Коментари - Шефът на Бундесбанк: Германия не е болният човек на Европа | Бизнес.dir.bg
назад

Шефът на Бундесбанк: Германия не е болният човек на Европа

Водещ институт обаче прогнозира задълбочаване на спада на икономиката

Обратно в новината

Коментари - Шефът на Бундесбанк: Германия не е болният човек на Европа | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Европа е болна защото Франция,Германия,Австрия и Нидерландия искаха да превземат и победят Русия с чудесната идея на краварите!!! У.рете долна измет!!! България има най-малко вина и проблеми да се вкарва в конфликта ама на плащаме си като попове войната.

Gugnelid

Много ми е интересно при какви заложени инфлационни тенденции са изнесените данни за свиването на германската икономика, както и за ръста им догодина. Силно подозирам, че ефектът от инфлацията за 2023 г. е значително подценен, за да се амортизира спадът. За 2024 г. не искам и да коментирам - вероятно в прогнозата за 1.3% ръст е заложена например само 0.3% инфлация, а накрая този ръст ще го постигнат с 3.3% инфлация, тоест ефективно ще има поредно свиване. Някой учуден? Като видите Урсула фон дер Лайнянен да се клати насам-натам и прочетете вопиющото неразбиране в погледа й, друго може ли да се очаква? Безхаберен парашутист, поставен на място, откъдето да може да разклати ЕС из основи, след като направи същата услуга с германската отбрана! Шолц? Безгласна пешка, която говори глупости, колкото да не личи от пръв поглед какъв неграмотник е. Макрон? Със загубените му позиции в Африка и позорния отказ да присъства на срещата на БРИКС в Йоханесбург някой брои ли го този за фактор? И какво остана? "ЕС е мъртъв, да живее ЕС"? Или само първата част?

Тея се набълбукаха с мързеливи тарамбуки и сега не били болния човек на Европа.

Германците начело с Урсула и Шолц подариха добрите опции на ЕС на САЩ. Те и още няколк охиляди са кучките на САЩ. Сега ледат да избегнат реакцията на затъпялото европейско население, което едва сега започва да включва какво му направиха, защото джобът му започна да олеква спрямо инфлацията, а хубави работни места заминаха за САЩ - САЩ заповядаха на Урсула да спре доставките на газ, да купи тройно по-скъп газ за ЕС от САЩ, а в това време САЩ предложи не само евтин газ, но и обилно финансиране на огромни европейски концерни да отидат да плащат данъци в САЩ. Това е реалността. Мошеничеството започна при Меркел. Когато я избраха, каах на приятелите ми: какво може да се очаква от социалистическа младежка кативистка начело на Германия, освен да я разбие?! То не става от веднъж, но сега резултатът е вече и видим с невъоръжено око. Големият проблем на простите хора е неспособността да виждат нещата, подредени във времето - как предизвикват бъдещи резултати. И как днешното състояние е следствие от предишните действия. Тъпакът гледа това, което е сега, и преценява всичко по това дали му харесва сега. И ак осега дойде един свестен да управлява, тъпакат няма да му съдейства, а ще го плюе, като с това ще убие всеки шанс за по-добър живот. Под тъпак искам да кажа масата тъпаци. За това интелигентни политици не се кадидатират днес никъде. Заради тъпците, които плюят този, който им каже истината, а вярват на този, който ги лъже. Истината е по-тежка за приемане от лъжата. Истината изисква труд. Такив ами ти работи... Германия е завлдяна от лъжливи политици - нули. Германцът е затъпял. Европа е в същата симптоматика. Твърде дълго Европа живее в благодениствие, а според хурситянското учение това води до развала. И понеже християнското учение е вярно (който не вярва, да провери, като прочете за това и ще се увери), сега се случва именно това - разглезени, отпуснати и вели умове на хора, превърнати в парцали от липсата на предизвикателства и от разкош. И такива нули като Шолц и меторят,както си поискат. И такива нули като Кирчо посредникът.

единият от виновниците пледира невинен;)

,а и Орбан е фрълил око на газохранилищата на Зеленски https://i.ytimg.com/vi/4q2eXcMBtuM/maxresdefault.jpg

ние не нас рахме само нас, а и целия скапан ЕС! точно като предишните два пъти! помните ли? и дори ни разрешихте да се обединим, а сега ни разрешихте и да ви управляваме....

О каква диагноза.