Ще има ски сезон при спазване на стриктни мерки

Хората търсят по-малки места за настаняване, с повече дистанция, очакват се повече туристи от балканските страни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При спазване на стриктни мерки няма да има ски сезон, каза Майтапчийски.

Продължава с изцепките. Вируса тръгна от австрийските зимни курорти, тая планува да отваря нашите. България ще се превърне в ковидиота на Европа.

За да ви се получи ще ви трябва трета и четвърта кабинка в курортите.

Значи ски при рестрикции, а в кръчмите с пушек от цигари и алкохол на корем рестрикции йок.

Ако ще е така по добре да няма ски сезон. Ако смятате да подкокоросвате хората и да ги гоните и глобявате по добре да си стоя в къщи и да си пусна един зимен филм.

Да бе с тестове за ковид преди и след почивката. Вие не слушате ли шаба какви ги къдри ще се минавало през държавата ама всяка община щяла да решава кой ден и в колко часа.

Точно се връщам от Банско - то сега няма никакви мерки по хотели и кръчми и неслучайно Блаогоевградска област е на челно място по позитивни, пък зимата ще е леш

Ами стой си в къщи, бе Коле

А първо върнете едни пари от предния зимен сезон. Всички помним как свалихте едни хора от лифтовете които имаха предплатени карти и едни пакети с шведски маси в един курорт. Свалихте ги и от чартъра им даже, като за капак същите ги свалихте и от един редовен полет, та се наложи един англичанин дето беше по гостоприемен от нас българите да им осигурява трети самолет.

Тия се усетиха, че от курортите ще ги стрелят и дадоха заден.

Какви ги говориш бе мари, как ще спазваш "стерилност", няма място на земята , където да няма вируси и бактерии.

Дали ще има ски сезон или не това зависи от това дали ще има сняг или не. Освен това тук не е Австрия , където се оказа че броят хората на пистата и съответно лифт, който я обслужва, и ако се надвиши бройката се предлага на скиорите да отидат на друга писта където е по-свободно. Или както е модерно да се казва - осигурява пространство да се спазва дистанция.

Я кажи дали пак ще пускате свободно без тестове Чакам до ден два да започнат да пишат по 2 заразени за да имат ски сезон .

Какво означава - "Тази година ски сезон ще има", кой чиновник може да гарантира това на 100%,при положение, че в цяла Европа има карантини и PCR тестове за туристи... Хайде в началото на април да преброим колко са, а не през октомври.

Костя, бе не карай ски бе костилко. Някой насила ли те кара, има и нормални хора, остави ни да живеем!

Споко ве Мариянче твоя чувек Далавери Симеонов има контакти ЩЕ НАПЪЛНИ теб после ЩЕ НАПЪЛНИ хотелите на Пампорово, Банско, Боровец с тълпи богати УКРАИНСКИ, Молдовски и Татарстански туристи които ЩЕ спасят зимния сезон даже Австрийците от Кицбюл, Ишгал, Инсбрук и Французите от Алп де Хюз, Валторенс, Шамони и Куршавел ЩЕ ви за видят и ще искат Далавери да оглави Федерациите по Ски, Сноуборд, ски бягане, ски скокове за да им докара тълпи платежно способни молдовци и украинци

Дискотеките се пръскат, а на спортни мероприятия не пускат хора, отказват хората от спорта и от други важни социални активности. Позорна политика в световен мащаб. Хронологията на събитията не се връзва с нищо логично...

Е как ще се спазват мерките с огромните опашки и пълните кабинки от 8 или наполовина човека. Един на друг ще си дишат скиорите. Концесионерите трябва да помислят как да се пречиства от вируси въздуха в затворените пълни кабинки.