Швейцарска топ банка обвинена във връзки с българската мафия

Според тамошната прокуратура Credit Suisse е спомогнала да се „изперат” 140 милиона франка от наркотрафик на организация, включваща и наш борец

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тулупа там ли си държи пачките и кюлчетата ?

Добро утро, поредният малоумен борец решил да мине тънко в изпирането.... и поредната алчна западна банка...

Тоя пък тръгнал да пере в Швейцария. Тука няКОИ млади и нетолкова млади бизнесмени станаха чудодейно милиардери за няколко години, докато прокуратурата беше заета да бори селската престъпност.

Активно да се защитават? Ще стрелят ли банкерите?

Абе каква кола са ги носили бе! ДС мултаците изнасяха парите от Първа частна банка със самолети!!

А пък Тулупа сега ги изнася с кораби.

И швейцарските банки били като българските? Добре е, че при тях няма българската ДАНС и българската каскетура-прокуратура.

Да бе, не вярвям!

Ха Добър ден! Най-много между 2004 и 2007. Познай гатанката.Кой?

ТОВА ТРЯБВА ДА СА БОРЦИ ЗА ПРАВДА И СВОБОДА ИЛИ БЪЛГАРСКИ БОРЦИ ПРОТИВ ФАШИЗЪМА И КАПИТАЛИЗЪМА!

Това са български борци, които са в българското правителство и българския парламент.

Това не става за разсъняване!

Пак руската правителствена мафия си изми ръцете с български жертвен козел.

кви руснаци те гонят пък теб ве тъпанар, тва са същите български мафиоти, които те крадат всеки ден, а глупаци като теб продължават да обвиняват "руските комунисти", бати малоумниците

Ти имаш ли изобщо представа от швейцарското законодателство? Някой пак е нарисувал "новина".

Вижте как се прави: Клинтън, съпруга, кaтo дъpжaвeн ceĸpeтap,ce e нaмecвaлa в работата на данъчните, зa дa пoмoгнe нa Швейцарската банка UBS пpи пpoблeми c Фeдepaлнaтa дaнъчнa cлyжбa нa CAЩ. Cлeд тoвa UВЅ авансово е плaтилa нa Бил Kлинтън 1,5 милиoнa дoлapa зa изнacянe нa peчи. Като резултат от Клинтъновата намеса Фeдepaлнaтa дaнъчнa cлyжбa нa CAЩ получава от UВЅ инфopмaция зa 4 450 cмeтĸи - мaлĸa чacт oт oбщo 52 000, ĸoитo са били тъpceни oт данъчните. А в последствие за отплата UВЅ e пoмoгнaлa нa ceмeйcтвo Kлинтън като увеличава десетократно дapeниятa си зa фoндaция „Kлинтън".

Парите на БСП.

Толкова милиарда изпраха, че въобще не им е пукало дали руснаците не са се внедрили до толкова, че сега да унищожават Запада по всички посоки. Късно е да обвиняваш банкери, трябва да им вземеш банките.

кви руснаци те гонят пък теб ве тъпанар, тва са същите български мафиоти, които те крадат всеки ден, а глупаци като теб продължават да обвиняват "руските комунисти", бати малоумниците

Тези швейцарци какво се правят на луди, при положение, че повечето банки в САЩ и Западна Европа (включително Швейцария) са собственост на еврейската мафия, те се загрижили, че някаква тамошна банка била поддържала връзки с така наречената българска мафия!

Това "топ" заглавие не трябваше ли да бъде най-отгоре в сайта, на видно място?! Защо се укриват имена?! Баси, излиза че в България живеят най-много бандити на глава от населението, в сравнение с отаналия свят!

Този борец против фашизма ли е бил?

С инициали Т.Ж. и псевдоним тато :)

против огъня

Баш на афера.бг ще вярваме.Един от най лъжливите промосковски сайтове с фалшиви новини и негативни внушения.За Евросъюза,България,Народа и управляващото проевропейско правителство

Маджо до ден днешен живее в кантон Цуг. Аз лично не се учудвам, че в иначе добре уредената държава се случват такива простотии.

Случайно ли е, че думите банка и банда, банкер и бандит съдържат общ корен БАН????

Един смешник тука умира да пуска препечатки от сайтове за фалшиви новини. Смешко за разлика от вашите фалшификати,става въпрос за нещо истинско и официално... Дали ще познаеш кои са били на власт по това време а? За годините за които се говори В статията?

Правителството на тройната коалиция начело със сина на третия сол ташак на любимия на цял народ бай тошо - Сергей Станишев

Бойко Борисов ,Делян ПЕЕВСКИ ,Валентин Златев платили 20 МИЛИОНА ЕВРА ПОДКУП на Люсембурски топ висш магистрат за да СПРЕ международно разследване за ПРАНЕ на ПАРИ в Люксембурски офщорки и френски банки с клонове в Лщксембург става въпрос за около 150 МИЛИОНА ЕВРА пари на тримата бг бизнесмени политици След превеждането на 20 милиона евра на името на люксембурския магистрат делата са прекратени Съобщават източници от сайта Афера бг в края на 2018 год

Какви 150 млн.? Посочените лица "перат" и крадат милиарди, кой се занимава със 150 000млн.?

Боко???

Анти Алкохолвата Коалиция от Фемени (ААКФ - AAKF: Anti Alkohol Koalition Femen) на марш : Шолбьорг крайграничният район с Чехия щял да падне , честока борба помежду Шолбьоргците и ААКФ ! Висок R !

напред !

цел през 2008-ма създадоха ДАНС )

Това е партийна банда. Не може борец да измисли това и да създаде такава организация.

ГЕШЕВ имал сметка от 4,2 милиона суис франка в клон на швейцарска банка в МОНАКО (вероятно UBS) фотос от документа се е появил във форума сайта Афера бг документа е бил издаден от разследване в ДАНС (явно някой го прикрива) БОЙКО Борисов,Валентин ЗЛАТЕВ ГЕПИ груп и азерския бизнесмен Вагит Алекперов бивш шеф ЛУКойл Нефтохим КУПИЛИ на партия за 140 МИЛИОНА ЕВРА луксозния 4 хотел ''МАНДАРИН ОРИЕНТАЛ Барселона'' в центъра на пъпа на БАРСЕЛОНА декември 2018 год от в-к ''КАПИТАЛ'' Валентин ЗЛАТЕВ ГЕПИ груп СТРОИ 5 олинклузив хотел на Карибския о-в Сейнт Луис от веригата ''Акор'' за 150 милиона евра - пари от неплатени ДДС и НЕвнесени данъци към бг бюджет Парите за да бъде избегнат финансов контрол от държавни служби и чужди разузнавания са досени на карибския о-в с частната яхта ''Фурия'' която под прикритието на международно състезание с яхти избягва граничен контрол .Яхтата е потопена и унищожена

4* хотел а не 4 броя

Тази Банка в Швейцария е собственик на HelpKarma и Kredisimo ( искам да искам) - Защо Гешев се спотй като Въжка ? Какво става с Разследването с тези Две Фирми ? Защо Няма Резултат ? НАРОДА на България .

Пренасят наркотици с дипломатическа поща и лавров ги ръководи Ние сме далече назад, не си струва и да се говори даже

А американците са най напреднали в това отношение, те пренасят хероин от Афганистан и кокаин от Колумбия направо с военни товарни самолети под ръководството на ЦРУ!

кви руснаци те гонят пък теб ве тъпанар, тва са същите български мафиоти, които те крадат всеки ден, а глупаци като теб продължават да обвиняват "руските комунисти", бати малоумниците

Защо на бореца му се е налагало да пренася пари с кола до Швейцария за да ги вкарва в банка, като е пълно с банки навсякъде.

защото са сигурни. В КТБ ли да си ги сложи?

Тези от снимката са истински швейцарци.

А кой управляваше през 2004-2008 ? Комунягите.

В Швейцария по това време управляваше Швейцарската Народна партия доколкото помним.

Световната банка, Международния валутен фонд и др. да кажат защо е възможно това.

включващ наш борец, значи Гербер..

БРЕНДО ,Моника Станишева и Сергей Станишев са ЗАКУПИЛИ 2ст апартаменти в швейцарския град МОНТРЬО

Цената на 1 бр апартамент около 2,2 милиона швейцарски франка

Откъде накъде швейцарските банки да имат право да перат пари на мафиоти? Защо не всички банки да го правят? Защо тези са по-специални? Нали има някакви международни организации, нека да обяснят.

......На снимката, само какви швейцарци е има и една бяла явно емигрантка в Швейчария!

"... борец, който прекарал милиони в банкноти с кола до Швейцария.." ОСТАВКА мутри!

Парите са транспортирани 2006, тогава на власт е правителството на Сергей Станишев, по известно като тройна коалиция.

ми то и на банкянския манекен парите минаха от там

За финансовите хиени, парите не миришат, но замиришат ли и става лошо :).

Как е нацелил точната банка дето е благосклонна и т.н.

КАКВА ИЗНЕНАДА! АМА ТЯ ШВЕЙЦАРИЯ НЕ Е ТАКАВА ДЪРЖАВА БЕ! ТЯ СИ Е ПРОСТО ДЪРЖАВА-ТРЕЗОР НА БОГАТСТВАТА НА СВЕТОВНАТА МАФИЯ!

2004-2007 не бяхме в ЕС, две и седма влязаохме в ЕС и вее ги перат в наши банки но не им изгодно да сме в Еврозоната и надават вой колко е лош ЕС

2004-2007 кой управялваше ?

Бойко управляваше - кмет на София

Швейцарската народна партия.

Добро утро! Good morning!

Otkriha toplata voda, dolni pomiqri

на кой да се върне ?

"Швейцарска топ банка обвинена във връзки с българската мафия" Изгоряха парите на Бойко и цялото ГЕРБ!

изгоряха на тези които не искат да сме в ЕС, те имат проблеми с прането на парите

ГЕРБ и Борисов. Няма да има вече къща в Барселона и остров в Гърция. А съвсем скоро и ще бъде осъден първият премиер на България.

Значи Бочко и Гешев си държат паричките в Креди Сюис? Няма ли кой да предложи на клетата ни криминална тиква нощно шкафче с по-големи чекмеджета?

в сравнение с Швейцария нашита мафия са тотални аматьори

А Тиквата няма ли да го разследвате и той е от мафията?