Коментари - Сделката за „Северен поток 2" ще бъде разгледана от ЕС | Бизнес.dir.bg
назад

Сделката за „Северен поток 2" ще бъде разгледана от ЕС

Газопроводът, който ще доставя синьо гориво от северните територии на Русия директно до Германия, има много противници

Обратно в новината

Коментари - Сделката за „Северен поток 2" ще бъде разгледана от ЕС | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Русия иска да лиши определени държави от такси за транспортиране на суровината". Нормално е враждебни държави да не получват изгода заради враждебни действия. Иначе става малко "Храни куче да те лае".

ще решат да се ползва 50% въпреки ,че от руска територия нама как да дойде друг газ! кат доде зимата и нема достатъчно газ ,че им доде акъла !!!

Важното в случая е, че грозните пияни азиатски орки никой не ги пита или да обсъжда с тях каквото и да е. Бензиностанцията россиа просто чака да види цивилизования свят какви решения ще вземат. Още малко живот им остава на колхозниците. Като ги зачекне Китай ще им разкаже играта, защото китайците не играят по правилата и не се страхуват от алкохолиците с опикани крачоли.

Северен поток2 ще стане,но сега се опитват да нахендрят издръжката на Украйна на Русия.А те да продължат да лаят ,без да плащат/.

СП2 освобождава укрите от транзита на окупационната руска недемократична газ. Те нали не искат нищо руско! Ето, сега това ще стане

Не знам останаха ли още глупци , които да вЕрват на големите играчи и спекуланти начело със САЩ , и разбира се Германия . Това , че Руснаците са лоши е ясно . НЕ Е ясно обаче , КАК ТАКА добрите Германци направиха завод на Мерцедес Бенц ТЪКМО в сърцето на лошата Русия а именно - в Подмосковието ! Не стана ясно също така , ЗАЩО аджеба Южен поток беше лош , а СП1 и сега СП2 - 'Убави !

Щот номера е кой блажи от цялата работа. 1. С ЮП България , малко или много неизвестно щеше да блажи такси, но проблема е, че става стратегически играч, в интерес на едни или други.....Сега е само пионка 2.Цялата игра е да се влияе на цената на руския газ, за да има някаква конкуретноспособност американският. 3. Все по-силна Германия означава все по-независима, или поне зависима от прякото договаряне с Русия. 4.

ПРОТЕСТИРАМ - от САЩ бяха спрени комисионните за България от нереализирания първоначален вариант на Южен поток през варненския бряг. Хайде да се обсъди това, от което беше лишена България и след това да се обсъжда онова, от което евентуално би била лишена Украйна. Нали тук в този форум мислим за българския интерес, като част от европейския. Толкова по написаното "политически проект, с който Русия иска да лиши определени държави от такси за транспортиране на суровината и да засили влиянието си".

...не е ясно, Германия в ЕС ли е ? И как така ЕС се опитва да прецака най-големия и най- важния си член и основател? Ако някой си мисли, че това ще свърши добре, доста се е объркал. Както винаги, калинките от ЕС не знаят какво говорят , какво правят и за какво става дума!

Преди повече от година и половина изложихме становището си за “Северен поток” – а именно, че няма начи европейските държави и особено Германия, де са откажат от него. Тогава едни съмнително нормални индивиди-русофоби, осиращи този хубав сайт, ни писаха много минуси. Къде се бе дами и господа “разбирачи”, че дойде време да си наврете минусите отзад.

ГЕРМАНИЯ ПОЧТИ НИЩО НЕ ПЛАЩА, ЗА РАЗЛИКА ОТ ГУБЕРНИЙКАТА, КОЯТО ПЛАТИ ЧУЖДОТО , ПРИ ТОВА С КРЕДИТ ! ЧИСТА ЛУДОСТ ! НЕИЗГОДНА ФИНАНСОВА СДЕЛКА, КАТО ОСТАВИ НАСТРАНАТА ПОЛИТИЧЕСКАТА ЧАСТ... ПРОСТО НЕ ИЗГОДНА ФИННАСОВА СДЕЛКА!

Ами що ревете тогава?

Русия винаги е била и остава отговорен гарант за енергийната сигурност на европейския континент", посочи Дмитрий Песков ---- ДА ПРИЕМЕ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ И ДЕМОКРАЦИЯ !

ДА ОСИГУРЯВАШ "ЕНЕРГИЙНАТА НАЗАВИСИМОСТ" НА "ДЖЕНДЪРИТЕ И МЕКИТЕ КИТКИ" КОИТО "МРАЗИШ" ! НЕЩО НЕ СЕ ВРЪЗВА ЛОГИКАТА ! ЗНАЧИ ИЛИ ЛЪЖЕШ, ЧЕ ОСИГУРЯВАШ ЕНЕРГИЙНАТА "НЕЗАВИСИМОСТ /А ТО Е ЗАВИСИМОСТ/ ИЛИ ОБРАТНО - ЛЪЖЕШ, ЧЕ МРАЗИШ "ДЖЕНДЪРИТЕ, МЕКИТЕ КИТКИ И ДЕМОКРАЦИЯТА"! ЕДНО ОТ ДВЕТЕ Е ЛЪЖА ! КОЕ ЛИ Е?

Тъпи са ти опорките.

И какво е европеиска ценност и демокрация?-Джендъризъм и педерастия? Или разбирането е Русия да стане колония на краварите? Това ли? А?

Как така Северен Поток 2 е заплаха за националната сигурност на Украйна? Защо са и на Украйна тези 12 милиарда долара приходи от транзитни такси ? Това са руски окупантски пари :))) Да ги откажат . Слава Украина ! Идиотам слава !

Как на всички не им стана ясно, че СП2 ще има?! Не мога да разбера, защо си чешат езиците?!

СЕВЕРЕН ПОТОК 2 ще стане ,но се опитват пак да нахендрят на Русия издръжката на Украйна,а тя да лае срещу Русия и да убива руснаци в Донбас.

"Снощи САЩ и Германия съобщиха, че са подписали двустранно споразумение за довършването на газопровода." Толкова за "суверенитета" на Германия. Става ясно защо САЩ държат там окупационна армия.

Цяла Европа е окупирана територия. Няма държави, президенти и премиери. Те са най-обикновени марионетки. Има военни бази и Генерал Губернатори. Всичко дриго е лъжа и измама.

Северен поток 2 е проект на Германия и Австрия. Без него зимата ще мръзнат и то доста. Мечтата ми е да го спрат Американците, че да замръзнат като кучета.

Кофти е да ти резнат комисионните от транзита. Искат компенсации...украинци, поляци, американци... Като ти пресъхне кранчето, лошо. Много маймуни на украинската тръба...

ukraina da go duxa za da varvi povete gasta dada vi plasta usa kompensatii

Нещата са прости! Меркел е единственият защитник на този поток, но след 2 месеца тя си тръгва. САЩ знаят това и затова изчакват аз да подновят преговорите със следващият Канцлер! Сделка и ще има и Путя пак ще плачка! Както винаги!

Говежди

Аз живея в Горно нанадолнище. Газ мога да получа чрез: - терминал за втечнен газ - от газопровод директно от доставчика - от газопровод минаващ през Далечно Куртово Конаре Първият газ е най скъп, вторият най евтин, третият по средата. Кой газ да си купя? Гледайки си моя си джоб - най евтиния. Всичко друго е политика и комисионни.

руснаците искат да се отблагодарят на София Анхалт-Цербст, дъщеря на пруския княз Кристиан и принцеса Йохана. Родена е извън границите на Руската империя – в Кралство Прусия..ха.ха