Шефът на МВФ предлага цената на въглеродните емисии да бъде поне $75/тон в света, за да се стимулира зеления преход

Жизненоважно е по-нататъшното повишаване на температурата да бъде ограничено до по-малко от 1,5-2 градуса, подчертава Кристалина Георгиева преди срещата на COP27 в Египет

Обратно в новината

Коментари - Шефът на МВФ предлага цената на въглеродните емисии да бъде поне $75/тон в света, за да се стимулира зеления преход | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

никой не те е питал за мението ти.

И кой прибира парите от всички тези зелени такси? Самите политици доста се глезят за сметка на народа и кръстосват целия свят с частните си самолети!

Сталинка , какви ги плещи ..... В цяла Европа препоръчват да горят всичко без автомобилни гуми ....Тя говори за зелени енергии ....Кого обслужва ?

Абе таз изнасяше лекции как ваксата борила Ковидо а се оказа Далавера. Така и с въглеродните емисии същата измама.

Добре. Няма проблеми, отговориха й Тръмп, Китай и т.н

Искам да съм Сталинка в някой друг живот. Нищо не разбираш, нищо не вършиш, но ти плащат все едно си се родил Рокфелер.

Малееееееееее колко партийни изражения изплюва тая комунистка...

само за хората ли ще бъде,или и за вулканите???Щото познавам няколко,дето хич не си правят сметката и бълват като за световно;)

..Няма чудно в изказването, всепак Сталинка е управителния съвет на WEF , .там са все отбор юнаци.

И нийй сме дали гомна на света..

И какво става с тях?!? Стига с тия въгледидни емисии бе дебили! Те хранят всичко зелено на планетата! Проблема е, че сечете безразборно и палите горите, идиоти. А точно те са производителя на кислород!!!

Шефът на МВФ е кална, мръсна свиня

Дъра-дъра и накрая пак народите плащат сметката, а баровците стават все по-могъщи… Родово-общинен строй зад модерна фасада ;-). Неандерталия!

Имаме представител в неолибералната прислуга на високо ниво

Сталина не пропуска келепира и безплатния плаж на червено море.

До никъде няма да я докараме икономически след като партиен секрата ,лакей с НФЛ дейно име което я определя изцяло “Сталинка”завършил АОНСУ ще чертае развитието на световната икономика

Тя тъз буля ако га накарат, дъл ша мой да го найде в менделеевата таблица тоз пусти въглерод, за който сал ни хортува, че и цена на пазаря биля турга. Пък от коя валентност е ич няма и да га питам, че сигур ша са облещи и шъ мъ пита: "Ко речи?" Ей ни изляна хубав човек тоз Менделеев, мамка му!

Данните къде са? Къде са изследванията? къде е статистиката, как цените за въглеродните емисии се отразяват на климата? Къде е всичко това? Иначе Кристалинка може да си говори, колкото си иска. Празни приказки са това и нищо друго.

Този грозен киликандзер да ходи да прави като вятъра на не по-малко грозния си гнусен дърт господар клаус шваб.

И на децата стана ясно, че именно т.н. международните финансови институции като МВФ с некомпетентните и алчни ръководители, са в основата на климатичните беди. Кой финансира изсичането на амазонските гори, МВФ, кой финансира безкрайното садене на маслодайни палми, МВФ, кой финансира дълбоководния риболов, който не оставя нищо живо, МВФ...Всичко това под предлог за създаване на уж поминък и уж заетост, а то си е чисто ограбване, защото именно МВФ диктува и цените и мизерните заплати и целия процес на ограбване на бедните райони. За щастие има автори, които пишат откровено за ороблемите, вместо да гонят келепира по световните курорти.

да няма мвф

Разказахте ни игрсата,ма! Със зелените си щуротии!