Създателите на ваксината на Пфайзер с чиста печалба от над € 3,2 милиарда за тримесечие

Чистата печалба на БионТех през първите девет месеца на годината е над 7,1 милиарда евро спрямо загуба от 351,7 милиона евро през същия период на миналата година

Обратно в новината

Коментари - Създателите на ваксината на Пфайзер с чиста печалба от над € 3,2 милиарда за тримесечие | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех тези безплатни ваксини, те не идват от данъците на хората. Аз пък не искам някой да се ваксинира за моя сметка. Който иска да се ваксинира да си плаща.

Как да повярвам в нещо което съм гледал в детско филче преди години? Как да се доверя на тези които "уж,, ни мислят доброто, след като знам че голяма част от медиците не желаят да се ваксинират. От както има ковид по новините само това се насажда, вядят се едни цифри ала бала, гооолям страх пада. А това не е нещо ново. Винаги има случаи на смъртност от грип. Просто да сега никой не ги е представят така насаждащо. И без да се ваксинираш могат да ти овредят фсихиката. Защо не се казва колко хиляди умират всеки ден от глад или жажда? Там е много по страшно. Но никои няма интерес от тези данни ( Еб.. йм майката на другите, гледай ти да си добре ). И за последно искам да попитам тези с ваксините. Нали сте ваксинирани? (Инунизирани , защитени) Какво ви пречат тези които отказват? Бъдете здрави !

Ами мутрата Борисов е дала без поръчки от вашите пари за една година 8 милиарда без общесъвени поръчки и без нищо съществено да е направено . Това е повече от печалбата на Пфайзер от целия свят за милиони спасени животи, а Тиквата ги смъкна от гърба само на бедния българин в полза на шепа бандити без нищо съществено насреща..

Писал съм го и друг път, но нека бъде запомнено добре: изказване на Хенри Кисинджър - един от владетелите на света "Веднъж след като стадото приеме принудително задължително ваксиниране, играта приключва. Те ще приемат всичко - принудително кръводаряване или даряване на органи - за "общото благо". Контролирай умовете на овцете и ще контролираш стадото. СЪЗДАДАТЕЛИТЕ НА ВАКСИНИ ПРАВЯТ МИЛИАРДИ - печалбата е многократно голяма. Уредяваме стадото, докато то ни плаща за изтребващи услуги"...ПРОЧЕТЕТЕ И ЗАПОМНЕТЕ ТОВА ИЗКАЗВАНЕ НА ЕДИН ОТ ТИЯ, КОИТО НАРИЧАМЕ "ГОСПОДАРИ НА СВЕТА"...

FAKE! !

Сига като я имаме тая инфо, кво ши прайм? Ши се надигаме ли или ще ни трябва виагра?

Една проста сметка. В неваксинирана България имаме минимум 25 хиляди жертви на ковид . Населението на земята е към хиляда пъти повече от това на България . Значи , ако всички на земята бяха неваксинирани като бългатите би трябвало да очакваме да има 25 000 х 1000 равно на 25 милиона жертви на ковид по целия свят. Само че, жертвите на вируса в целия свят са 5 милиона, а не 25милиона. Ваксините са спасили 20 милиона човешки живота.Ако половината от поставените ваксини по света са на Пфайзер , излиза, че са спасили към 10 милиона живота седна .Ако някои мисли , че животът му струва по-малко от триста долара. че триста , колкото е спечелила пфайзер на спасен живот , това си е негов проблем, за 300 долара не може да си плати разходите по собствената евтаназия. Пфайзер са си заслужили всеки цент . За сравнение за същото време Боко Тиквата е раздал по-голяма сума от печалбата на Пфайзер без обществени поръчки, търгове и конкурси към 8 милиарда лева на олигархията и собствените си думбази, без нищо да е направено.

Невероятно е колко си тъп

Пазарна икономика в действие - търсенето определя предлагането.

Само дето търсенето се налага с принуда.

Принудени се чувствате малоумниците в България, навсякъде по света си спасяват живота и на своите близки и сами търсят ваксините. За тукашния боклул чувството за солидарност и общност е закърняло напълно , ако въобще някога го имало, а омразата и порока са в самоубийствени размери до липса на инстинкт за самосъхранение.

те и преди ковида си бяха във форбс 100

Това са смешно малко пари. Надявам се руската пропаганда да влезе в действие и да ги умножи поне по 100.

Открихме топлата вода.

За бога братя! Ваксинирайте се! Другото са детайли....

Шило

Така , де! Да си дойдем на думата.

не стига че 70% от българите не искат да се ваксинират...сега им пуснете и статия за милярдите които са направили... ЕВАЛАТА БЕ ДИР.... ТРЯБВА ДА БЪДЕТЕ СЪДЕНИ ВМОМЕНТА

и какво като са пуснали статия , дори на децата е ясно че всичко е за пари!

Само на българските деца е ясно.

1. Алчността в България, се причислява към един от най- лошите пороци. По тази причина българина не гледа на парите , като инструмент за инвестиция, а като средство за преживяване. 2. Разбира се , че тези компании ще имат огромни за нашите стандарти печалби. Но нека не забравяме, че личности като Безос, Мъск, Гейтс, и Бъфет имат много повече 3. Всички компании които създадоха ваксини буквално работиха ден и нощ, без почивен ден, в продължение на година за да създадат нещо, което да помогне на света срещу пандемията причинена от вируса КОВИД. И накрая като обобщение. Всички научни изследвания и открития в света, са открити, и създадени с цел печалба, огромни пари, а не от добра душа и милосърдно сърце. Което води до извода, че алчността е най- силният мотор за прогреса на човечеството.

Аз доколкото разбрах, проблема е че в Солун е имало твърде много безработни ветеринари висшисти.

Алчността изяде средата на обитание на хомосапиенса и расте с бясна скорост в сръвнение с приспособимостта. Следва бързото масово измиране на хомо Бройлерус и ще оцелеят малките общества близки до примитивизма. Та пак си дрънкай за презряността към алчността.

Ударете си по една бустерна доза.

Забелязахте ли кога се появи вируса? Войните свършиха, петрола секна, тероризма се изчерпа И приходите от военната и петролната индустрия намаляха. За жалост обаче евреите държат и ФАРМАЦИЯТА, освен печатници за пари, злато и диаманти. И ХОП някъде на пазарче в Ухан се появи ПРИЛЕП и за 2 месеца зарази ЦЯЛ СВЯТ. Последваха :маски, тестове, сертигикати, ваксини, антибиотици, респиратори... Лекарството също е готово, но първо трябва да се похарчат ваксините.

Я кажи кога са спрели войните, тероризма и т.н. Щото това се случва само в твоята объркана глава

Евалата!!! прекрасен бизнес модел са измислили.

Лошото е, че алчността няма граници, затова няма да се спрат. Освен това си имат мощни покровители - всички правителства и медии.

Тия дето най-много говорят против алчността са най-алчните и завистливи, но и най-тъпите и неспособни.

Поне една трета от парите ще отидат в дарения и подкупи за всички глашатаи по веригата.

Ей БОКЛУК спри да мърсиш форума.

Явно си изтървал сапуна.

Тва са просто една милиционерска фирма за разпределение на награди, а по някое време бушончетата в нея ще гръмнат

създали спасение за човечеството,що да не получат заслуженото??? Или Бил,Марк и мексиканския дюнерджия са по-заслужили?

Това хубаво, но защо не написахте, че на годишна база, 2020 имат 40% спад спрямо 2019? Ако погледнете историческите данни, 2013 и 2018 са били още по-добре от сега.

Важно е да вървят внушения.....

Учат хората. Работят хората. Измислят хората. Правят хората. Печелят. Не разчитат на червени копейки от посолството. Това е разликата!

А бе цървул прост, като са толкова велики твоите хора защо бомбиха и избиха толкова много народ. Виетнам, Афганистан, Сирия, Либия, Ирак Югославия, Гвинея, Лаос, Камбоджа... Кажи бе лайнар?

Копейкаджия!

Казваш в Брюксел чакат копейките ?

Боцкаааааййййййй

Боцкаааааййййййй

Е, как няма да са на печалба! Я виж колко интелигентни се боднаха срещу най-страшната болест на всички времена. Че и фашистки лозунги прегърнаха. Забравиха, че омразата към ближния и дискриминацията са лошо нещо. Тяхния животец да не сте застрашили, а вашия и на децата ви - е вие сте втора ръка.

Като видя "фашист", знам че го е писал тъп комунист. Путин, защо се бодна, товарищ?

реално, или само на "създателуте"?

Значи, всички трябва да се ваксинират и по много пъти и така непрекъснато. Убеден съм , че това вече е сложено в целите на компанията за следващото десетилетие. Убеден съм и в гениалността на този продукт: върши някъва работа ,но за крадко, не ясно какви са бъдещите странични ефекти. Не носят никъква отговорност за продукта. а в следствие масирана пропаганда " реклама" е на път да стане задължителна консумацията. С една дума още милярди ще се трупат а до тогава никакво лекарство няма да види бял свят.

Ами ходи във видинската болница.

Данните за печалбите директно обясняват почти всичко за Пландемия. Целите на тези хора са парите , властта и контролът върху населението. Животът обаче е по - висша цел. Хармонията е в основата на живота. Тези самозабравили се хора в бъдеще ще претърпят провал , ако не осъзнаят погрешността на житейския си избор.

Да са живи и здрави. Колко народ спасиха.

Това някакъв виц на Къци ли е?

Click bait за тъпи Ганьовци. Apple са с 20.5 милиарда печалба за тримесечието, Google са с 18.9 милиарда. Фарма компаниите са нищо сравнено с IT гигантите... Даже акциите им са под средното за Американския пазар, погледнете само нивата на S&P 500 index. Но Ганьо си инвестира жалките спестявания в Руските gas компании хаха.да живей Gazprom! Хаха

При тоя пандемия с тая соцмрежа активност дето се върти покрай нея да се разпространяват конспирации, как няма Апъл, Гугъл и Фейса да са на свръх печалба. И една малка тайна в болшинството от тия компании висшия мениджмънт са индийци.

Цял свят задължиха да си купи ваксини убиици как няма да са на печалба и от кои дъжави са фирмите тези дето източват цял свят и цял живот после европа и сащ били богати и умни едва ли не войни им дайте на тях да заграбват света отвлекоха ни всичко що им хареса

айде да не бъркаме САЩ с НюЙоркските ЮдеюСемити от Пфайзер, превърнали САЩ в Колония на Юдея, а Света в КонцЛагер!

Искате някой безплатно да ви прави ваксините ли? Вие бихте ли работили безплатно?

Антиваксърите: "като през холокоста ни третират като евреите" Антиваксърите: "мамицата им евреи"

Разбрахте ли вече, какво е да си Палестинец, е и да разбрахте, късно е вече!

Палестинците се ваксинират със Спутник. Това е да си палестинец. Израелците с Пфайзер.

ли да дадат посмъртно некой лев на Кунчев? Толкова се стара човека...

как е Убаво ли ви е при Демокрацията на ЕС и Брюксел контролиран от Комунистите в Пекин!

В цяла Европа са републики, не демокрации. Репулбика бяхме и преди 89-та. Уж гласуваш, те уж те представляват, а реално си ресурс и добитък.

целия цирк е за пари.

ти не знаеш ли, защо на ЮдеюСемита Носа му е толкова голям - щото Въздуха още е БезПлатен!

Някога замислял ли си се защо мразиш евреите същност?

къде съм написах, че ги мразя?! нищо подобно не съм написал!!

О, извинявай. Помислих си че стоиш зад думите си за момент. Объркал съм се нещо. Лек ден!

Ако казвайки виц за Иванчо и Марийка това ме прави мразещ децата, то тогава приказките за ГОИ в свещената ви книжка какви ви прави вас? За един приятел питам.

То като отиваш да си купуваш хляб пак е за пари и за пари работиш. В случаят, пари идват от таксите на всички, така че ти е безплатно. Аз плащам за теб. Кефиш ли се?

Я,верно ли " приходи от близо 6,1 милиарда евро, което е значително повече спрямо 67,5 милиона евро" - ти да видиш, какви несъщетвени, почти "незабележими" маржове в печалбите на таз компанийка, грижеща се за здравето ни почти доброволно. И Боц-бооооц, бооц ! . И тези "минимални" печалби са легални - то тва е от "безплатните" ваксини - дето боцкали сме се или не сме, ще ни ги удържат под каквато и да е било форма, поне по 70 евра бройката, така или иначе. Честито на печелившите. Аааа, и лекарства срещу рак щяло да има.., че що не и срещу СПИН глей ти "новина" - все тая срещу какво, важното е да са задължителни

А създателите на вируса колло са горница?

Фаучи се пържи като риба в тиган. Преди 3 дни пуснаха запис от конгреса в САЩ където го разпитват за финансирането на лабораторията в Ухан, ако го видиш ще се притесниш за него, че ще получи инфаркт. Колкото и да е папнал, скоро ще си ги носи в гроба.

Газа Мустанг 2 също е бил много печеливш за създателите си. Подобно на ваксините държавата е била дистрибутора му. Убива доста евреи взимащи дезинфектиращ газов душ. Откриват че даже с половин доза върши работа. Е на нюрнберския процес прави печалбите излишни и праща откривателите на бесилката.

Мен ми напомня на "Чип и Дейл: Спасителен Отряд: Сезон 2 Епизод 2.

О, изненада! Изнудиха целия свят.. И се нагушили яко!

Естествено, че ще вложат парите в други лекарства - тук ще купят машина за няколко милиона, консумативи, заплати, няма да им стоят милиардите неразпределена печалба само данъци да плащат..като наш Боко с пътищата, това си е световен принцип. А относно рак, диабет и други - откриха лечение, казва се Ковид, нали виждате как успешно оправя всякакви с хронични заболявания?

Трябва да им се конфискуват тези пари в полза на държавите или да се дадат на гладуващите по света.

Това пък защо? Ти като си късаш задника на работа, някой да ти конфискува парите да ги праща на Африка? Нали се сещаш че предложението ти е тоталитарно?

Браво Евалла момчета.

Похвално. Или си мелез между италианец и туркиня?

Дали ще отделят някой лев за глобалното затопляне?

Ще се наложи

Четвъртата вълна на СOVID в България изведе страната на първо място по смъртност в света. В класацията по текуща смъртност следват Румъния, Латвия, Армения, Грузия, Украйна и Черна гора. Първите 20 места са заети само от страни от Източна Европа и бившия съветски съюз.

Ама така някакси невероятно случайно, точно в тези страни здравеопазването като цяло е почти унищожено. Преди да има ваксини как беше? Същото. Това говори ли ти нещо? Явно не. А трябва ли? Обезателно.

Все пак това е целта на ваксината - печалбата. А че от тяхната ваксина са умрели най-много в ЕС (над 4 хиляди), няма значение. Където готвеха в ЕС парламента доклад за жертвите на ваксините.

Факт Исторически няма Цивилизация, която да е Оцеляла след като се е подвела по ЮдеюСемитите! Дойде и Вашете време - това са последните ви години!!

Това е смешна печалба. Моля не публикувайте такива бомбастични заглавия, защото пфайзер е компания на 150 години. Занимава се с ваксини и лекарства от над 100 години. Печалбите от ковид ваксината са смешни и поради тази причина, няма инвеститорски интерес към компанията, както и акциите имат минимален ръст. Ваксините не носят печалби на компаниите, защото не се взимат ежедневно, а за създаването им стоят стотици високо платени фармацевти, които са взели стотици миони в бонуси и заплати.

На 25% за 2 години минимален ръст ли му викаш?

Ти трол ли си или просто халюцинираш? Пфайзер не е инвестирала, купи си Бионтех директно и плати 500млн за лобизъм. Отчете го в данъчната декларация. И получи ексклузивни договори. Отделно в момента ако твърдиш, че ваксините за Ковид се слагат по веднъж, а не периодично, през няколко месеца, значи си просто тъп като дъска. Такива сте ваксарите - тролове без мозък

Бионтех е отделна компания, нищо не е купувала Пфайзер, имаха партньорство. Вече нямат. 25% печалба за 2 години е малко, Мерк има ръст от 140% за 6 месеца.

И сега не им излиза сметката в България. Ще натиснат яко след изборите. Затова, умната в неделя!

Все тая кой ще дойде на власт. Изборите са тактика за залъгване на масите... че то и при комунистите имаше избори

Има хора които искат да се ваксинират.Схемата е ясна

Не бе, само украинските умници, българите и африканците не се, а Европа и Америка са тъпи и се ваксинират

В момента са масово по улиците и протестират, както и масово напускат работа, ако ги принуждават. Гледай си БТВ и Нова, чети си Дир и си вярвай, че те информират. Я вземи погледай малко истински медии, които не са на 112 място. За разлика от България, в САЩ хората са наистина свободни и информирани. Дори с администрацията на дементиралото чучело опитващо се да наложи диктатура.

Вие ли сте от умните? Като сте толкова умен- има ли създадена ефективна ваксина срещу коронавируси ( не само к19, но и предишните САРС и МЕРС) ?