След COVID кризата: До 75% повече роботи заместват хората в промишлеността

Президентът на ЕЦБ Кристин Лагард прогнозира повече екология, дигитализация и по-съвременни начините на работа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Роботизация,дегитализация-думи на съвременният свят. Къде останаха ХОРАТА

Постепенно ще стигнем и до истинските цели на този театър наречен Пандемия.

Терминатор - последна част! Машините нямат нужда от хората!

РОБОТИТЕ ИМАТ СИМСЪЛ САМО В МАСОВИ ПРОИЗВОДСТВА! ЗА КОГО ЩЕ ПРОИЗВЕЖДА ЕВРОПА - ЗА РУСИЯ, КИТАЙ, САЩ? МОГАТ ЕДИНСТВЕНО ЗА СЕБЕ СИ ДА ПРОИЗВЕЖДА - НО ЕВПРОПА Е ПРЕЗАДОВОЛЕНА! ЗА ТОВА ИЗКУСТВЕНО СЕ СЪЗДАВАТ НОВИ НУЖДИ И ПОТРЕБНОСТИ! ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАВАНЕ НА НЕНУЖЕН ВЪТРЕШЕН ПАЗАР, ЗА НЕНУЖНИ СТОКИ! НО ЕВРОПЕЙЦИТЕ СА ПРЕЗАДОВОЛЕНИ И НЕ ИСКАТ ДА КОНСУМИРАТ, ЗА ТОВА ЩЕ ГИ НАКАРАМЕ СЪС ЗАКОНИ ДА КОНСУМИРАТ, СЪОТВЕТНО И ДА РАБОТЯТ ЗА ДА СИ ПЛАТЯТ КОНСУМАЦИЯТА!

Глупости на търкалета. Особено в тая (явно продължителна) финансова криза в роботи ще се инвестира единствено ако това е по-изгодният за чорбаджията вариант. Но дори и при тенденция за роботизация чуждите инвеститори биха предпочели много по-евтината работна сила тук. А иначе раздутата ковид психоза дойде дюшеш на световния финансов капитал и мераклиите за олигархична диктатура...

Производителите така стават напълно независими, нямам да споменавам за качеството което е много по високо.

То това беше и една от целите на тази измислена пандемия. Хората със здрав разум го разбраха отдавна

Време е да се въведе данък индустрия и на хората да се дава основен базов доход. Всичко това е изработено от хората и в крайна сметка какво се получава - работим за да останем без работа.

това с базовия доход е възможно ссмо при ненараствсщо население и ненамаляваща икономика

Обобщено - постигнахме целта си !!!!

Иновации значи, заместват хората в производството с роботи. Сега ако измислят и как роботи да заместят потребителите в магазините , цена няма да имат....

Ааа това ли била целта ..ти да видиш!?!?

"преобразованията" Преди преобразуванията трябва образОвание....

ПреобразУвания

След КОРОНА идва КУРОНА.

Скоро ке ви заменят с ботове. Хахаха.

Не се коси за нас,бат Бойко ще ни намери друга работа.

Не разбрах какво общо има с ковида роботизирането на производството в бъдеще. Просто сега е модерно да се говори за вируси и пандемии.

Хората ще стават все по-зависими ,и смачкани от Едрите Капиталисти собственици на всичко. До следващата революция...Рестарт ,и всеки ще почне от нулата.

Сладки сънища.

Ти какъв си? Едър капиталист или революционер? Не стана ясно .

Повече екология със сигурност няма да има, поне не значително, но бая теории циркулират около тази "епидемия", "пандемия", "вирус", както щете и доста от тях са за преустройване и централизиране на глобалната корпоративна власт за сметка на не-корпоративната и това някакси ми звучи свързано с това. Макар че от 20 години слушам как роботите ще заменят хората и не се е случило още. Естествено, статия е написана бедно и слабо - по стандартите на дирника.

Жалко, че тук почти няма промишленост. Поне ако в бъдеще има няма да зависи толкова от хората - демографската криза няма да има такова значение.

ЕС не дава в такива страни да има промишленост. Трябват им бавачки за възрастни и берачи на ягоди.