Създадоха "Коалиция анти 40%" в защита на сектор Енергетика

Енергетици, синдикати, общини, депутати и миньори подписаха декларация за преразглеждане на ангажиментите пред ЕК

Обратно в новината

Коментари - Създадоха "Коалиция анти 40%" в защита на сектор Енергетика | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Късно се сетиха. Трябваше още преди 10г да се обединяват.... ама тогава се надаха да захлебят от "зелената" далавера. И като че даже още не са разбрали, че европейската "зелена" перково-соларково-водородна енергетика е принципно невъзможно нещо. Още верват че некога от това ше направят пачки. Ми... блажени са вярващите. ---- Зле ше свърши сичко това.

Топлинната енергия от био газовете, дори от човека, са носители на топлинна енергия, сиреч на енергия,която би могла да се трансформира в електрическа,По тази причина предлагам на всеки гъз по една термопомпа въздух - въздух и глей кво става!

Обзалагам се , че хрантутниците на НПО-тата ще ревнат за това , че тровим децата си , че не можем да дишаме, ще започнат едни доноси , едни манипулирани данни от измервателни станции и като резултат , ЕК ще се съобрази май с тях. Само че се питам , ако ние си затворим въглищните централи , но в страните извън ЕС и около нас си ги ползват , каква е ползата . Не трябва да се затварят , а да се модернизират.

Освин че,сам вреди и на себе си,......всички овце които сега блеят пред тв щи платят от личния си джоб висока цена,за да спонсорират икономиката на долните убийци и световни мародери сащ...

Така е, като избирате аматьори да управляват България. Имам предвид ПП. Преди изборите някои познаваха ли ги тия. От къде дойдоха? Какъв опит имат? А, продаваха провиотик. Е, това наистина е много голям опит за управление на държава. Така, че на следващите избори внимавайте. Не гласувайте за шарлатани.

Не искам относителния показател 40% от съществувалото към определена дата равнище. Т.е. 40% да се отнемат от нашата бедност и 40% от охолството на западноевропийците, колкото бълха да ги ухапе. Искам равни натурални показатели на европеец. На глава. Може и на .ъз.

сетиха се, че са печеливш отрасъл и могат да се справят сами, а все искаха държавата да им помага, че щели да фалират, пеканов каза че двата следващи транша не включват никакви условия, ако наложим вето на някое решение на ЕС като Унгария може да получим парите без условия

Трайното решение по тези въпроси е официално непризнаване на човешкото влияние върху климата, съответно на механизмите за въглеродни емисии и другите глобалистки извращения.

Е те това е промяната на ПП ,европейска държава с африкански стандарт на живот ...........

навремето така на Маргарет Тачър и правеха някви такива схеми, ама..... не мина номера. Да видим какво ще стане при нас ще имаме ли някой с топки или само евнуси.