даде. Най-много да ги попита колко часа общо са изкарали във фондацията за всичките тия години.

Всеки с акъл в главата няма да им даде, за да се научат ами да се оправят и да печелят. Родителите са ги отглеждали и образова ли и не с им длъжни с нищо повече. Ако им дават всичко без усилия и работа, шансът да израстват лекета дето са в състояние да продукт всичко за 3-4г е огромен.

Къде е необразования Мат Лебланк, къде е образования филантроп Бил Гейтс.

на всички секретарки и асистентки! Не е достатъчно само да оплетеш в мрежата си шефа! Рано или късно идва Видов ден! Въпросът е колко още можеш да изсмучеш като за последно.

Тия са по-хитри. Съпругите са робите.

Освен половината богатство Бил ще трябва да плаща и издръжка за Фийби. Съдраха го тоя чиляк...

Ако Рори, който е на 20 и учи също трябва да бъде издържан докато стане на 25! Горкият Бил... ще му стигнат ли парите и за двете издръжки

Този развод не е случаен.Нещо мислят, явно нещата не им се подреждат.

Случаи не е случаен.

На краят на сатанинската империя.Сега от най-богатият мъж ще изпадне от класацията, като му съдере половината. Как се подхилкваха, следващата пандемия щяла да е по-смъртоносна и през 2023 г.

И като се събуди двама чичковци с бели престилки ти оправят ризката ?

За ризката. Вече си си сложил двете инжекциики и нямаш търпение за третата. Като си мислиш, че всилко това не е фарс.. А Бил и Мелинда, като го казват в прав текст, мислиш, че се шегуват.

Изглежда Мелинада вече не я задоволява micro(дребен) и soft (мек)

След време ще разберем. Може би се страхуват да не бъдат линчувани с децата си, като излезе наяве пъкленият им план за редуциране на населението.

Как ще се разведат ли? Ами, с пари. Нещо друго ли очаквахте?

Развеждат се фиктивно, за да запазят поне половината от авоарите си, когато бъдат изнесени доказателства, че той стои зад "пандемията". Стар еврейски принцип - "никога не дръж всички яйца в една кошница".

Все едно как ще го разделят, този има пари за няколко живота да се харчат, жалко обаче, че живота е само един, гадно е човек да има толкова пари, а да живее само до 80 горе долу.

Как се става най-богатата жена в света- като се разведеш с най-богатият мъж. Как жена може да те направи милионер- ако си бил милиардер

Питай бившата съпруга на Джеф Безос (Амазон), който също се разведе наскоро.

Бил ще си купи една панелка в София и с това дето ще му остави Мелинда ще си живее живота ....

Да има собствено жилие в Люлин 8 и Опел Астра си е била винаги мечтата на Бил Клинтън.

20 годишно бмв без гърне е мечтата

Аз съм с Астра, какво се подиграваш?

Както искат да го делят. То има богатство за 1000 човека да го харчат, а те са 4 броя.

и тя много грозна.

Той па много убав

На кой му пука? Защо се занимавате с тези глупости. Щом ги кефи да се развеждат, тяхна си работа