Коментари - Ще изпадне ли Русия в дефолт | Бизнес.dir.bg
назад

Ще изпадне ли Русия в дефолт

Москва съвсем скоро трябва да плати 700 млн. долара лихви по облигации

Обратно в новината

Коментари - Ще изпадне ли Русия в дефолт | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за пореден и последен път ще остане с химикалка в гъза.И после ще трябва да се намести някка в Евразия при 7 милиарден пазар ама вече втора цигулка.То беше ясно .Тази инвазия на Русия беше бухлаката която уби патродолара и суифт.

Без да разбирам от финанси. Но, съм чул че Русия има приблизително 500млрд дългове към запада. Също се чува че запада и блокира към 400млрд пари на централната банка. Всеки в тази ситуация би казал на запада - прифанете си дълга от блокираните пари. Мисля че и руснаците така ще направят. Е, може и газта да поскъпне още малко, ама Европа нали е богата(?), па и свобдоата цена нали нема(?)...

Европа в Рецесия - ще го преживее. А Русия в ДЕПРЕСИЯ в сравнение с която 90те (най-най-ужасния период ако ги питаш) ще им се сторят песен? Ти русофоб ли си нещо?

Къде са тия притеснените че ФАЩ ще фалира сега? Пак както винаги са в кучи гъз.

Ясна е, руснаците ще ги вземат от украинските банки, които получиха млрд. долари подаръци само и само да ръчкат руснаците.

edin39

Абе пич, днешно време парите ги няма физически в банките те са на флашка някъде, примерно в някоя западна банка и се превеждат с поискване, ти в кой век живееш бе трол блядски.

понеже руснаците от години са под санкции подготвиха нкаква система подобна на суифта с няколко държави а после я вкл'чиха към китайската система, та така, Ако не знаехте някой е забравил да ви го каже, всичко е Евровизия А тази статия звучи доста кофти в план, Ха сега да видим как ще дават едни пари... ми няма да ги дават, то не е като вземането

Китайчетата ще нахлузят яко магучая, като разберът, че те са единствената алтернатива. рашка говняшка улете таварищи.

Ти за себе си мисли, потурнашки.

Чул недочул...сега ще видиш колко 'полезна' ще е тази ситема (да ти подскажа - колкото Байкал компютрите) и коя международна банка ще се престраши да се включи. Няма пиле , Путинска (засега) Русия реши да махна с ръка на цивилизацията щото имала по-важна задача - да гони михаля ('нацисти') и да убива Украинци. Путин предполагам ти усещаш как ще свърши, но с Русия какво ще стане в по-далечно бъдеще - искаш ли да ти обясня?

Все ми е тая за руският кенеф!

от джи-пси моргън видели от прозореца на офиса си, че на коча мъдете се клатели и предвидили дифолта им. горките. като се почне от разните зеленски, ек, еп, байдъновци и техните съветници, всички живеят в някаква си техна мета-вселена, която няма абсолютно нищо общо с Реалния Свят. и спрете да смъркате от белото, че мозъците ви съвсем са се скашкали.

Русия много иска да си плати, обаче Запада спря суифта, и няма как да се плати. Затова Запада духа супата

Чакайте бензин по 5 лв до дни.Слеф това 7 ..10 лева Ч

Е, щом има гратисен период... все ще измислят нещо.

Както казват украинците в такъв случай: "На всички на които дължим пари... Прощаваме им ги";)

Ще ги плати. Как няма да ги плати. Но поради стеклите се обстоятелства, ще ви ги донесе в кеш. Цяла 64 километрова колона е тръгнала да плаща. Първо ще плати в Киев, после в Лвов, след това и във Варшава ще плати и т.н. Търпение само трябва...на всички ще се разплати и лихви даже ще даде.

ти руснак лиси или българин

Ние нямаме националност. Нали това беше идеята?

,,,,, не той е кръгъл идиот ......

"Русия трябва да плати този месец над 700 милиона долара по облигации" - ами ако не ги плати? ако им каже гледайте си работата, това са нашите санкции към вас тогава кво праим? да не стане така, че Русия изведнъж да остане без дългове хахаха

По скоро западните чакали ще фалират.

Къв тъпак си?

Карай си таксито и не разсъждавай, маргинале.

За всичко ще платите с лихвите. Слава Украине .Героям Слава.!!!!!!!!!!!!