Коментари - Шефовете на А1 и Пощенска банка са новите Мистър и Мисис Икономика | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този крок на снимката от пощенска кой го ръби, бе. Направо се стреснах като я видях!

Моля А1 да спре да ми праща рекламни съобщения! Мобилните телефони не са минимизирана форма на билдбордове. Също така А1 да спре да праща СМС от един номер а да ме принуждава да отговарям с ДА или СТОП на друг номер. А нека се награждават както и когото си искат - парите са наши или както казва народа 'с чужда пита помен правят'.

Тиквенска парвенющина и пушилки! То и цветан василев беше награден от гроб за най-добър банкер! Стига с тези помпозни и отвратителни мероприятия и обилни софри! Народа ви ненавижда! Гелосаният домуз е най- отвратителния крадец! БАСТА! Дотегнали сте на всички хора!

Тия от. Айдук1, са за затвора

Ама какъв мистър икономика е един ВИСШ ЧИНОВНИК в една от най-големите ( оттдавна вече изградена и структурирана ) фирми в БГ. Мистър ИКОНОМИКА следва да бъде човек СЪЗДАЛ И ЗАПАЗИЛ ПОНЕ 20 ГОДИНИ един бизнес , заедно с данъците, осигуровките , работните места !!!Това показва колко КАЗИОННА И. СЕРВИЛНА е тази организация КРИБ !!!

каква икономика от тези грабители специално ако1

Шайка!

Много забавно - псевдоелита си играе на принцове и принцеси а плебеите дишат ФПЧ и не смеят да си изведат децата в парка за да не се натровят от чистия европейско -атлантически въздух!

Пълна гротеска. Спомняме си кой и как назначи Петя, и какво е отношението към служителите и. А за ментетата от МТел .. пардон - А1 -напълно важи поговорката "помиара кожата си мени, но не и нрава".

В пощенска заплатите са подигравателни,да ви имам скапаните награди....

Ужас и безумие !

Едни и същи боклуци всяка година. Нито една реална фирма, с реален бизнес, само смукачи, гешефтари и олигарси .

Наградата на Стоян Мавродиев и ББР цепи мрака. Скандална личност и държавна банка, която финансира Пеевски.... Но всичко е точно, даже наградки си връчваме и получаваме с чест.

Това икономика ли е? Назначените капиталисти, така и не разбраха, че най-големия (истинския капитал) са хората. Българите, който изтекоха в чужбина, защото не искат да ги унижават, за 500 лв.

тях са ги учили, че хората са ресурс. И както всеки ресурс, трябва да бъдат експлоатирани.

Събрали се едни приятелчета да се наградят взаимно един друг. Колко интересно.

"Мистър и Мисис Икономика" абе от къде ги измисляте тези простотии. Нормални останаха ли в тази държава??? Какви са тези измислени балове, какво са постигнали тези мистери? Били са на правилното място и са се подмазали на правилните хора. !е и позират като някакви моделини на подиум. Да ви имам комунистическият бизнес ако мутрата не беше направил мобилтел с мръсни пари за какво щеше да позира този мистър??

Повод да се наядат и напият с откраднатите пари