17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако НАСА не беше излъгала толкова зверски за Аполо на Луната и за много други неща - други космически страни щяха да са извършили това НАИСТИНА, и космическата еволюция на човека вече щеше да е факт. А сега сме в г*з. НАСА е по-разрушителна за науката от Инквизицията!

не си прост. ма хич не си :)))) ха ха ха ха :)))

Преди дни Рогозин заяви, че Русия повече няма да си сътрудничи със САЩ в усвояването на Космоса, нещо повече, той обяви, че Русия започва партньорство с Китай относно изграждането на съвместна станция на Луната. САЩ са бесни, няма кой да им пренася памперсите за туристически посещения до МКС и естествено ще покажат на целия свят доказателства за измамата на САЩ с "полети до Луната" от времето когато нямаха двигатели дори за достигане на първа космическа. Нещо повече, Русия и Китай изпробваха оръжия за сваляне на военни спътници в Космоса, а САЩ са поставили стотици шпионски спътници в Космоса и сега дори Пентагона изпълнява програма за извеждане на 53 000 5G спътници с военно предназначение, като и Русия и Китай обявиха, че ще свалят всякакви спътници над тяхна територия защото застрашават тяхната национална сигурност. И Русия и Китай направиха своите навигационни системи обхващащи цялата земя и с по-голяма точност от САЩ, Китай изстреля самостоятелно свой марсоход, което поставя САЩ в тясна дупка, защото имаше много съмнения за фото-фалшификати на снимки на САЩ от Марс, които всъщност бяха от тренировъчна площадка на марсохода в Гренландия... да не се окаже и това една голяма ОПАШАТА КОСМИЧЕСКА ЛЪЖА?

Прав си за всичко това...

Цивилизации, какво да ви кажа :)

Аре да видим колко тъпаци тука още вярват, че човек може да стъпи на Марс в обозримо бъдеше: набирайте се на минусите. :) А после насилете малко мизерната си грамотност и прочетете пак същата тази тук статия - в която в прав текст се казва, че е невъзможно. Дори тук!! Вие си вярвайте на Мъскарата обаче... Ако нямаше мнозинство глупаци на тоя свят, нямаше да има и измамници.

гледай да не се изкъпеш, че водата разтваряла всичко. Като ти виждаме знанията :))) ха ха ха :)))

стига вече (нерегистриран), 2020-07-25 05:50:31 - +10!!!, точно и ясно. Докато САЩ и Китай си играят на марсианци, РФ усвоява Арктика. След 100-тина години ще видим :) /по-скоро ще видят кой е мислил правилно.

Я кажи какво са усвоили на международна територия?

Да кацат китайците на Марс,но не преди да са си измили старателно ръцете.

напредварата няма край. И други страни ще изпращат роботи, после САЩ ще обявят целия Марс за техен и ще пусне в продажба парцели, Китай и Русия няма да се съгласят, ще се задрънкат оръжия, ...

Каква война?, нещо съм пропуснал...

Войната е само в главите на идиотите.

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в -- Sexcris.Com

Искам да те осъдят за сводничество.

Еби го....

Глупости !

Отече се работата Марс ше замирише на МакДоналдс и пържена патка по Пекински ....

Е ми.. как да го кажа? Ако някой ми асфалтира път до северния полюс - и аз ще отида там от първия път. Ако някой пусне асансьор до Връх Еверест - и на мене ще ми е лесно да направя рекорд по бързо изкачване.

смешни и нелепи сравнения от човек който не разбира нищо по въпроса

САЩ са първопроходците. И на Марс. Когато някой е постигнал нещо е лесно да го критикуваш или да му окрадеш достиженията.

За това трябва мозъка. Да се мисли над сравненията, не като амеба първо сигнално да ми тръгваш.

Нещастник тъп. :)_Точно обратното! Ако НАСА не беше излъгала толкова зверски за Аполо и за много други неща - други космически страни щяха да са извършили това НАИСТИНА, и космическата еволюция на човека вече щеше да е факт. А сега сме в г*з. НАСА е по-разрушителна за науката от Инквизицията!

Нещастника е едно малко наивно глупаво антиваксърче което не вярва на факти, а на измислиците си. Порасни. Научи геометрия. Научи физика и математика. ИСТИНАТА не може да се скрие от 6 млрд човека и САМО ти да я знаеш. НАУЧИ СЕ ДА МИСЛИШ глупаво детенце. Не да повтаряш само една и съща мантра за да си вярваш в нея. Не ти ли се струва че всички ти се подиграват на тъпотиите. Ти си готов да обесиш Галилей и Коперник щото нямали снимка на земята, че е кръгла и че няма доказателства, че земята се върти около слънцето, а не обратното. Нямали - щото ТЪПАЦИТЕ като тебе не разбирали от математика. УСещаш ли какво ти казвам - не вярвам. Тъпо надъхано лапещаче. СПРИ СЕ!!!! УЧИ !!!! МИСЛИ !!!! Неща които не си правил никога. ПОЧНИ НАЙ НАКРАЯ. Писна ми от скапано келешче като тебе. ДРАЗНИШ С ГЛУПОСТТА СИ !!!! И НЕ МИ ПРЕИНАЧАВАЙ ДУМИТЕ !!!! ТОЧНО И ЯСНО ГИ ИЗПОЛЗВАМ !!!!!

Да ходиш до Марс е толкова безсмислено, колкото да строиш самолетоносачи, които са на дъното на водоема само с едно тпрпедо...

На най унищожаваният модел танкове през ВСВ.И недей сравнява самопотопилият се ,,Кузя” със истинсите самолетоносачи и групите им.Само една такава група е всъстояние да отрази и унищожи ...вероятна атака на вероятен противник.Пък бил той и РФ.Или Китай.

Знаеш ли що е КЕМАФ? Същият този кемаф си развя знамето в Берлин май а, или не е вярно :)

Поредният безроден руски тъпир, който идея си няма нито от океани и география, нито от военна техника нито пт космически технологии.

:) Говориш с един от елитните радисти на 3 та Българска Армия за периода 1978 1980,работил последно за Локхиид Мартин Канада и издавал сертификати за измерителни прибори от рода на трансдусери осцилоскопи, сигнал генератори до 60 ГХц и прочие. Та не знам кой е тапира от нас двамата. Да... И владее 4 езика.

10000+! Това е все едно дете с триколка да се подготвя 40г за пътуването си до някой от полюсите. С достатъчно инат и потене ще стане, спор няма, но ефект и полза-нъц.

Съзтезание има само в чугунените кратуни на българските съветофили. Щатите имат от години действащи роботи там, китайците тепълва са направили поредното копие имитация. За какво състезание говорите?

Fuck you stupido

поредния мерак на путлерста за еднополова любов. всички ли сте педьовци бе?

Говорят за състезание между Горна Волта и Германия по производство на автомобили. Лично съм виждал копие на един от тези роботи там, където е произведен - Curiosity. Нека първо осигурят по паничка ориз за своите граждани, може след това да обсъждаме мисии до Марс.

на глупаците с промити мозъци все Русия им е в главата, новината е за Китай и САЩ ве маниак. а за другите поплювковци-"експерти" няма нужда даже и да коментирам

Путин успешно приключи Русия. Змията хапе най-лошо като умира. Не бива да допуснем да превърне България в нова Украйна!

ма олигофрените с промити мозъци все Русия и Путин са им в главата, глупако да не си объркал новината? тази е за Китай, САЩ и Марс, къде видя Русия тук?

А с Рассия какво стана? Нали беше велика космическа сила.... Май вече само до МКС могат да стигнат :)))))

И това е много.

на олигофрените с промити мозъци все Рассия и Путин са им в главата, глупако да не си объркал новината? тази е за Китай, САЩ и Марс, къде видя Рассия тук?

Мисля, че говориш за НАСА. Те даже и до МКС не могат да стигнат, пълна гавра. :) А над МКС никой никога не е бил.