Коментари - САЩ няма да поднови петролния лиценз на Венецуела | Бизнес.dir.bg
назад

САЩ няма да поднови петролния лиценз на Венецуела

Администрацията на Байдън налага наказателните мерки заради неспазени предизборни ангажименти на Мадуро

Обратно в новината
| Редактор : Ива Капкова

Коментари - САЩ няма да поднови петролния лиценз на Венецуела | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боклуците от ФАЩ само това могат да правят да налагат санкции .Русия трябва да изтреля поне 1000 ядрени ракети по тази долна нация и да приключат един път завинаги с ФАЩ.

Там, където са Европа, САЩ, Канада, Япония, Южна Корея, Австралия и много други са красиви и свободни страни. Там, където е смехо-държавата русия – там са Венецуела, Куба, Зимбабве, Северна Корея, Афганистан, Сирия, Палестина, ЛДНРы, Абхазия и Осетия. Няма нито една страна в света , която да живее добре, благодарение на Русия. Русия носи на света само бедност, разруха и смърт !!!

Ех, че мъдро.

На времето му казваха рекет и изнудване. 4-5 яки момчета блокират селото или градчето и ако не си плащат..... Всеки бива пребиван. Хората живеят бедно, а от съседните села, които си плащат рекет, се усмихват самодовлно и обясняват на децата си защо в другото село живеели бедно. Горе долу така се получава. На пазара уж имаш избор от скъпи и евтини стоки, ама се оказва че на пазара се разхождат едни чичовци дето ти забраняват да купуваш от определени търговци и те задължават да купуваш от други...... Ама демокрация.... Така работи американската демокрация

Защо обаче пропускаш че така беше и след 9-ти когато "партията" начело с партийния секретар агитира хората да си "дарят" имуществото я за ТКЗС, я директно за "народа"??? И че мутретата реално са "частните" структури от добре отгледани от държавата спортистчета на същите партийни секретарчета и де-сен-ца???

А я кажи теб и твоята рода къде и с какво ви завари девети и след това десети!?! Да не се окаже, че от скъсан цървул си станал лачен чепик покрай онази омразна власт.

И защо пък трябва да ти се обяснявам на теб ве цървулчо? Нещо не ти харесва в написаното по-горе ли? Викаш дай да приложиме "старата" ДС практика като нямаме аргументи дай да клеветиме и маскариме а? Толкова е кирлив комунистическия режим че римския път стои, а комунистическите недоносчета са дупка до дупка! Хахахах пълен смех!

ай сега ако можеш да обясниш какво общо има 9-ти със САЩ и Западна Европа ?

Докато има нужда от американски "лицензи" Светът ще има проблеми. Всичко ще се оправи когато наглосаксонците се приберат в своите си граници и престанат да си врат мазните крадливи ръчички навсякъде.

Викаш преди да има англосаксонци не е имало ни лицензи, ни робство, ни войни, ни някой е плащал нещо на някой друг......... Всичко било цветя и рози, дошли тези и го съсипали? Това ли ти е идеята за нещата в простата кратуна?

Мое ли краварите да подновят лиценза за готвене и шетъне на женътъ щот спря да го праи и само фусти са у глъвътъ

За какви се мислят тия американски убийци и агресори, за господари на света ли?

Сащ не били издали леценз. Чакай бе, това е независима страна. Може да си продава на кото иска и както иска. Не им трябва разрешение то никога. Нарича се международен пазар. Като има желаещи, ще купуват. Китай директо си изпраща танкерите дотамни обратни, с тез лицензии да си избършеш дупето само.

реален наивник си

А, къде е сега големият самопровъзгласил се венецуелски "президент" Гуайдо?

Краварите вече не да фактор всеки се гаври с тях , мЪдуро ги сложи на мъдурите си .

Тъй ги сложи на мадурите си че бразилците трябваше да затворят границата с Венецуела защото масово идваха само да крадат и да бъркат в казаните, само да намерят нещо да ядат. Сега в Бразилия строят бежански лагери да пребират венецуелските мигранти там, без да се смесват с населението. Защото венецуелците са маймуни от третия свят.