Саудитска Арабия се готви за края на петролната ера

В Рияд проучват какви ще са последиците от разпадането на ОПЕК

Обратно в новината

Коментари - Саудитска Арабия се готви за края на петролната ера | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами то и ние следва да се готвиме за новите предизвикателства. Без структурни промени във всички области, народът ни ще затъва все по-вече и по-вече. Още по-вече, че България е богата на ГЕОТЕРМАЛНА енергия. Тя е международно призната за екологично чиста и полубезплатна. Още от 2008 година, когато цената на кредитите започна да пада, следваше да започнат проучвателните работи и изграждането на подобни съоръжения. И днес възможността за добиване на ГЕОТЕРМАЛНА енергия е ЗАБРАНЕНА тема за българските журналисти и политици. Тоест, чрез политически хватки и законови препятствия се забранява дори споменаването й. Кого ли обслужва тази политика???

Всичко има край. Няма какво да се чудят какво ще правят.Ще трябва да започнат да работят.

В акваторията на Израел се намира едно от най-големите находища на земен газ. Нариа се "Левиатан" (по името на библ. чудовище). В момента вече се пристъпва към неговото разрадотване. Находището се простира до Кипър, където тези дни започва проучвателно сондиране от една ам. компания (името й беше споменато в Дир-а). Нашите политици да си отварят очите и да мисляпт с главите си, защото това находище ще играе голяма мроля в бъдещите доставки за Европа.

как ко ша праят сега Моамет ги кара да копат петрол от пясъка кат свърши ще им го изсипва от небето. Или ша чешат камилите по топките по оазисите. Мързелива нация!

"Намесва се и отрицателното мнение на президента Доналд Тръмп за петролния картел и възможността да бъде приет закон, с който ОПЕК ще бъде обявена извън законите на САЩ." Мислех си, че не е останало нещо, което този да не е разрушил, но явно като свършат нещата за рушене в САЩ, ще започне да руши и по света.

След Северен поток 2 , ще има 3 , 4 .... , всичко друго е без значение за ЕВРОПА !!! Ако имаме акъл ще има Южен поток .

Защо ни е акъл? Имаме си баце, да мисли вместо нас.