САЩ готвят спиране на газовите проекти у нас

Очакват се санкции на всички компании, които са свързани с изграждането на "Турски поток", заплашена е и газовата връзка между България и Гърция

Обратно в новината

Коментари - САЩ готвят спиране на газовите проекти у нас | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За тези които по-доле спекулираха за вече ПЪРВАТА ИКОНОМИКА В ЕВРОПА-Т.Е. икономическото съсътояние на Русия, ЩЕ ви дям цифрите от Международния Валутен Фонд (MIF) със основно седалище в Америка за Вътрешния Брутен Продукт (PIB-fr/GDP-en) за първите 14 държави, за България и някои много коментирани държави от Българския Форум вижте уеб адреза оттолу; НИЩО ЛИЧНО, но това е положението. List by the IMF (2020 estimates) Rank Country/Territory GDP (millions of current Int$) World 138,352,382 1 China 27,804,953 2 United States 20,289,987 3 India 11,321,280 4 Japan 5,451,452 5 Russia 4,176,350 6 Germany 4,160,925 7 Indonesia 3,778,134 8 Brazil 3,316,920 9 United Kingdom 2,975,557 10 France 2,860,018 11 Mexico 2,458,339 12 Korea, South 2,307,718 13 Turkey 2,257,987 14 Italy 2,244,767 https://en.wikipedia.org/wiki/ListofcountriesbyGDP_(PPP)

АБСОЛЮТНА ЛЪЖА!

Колкото повече нареждат какво да правим , толкова по- неприятни ми стават.

От която и империя да сме били завладявани, вси са патаксали. - източна римска империя, Византия - османска империя - руска империя - Трети райх - "Империя на злото" На ред е "Империята на доброто", на която вероятно COVID 20 ще разкаже в следващите 10 години играта на "империи". Не може все да се ебат с България (Ньойски диктат, от 17 ноември 1919 година). През 1993 година на 17 ноември на стадиона "Парк дьо пренс" Франция позна що е то ша ноар - черна котка. Ама краварите се страхуват да погледнат дълбоките лайна в които потъват, за които вождът Сиатъл е писал в писмото си до Големият Бял Баща. И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО, С БОЖИЯТА ПОМОЩ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ ВЕЧНО.

подкрепям / Всички свързани с Дилян Пеевски трябва да бъдат изритани от властта. Един от тях е и председателя на Комисията за финансов надзор - Бойко Атанасов. Заради този неадекватен човек и заради обслужване на интересите на Дилян Пеевски Националното бюро на българските автомобилни превозвачи е под МОНИТОРИНГ. Заради него потребителите на застрахователни услуги плащат много по-високи такси за ГФ, по високи премии по задължителната застраховка "Гражданска отговорност" на автомобилистите и все още не изплащат обезщетения на фалиралия клон на чуждестранния застраховател "Олимпик". Това подобие на регулатор не защитава интереса на потребителите и мисли само и единствено за високите и незаслужени трудови възнаграждения от по 16000 до 18000лв. на месец!!! Срамно и нагло поведение на един самозабравил се държавник!!!!

Руската тръба за Турция стои празна ,Путин е бесен, та Боце реши да понапълни тръбата с с нашите пари , като строи продължение за Сърбия.

16-та република. Народ от лумлени и зомбита.

Да Ви е честито! Така ще изглежда улицата на БГ - 9-та глуха! Хайде ходете скачайте пак пред президентството. БРАВО НА РАДЕВ

Тези имат право да се разпореждат само на собствена територия. Айде, дисагите и тъгъдък обратно да тормозят индианците.

Тук на наша територия се разпорежда Путя Ватенката

EС е крайно време да излезе от НАТО и да провежда собствена политика. Краварите ще ни задължават да купуваме от тях на двойни цени, както ни задължиха да плащаме тока от мариците на тройни цени. При такъв съюзник, врагове не ни трябват.

Всички свързани с Дилян Пеевски трябва да бъдат изритани от властта. Един от тях е и председателя на Комисията за финансов надзор - Бойко Атанасов. Заради този неадекватен човек и заради обслужване на интересите на Дилян Пеевски Националното бюро на българските автомобилни превозвачи е под МОНИТОРИНГ. Заради него потребителите на застрахователни услуги плащат много по-високи такси за ГФ, по високи премии по задължителната застраховка "Гражданска отговорност" на автомобилистите и все още не изплащат обезщетения на фалиралия клон на чуждестранния застраховател "Олимпик". Това подобие на регулатор не защитава интереса на потребителите и мисли само и единствено за високите и незаслужени трудови възнаграждения от по 16000 до 18000лв. на месец!!! Срамно и нагло поведение на един самозабравил се държавник!!!!

А защо няма протести пред Американското посолство? Та те са по вредни за БГ и от правителството ни....

Ха, най-накрая някой да се сети. И какво стана - "Ако свалите Баце, ви спираме проектите" Наистина протестите са на много грешно място - правителствата в България не се избират, а се назначават.

Той Прасето вече открадна като подизпълнител каквото можеше от този проект. Борисов ог обслужи, въпреки че беши ясно за санкциите. Народът ще плаща!

Съобщи 24 часа. Айде стига с фейковете. Подавайте оставки. Пеевски вън!

Които ни учеха при социализма се оказа. САЩ са агресори и грабят блага от целият свят,

Ще се повтори сценария с Орешарски ,ще дойде служебно правителство ,Европа ще спре всички ( нали е много лоша) и България ще се оака пак до другите избори ,елементарно е нали сме си късопаметни

Нечувана наглост

Леле мале наглост неземна. Тази Херо Мустафа Шери Бин Кой ми Сра в Гащите къде се върка в изборите на суверенна държава и кои и си позволява да МУУУУЧИ БЪЛГАРСКИ песни по телевизията в знак на какво ...ааа търсим да печелим симпатии за Американски говеда ...ми няма шанс другарко ГМП Мустафа Бин Слабин Посланничке Фашистка, хегемонията ви свършва, краварника ви е пълен бъркоч, лаина из него навсякъде, и въобще кои ти дава думата на теб вместо да ти избие зъбите от мазната мутря. Я да си прибирате мутрафон Буда и Цвнинокио, ще ви дадем на верресия и Божко, Станишеф, Доган, Дебелян, и въобще всеки от "умния" ни и "почтен",, че и красив парламент и с тях ШУТ към кочината ви и да не сме ви видели мутиралите задници ..пардон физиономии. И всичките договори с вас ги късаме, концесиите си ги взимаме обратно, а базите ви ..леви леви и да ги няма. Мама ви нагла, дебелокожа и рептилска, да се пържите в Йелойстон и да ви погнат турски манафи, че видимо сте объркана нация и трябва да ви бръкнат дълбоко отзад за да се усетите , че нещо сме се омазали.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

С такива "приятели" така.

Сега някой ще потърси ли сметка от мутрата за грешно закопаните държавни пари, като и децата от детските градини знаеха, че американците няма да позволят транспортирането на руски газ?

не ги спрем, няма да ни дадат самолетите.

И ще бъде много гот.

МАЙНАТА ИМ НА КРАВАРИТЕ, ТЕ ЩЕ НИ КАЖАТ КАКВО ДА ПРАВИМ И ОТ КОГО ДА КУПУВАМЕ !!!

Лицемерието на новите ни американски " приятели" лъсна за пореден път ! Само плячкосват и после те ритат...

Херо на БиБи?

24 часа пуска глупави слухове, нямащи нищо общо с реалността, а червената сган се хвана веднага на въдицата.

Май пак клатят бате ви Боко да продаде пак българския интерес - той ще спре газопровода пък те от САЩ ще го подкрепят срещу протестиращите ... Вместо да забележи килограмите злато и милионите недеклажрирани евра в нощното шкафче на министър председателя Херо Мустафа обещава да играе танци

САЩ запореден път показаха че пет пари не дават за партньорите си. единствената им цел е ограбване на колониите. като как им пречи газопровода. дайте да се откажем от всичко и да стоим на студено и тъмно щото ако ползваме само американски неща те са скъпи за нас, а и за ЕС. ползваме в момента скъп ток и ревем че ние скъпо, трябва да ползваме скъпа газ и пак ще ревем. нашата политика се определя от САЩ. уж плюехме по комунизма и СССР, а сега какво стана...същото. сао ч е господаря е САЩ и отново никаква политика която да обслужва интереса на България. отново политика която обслужва интереса на САЩ. ще е интересно как дадохме милиарди за стари самолети които ще ни ги доставят някога...да не се окаже че САЩ могат да решат да не ни ги доставят щото ползваме руски газ. при такива приятели като САЩ, врагове не ни трябват.

Ама то и сега си има газопровод, по който получаваме руски газ.

Така. Почва се. Сега вие по площадите пак докарахте инфлация и мизерия. Трябва пак да си теглим парите от банките. Ще му го смучкате на Радев

Ето защо Радев толкова драпа!

Какво юридическо право имат да ни забраняват да строим газопровод. Това е за нашия народ по-изгодно отколкото да карат с кораби от Америка.

Боже колко си проззз

е какъв e проблема, американската втечнена газ е малко по скъпа от руската. A вероятно и много по качествена.

Това виц ли е?

И мирише на френски парфюм и гюл....

Да си заврат санкциите където слънце не огрява. България независима дъжава ли е или щат в състава на САЩ. Законите на една държава са валидни за самата държава или за цялата планета Земя. Защо някой с икономически и военни възможности "ще дава път в живота" на други държави. 45 години гледахме този филм. Затова ли 30 години ручаме жабетата. Къде е свободната конкуренция и икономическата инициатива. Защо трябва да се налагат държавни санкции на частни фирми, за да може други избрани частни фирми да продават продукта си. Боже за какво се борехме и какво доживяхме!

Не курете САЩ, те не ни спират а налагат тяхни изисквания. Да си строим, ама без МЪНИ нищо не можем, батю от 44 г. все ни държи във фалит и ни ограбва. Батю и той гребе с прпазен черпак. БЕДНЯЦИТЕ: Ние и Русия сме за никъде . Русия със 160 евро и ние със 200 евро пенсии средни сме за кенефа вечно. " Беден ли си дядо попе да те е...ба в гъзеца"!!!!!!!!!!!!!!!

Позорна и престъпна намеса във вътрешните ни работи. Ние суверенна държава ли сме? Това ли са ни "приятелите" ????

Абсолютно със всичко е така! Ограничения, санкции, глоби, изнудвания! Това е похвата на империята на злото сащ! Сега ще ви дам още един пример за двуличието им- замисляли ли сте се защо по летищата има само самолети на бойнг и еърбъз? Това не са най-добрите самолети, но сащ са накарали всичките си колонии, включително и европа да използват само самолетите на тези две компании! Самолети на други компании не се допускат до летищата! Не си мислете, че бойнг е по-добър, просто има ограничение и за да летят до всички летища в света компаниите поръчват такива самолети! Честна конкуренция ли чух?!!

Абсолютна лъжа, летищата приемат всички одобрени за граждански полети машини, вкл. руски ковчези.

Може ли Борисов и правителството да обяснят тогава как се оказва, че КТБ е източена със заеми от фирми с неясни собственици, които не могат да издирят и възстановят парите, а за тръбопроводите не могат да намерят едни такива фирми, които да го изградят? Същото е с ДДС кражбите, които НАП отказва да разследва и събира и опрости милиарди, като несъбираеми, така е с фирми и дружества на Маргени, Галеви, Баневи, Арабаджиеви, Стайкови, Божков. Дайте на Йордан Цонев, Пеевски или ДПС кликата да стоят - те от санкции и разследвания досега не се плашат и никой не докосва парите им. Т.е. или правителството на България твърди, че санкции и номинални собственици могат да се издирят и санкционират или не. Или когато ни изнася е едно, а когато не - друго. Така беше със заменките по морето и милиардите глоба от ЕС, с които плашеше. Така беше през годините с какво ли не, което ГЕРБ обещаваха. А сега са изненадани от "наивността" на безплатно протестиращите.

А, така, да бяхме инвестирали в соларни паркове и батерии, а те газ, та газ и АЕЦ Белене. За да може все да сме зависими от някой. Виждате до какво води недалновидната политика.

Още едно потвърждение за това , че путиноидните слагачи ни клатят Лодката . Ама са ги усетиле моментално отвъд океана.

А тия американци да си ебат майката.... Ще казват какво да правим в нашара страна... Кви са тия помияри

И на КОЙ му пука какво лае беззъбия щатски помияр? Санкции? Да си платят масрафа за базите на наша територия, да върнат парите за ф-ките, да си прибират Тиквоний, ( без краденото), па да си налагат санкции от зори до здрач! Току-виж възродим собствената икономика. Че за 30 години "демокрация" от 27 икономика станахме бананова република без банани...

Политиката на Америка не се влияе от политиците в България те си правят каквото си решат където сметнат за необходимо по света- Скоро трябва да им се сложи край да се забрани НПО и училищни проекти финансирани от Америка .

Немога да повярвам нали сме партньори :)))))))

САЩ не са партньори с червени терористи и черепи

Така е. И затова вдигнаха червен картон на Борисов. Ще разкарат Борисов именно заради газта.

Ама не е честно ,при толкова лазене на колене от многобройните правителства на ББ, при толкова близане /не лизане/на..... подметки,на високи и не толкова високи гости отвъд океана ,такова отношение за този верен слугинаж

Генерал губернаторите на Булгаристан наредиха: спирайте проектите....

Чак пък генерал губернатори , на нас ни стига и един портиер от посолството в Козяк

Посланието е ясно. Дойдат ли БСП на власт всички проекти спират. Освен това се спират и еврофондовете както миналия път когато комундетата управляваха. Долара пак става 3000 лв. и фалират няколко банки. Гарантирано от комунистите.

както и преди, така и сега това е гарантирано от САЩ. Те не желаят единна, независима, силна Европа. Пречи им на световния тероризъм който упражняват. ВСВ свърши с разгрома на хитлеристка Германия и Япония преди 75 години. Защо все още има американски войски в Европа, Япония и други страни по света!

От няколко години се знае, че САЩ ще санкционират всеки проект свързан само и единствено с руски доставки на определени руски фирми-заради окупацията на Крим, Донбас и т.н . ЕС също изисква диверсификация. Единствено бг управляващите не разбраха за какво им говорят и хвърляха за пореден път пари на вятъра...и в чекмеджетата разбира се...

И аз точно това си мислех,че са коментирали едни зелени човечета.А не са ли коментирали американска помощ за ядрени атаки по протестиращите за овладяване на протестите ? Гледайте да не ви чуе посолството на САЩ ,за да види как слагате думи в устата на госпожа посланичката.

Може да се каже ,че САЩ от както е президент ДТ, поне за външният свят излъчват сигнали за политическа нестабилност.Все някой им е виновен ,проблеми с Китай,проблеми с КНДР,проблеми с Франция,проблеми с Иран,Русия ,само България винаги вярно върти опашка като някой пудел и предано гледа с влажен поглед.Напълно разбираемо е ,да ни направят зависими от техният втечнен газ, а след това ще последва сериозно и постоянно вдигане на цените ,като на Ф-16,а ние колкото и да сме малък пазар ще купуваме и ще купуваме

Да Ви е честито! Така ще изглежда улицата на БГ - 9та глуха! Хайде ходете скачайте пак пред президенството.. Тъпаци.

Бойко си мислише, че тодоржиковските му номера ще минат пред САЩ.

не разбрахте ли.... платена публикация... разтърсете се малко, няма никъде другаде такава новина