Скок в цените на лекарствата: Най-масовите са поскъпнали с 10%

Прогнозата е за ново увеличение при повечето медикаменти в началото на 2023 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как ги измислиха тези 10% ? Евтините лекарства изчезват, появяват се аналози на много по-висока цена.

Абе преди да пишете вземете се информирайте малко и не лъжете хората. Лекарствата са поскъпнали със 100% най малко......а да не казвам,че за деца имаше едно където преди беше 4лв. в момента е 29.00лв. И всичко това е спекулация на шибаните фармацефтични БОКЛУЦИ.Без тия боклуци хората ще живеят много по добре.

Върнахте Баце и цените на всичко литнаха.Фирмите на ГЕРБ и ДПС бързат да наваксат,че една година не им даваха да крадат.

Нали Киро вдигаше цените? Мунчо направо ни разгони фамилията .

Всичко е яко неудържима спекула - просто се въздържайте от покупка и ще мирясат

Престъпна схема цари в дистибуцията на мекаменти.Мафията е вертикална структура.Камората-хоризонтална.Фармата е нещо хибридно,между двете в БГ.На прага на множеството вирусни инфекции,медикаменти с особена важност,н само са поскъпнали-чисто спекулативно.Няма ги,отказ.От първо лице,от 2 седмици назад.Склад на едро.Пулмикорт ампули,фул на макс.За една нощ,изчезва.Що така?!На дребно,предлагат Вентолин-заменка.Но,тяма общо нито в молекулата,нито в действието!.Лъжат,като за финал.Престъпно и гадно.Така беше и в началото на годината,и през 21-ва година.Реекспорт и спекула.Безобразие

Защо? Кое е го налага? Пак ли газта и бензина, които поевтиняха? Всичко е спекула и мизерия!