САЩ не признават съда в Хага по случая с Иран

Иран не е доказал, че съществуват основания, гарантиращи компетентността на съда, смята Вашингтон

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво. вече нема международно право, ала бала. само силата на оръжието и заплахите. зорлем изравневат Русия с тех. областта, в която сащ доминираха беше правовите врътки и т.н....... войната си върви. накрая ше остане само един.

Щом се мислят за изключителни, ще потънат като "непотопяем" Титаник.

В желанието си да накаже Иран на всяка цена, Тръмп ще направи така, че ще покаже на американците, че може и да не се признава съдът и така да не се съобразяват с разпорежданията му и на практика да се заобикаля законът. Когато американците започнат да правят така масово, тогава дупе да му е яко!

Янките отдавна преминаха всички разумни граници на търпение. Наглостта им отиде в космоса...

Говедарите признават само това, което им изнася. Без срам, нагло и уверено си въобразяват, че света е длъжен да се съобразява с техните интереси. Закон, морал, етика - това са думи без смисъл за тях. Свърши се тая вече, време е да си платят сметките!

Хамериканците използва съда в хага като фурнаджийска лопата когато имботтърва добре а иначе не е нали този сад съди Милошевич тогава беше добре нали

САЩ не признават съда в Хага по случая с Иран ТРЪМП ДА НАЛОЖИ САНКЦИИ И ВЪРХУ СЪДА В ХАГА ИЛИ ДА ГО ЗАКРИЕ. Е НА ТОВА МУ СЕ КАЗВА ГЬОНСУРАТ,ДА НЕ ПРИЗНАВАШ НИКАКВИ МЕЖДУНАРОДНИ ИНСТИТУЦИИ.