Шефът на "Булгаргаз": Не изнасяме евтин газ за Румъния

Ескалацията на конфликта в Украйна няма да застраши доставките на "Газпром" у нас, заяви Николай Павлов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами изнасяй какъв ти е проблема? Ама май нещо си се объркал защото вие държите кранчето и в двете посоки и ако само внасяме ще се напълним с газ и може да гръмнем ?!

Герберски мръсотии и далавери. На този боклук не му вярвам и за една негова думичка. Уво и в затвора за 20 години.

Бой света оправя!Може да почнеме с тоя!

Омръзна ми 30 години да гледам надути пуяци и пуйки, които искат да ме убедят, че са безкрайно загрижени за мен, като изпълняват чужди разпореждания, осигоряващи им собствен келепир.

Келепирец да има , КЕЛЕПИРЕЦА е на ВЛАСТ

той е ГЕРБЕР

Естествено ,че не го продава ефтино.Просто продава ефтиния газ по скъпо и оттам идва формалната печалба от която се формират бонусите/премиални и др./ на шефовете на Булгаргаз. Човека и той сметки за газ плаща и има нужда, че само на една заплата не става.

Типичен, оял се, лъжеш ГЕП

наровете тази фюрерската мутра.

e герберастка калинка, Боков кюлчеприносител. Пълно наритване в гъза незабавно!

Щом кметица от смолянския регион се ожали,че при Бойко е плащала за отопление на къщата си 1083 лв. за година,а при Радев за ноември и декември е платила 1300 лв. за газ. Каза,че дори със заплата на кметица не може да го плати, а другите по-средна ръка хора, а болници,учреждения,предприятия,детски градини, общински сгради на газ?

Н. Павлов: "... - ние се оказахме в ситуация да НЕ можем да ПОЛУЧАВАМЕ ГАЗА, А същевременно да ГО ЗАПЛАЩАМЕ..." Достатъчно! Съд за ДЕЙСТВИЯ/ БЕЗДЕЙСТВИЕ!

Абе тоя гледа все едно е от Гестапо. Много зверски...

NIKOLAI4O PO VNIMATELNO NE BARZAI VSI4KO SE NAREGDA

Щом кметица от смолянския регион се ожали,че при Бойко е плащала за отопление на къщата си 1083 лв. за година,а при Радев за ноември и декември е платила 1300 лв. за газ. Каза,че дори със заплата на кметица не може да го плати, а другите по-средна ръка хора, а болници,учреждения,предприятия,детски градини, общински сгради на газ?

Много зверски гледа въпросния гербаджия...

Махайте го тоя психопат !!!! В затвора

Още по времето на банкянската тиква, имаше сигнали,че тези гадове препродават наш газ на италия.Естествено всичко се замете.

Кирчо надмина Нинова по лъжи и гони Рашков..

Големите бизнесмени,с 10 джипа,с 10 имота,с 10 вили,с милиони банкови сметки,с деца в чужбина....Народа да мре заради тях,а те се къпят в пари. НЯМА КОЙ ДА ГИ ВКАРА ТАКИВА В ЦАТВОРА...ГОРКАТА БЪЛГАРИЯ!

Какъв Поглед ! Колко Злоба , това не е здравословно и здравомислещо ! Чао Какао !

Изметете каскета и този веднага ще влезе на "топло" заедно с Бай-Ганьо.

безказарменико тъп!

Ние не подновихме дългосрочен договор с Газпром а отидохме на борсови цени Германци и унгарци с дългосрочни договори с Газпром купуват под 200 д.за 1000 м3 Ще диверсифициране пак руска газ от Турция и Гърция на тройни цени. Дерзайте антибългарски боклуци

Този бандит го изхвърлете от там,не му е мястото!

Газ мас Голям праз Стой си у вас

Ба, всички в Европата препродават и се опитват да прее..ат мужиците.

243Win

Да де, ама ние купуваме от мужиците по-скъпо, отколкото сме продали на румънците.

Може да е ,,закъснял подарък,, ,дето гръмнаха Чаушеску .

Имаме договор за закупуваме и в същото време не може да го получим. Това не означава, плащаме и губим. Означава че след като сме го платили този газ е наш. След като не можем да го получим може да го продадем на друг консуматор в тази мрежа и с получените пари да да закупим газ от друг източник.

Кирчо и Кокорчо лъжат, като цигани!

Докато има каскет, ще июа и такива търтеи които вместо да са в ареста се развяват по медиите.

Поредната лъжа на хунтата.. Предизборни обещания и откровени лъжи - с това ни гощават.

То и газа за Сърбия е тайна, ама и Вучич и газпром си казват че е 270 долара, а за нас при 500 километра тръба, платена, е над 1000

И кое му е строго секратното на един търговски договор или щото не били компютри, а компоти от афъзки?

сваляне на всички гербаджии от власн смяна на всички корумпирани прокурори и съд за престъпните

Последната година всичкото тиква е изчегъртано..всички силови структури, организации...Спрени са договори и инфраструктурни проекти.. От 1 година няма тиква.. Извадете си главите от гъзовете и мислете малко.

Ми те горките нямали били лицензия да ги ожалиш

Е, хубаво не изнасяте евтин газ... а продавате скъп газ за износ. А,да и интерконектора през Маказа трябваше да бъде готов още през 2010... обаче през 2009 година Борисов, на два петъка служба като министър-председател, спря строежа с железния довод: " Ми не ги харесвам тия(строителите)"

Някакси нещата безпрецедентно се сговнясаха само за 10 месеца.. И не...не е в резултат на "внесена криза"..

Изроди - миналата година сметка 100лв тази- 200лв-изроди.

този 100% е за изритване, но почти съм сигурен че е руска подлога и никой не смее да го махне без одобрението на всевишния.

А шефа на Булгаргаз дали е човек на бойко

Енергийният министър и МВР-Рашков веднага да кажат кой разкри договора с Азърбейжан и да бъде убит публично. Такива подлеци имат в ИТН и ДБ.

Без замисляне да се изчегурта! Герб = корупция

Няма нещо дето да не бутнеш и да не смърди на корупция. Чекмеджето е пуснало пипала на всякъде и цоца ли цоца. Затова и нацията се топи бързо.

казват румънците ? Внасят ли евтин газ от България ?

Аз пък нямам сестра....

Защо не играе метлата? Какви са тия търтеи кръвопийци.