Коментари - САЩ и Г-7 с план за конфискация на руските активи за втората година от войната | Бизнес.dir.bg
назад

САЩ и Г-7 с план за конфискация на руските активи за втората година от войната

Засега резерви са изразили Германия, Франция, Италия и ЕС, зад предложението на Вашингтон застават Великобритания, Япония и Канада

Обратно в новината
| Редактор : Ива Капкова

Коментари - САЩ и Г-7 с план за конфискация на руските активи за втората година от войната | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те като почукат на вратата да си търсят парите тогава ще ви видим.

Русия ще си прибере дълговете.С лихвите.Не се съмнявайте.

Какъв ще е резултатът: - Русия конфискува РЕАЛНИ западни активи, които са значително повече - Китай, Индия, Африка, част от Южна Америка и Азия почват постепенно изтегляне на собствените си активи от Г7 - Започва конвертиране на американски ДЦК в злато и други валути Никак няма да им е приятно на ЕС и САЩ ако тръгнат по този път, а Русия така или иначе тези пари ги е отписала, а срещу едни виртуални сметки ще си върне и национализира реални активи без да е "лошият" в цялата тази история. Ако не ги бе страх от последствията, ЕС и САЩ отдавна да бяха конфискували руските пари!

Това е снимка за спомен на дебилите...без капка мозък

Украйна успя да оглозга целия Запад...

"Богата" Седморка я докара до там че да мисли как да открадне джобните пари на руснаците;)

_stankow

>>>Германия, Франция, Италия и ЕС са изразили известни резерви Не е чудно. В Русия има много повече от 300 милиарда западни активи и в отговор те също ще бъдат конфискувани, едва ли ще им се размине. А може и да се скъсат някои дипломатически отношения ... Веднага личи кой има какво да губи. Естествено най-близките страни до Русия, които са инвестирали и търгували най-много с нея.

Грешката на руските олигарси /в голямата си част евреи/ е че не инвестираха всичко припечелено /няколко стотин откраднати милиарда / в Русия , да купуват технологии а ресурса си го имат , с внос на работна ръка от Китай нямаше кой да ги стигне. От това най ги е страх САЩ , а при едно обединение и с Европа по точно Германия ,тогава САЩ и долара им стават само на ХАРТИЙКИ.

Шило

Накратко- план няма- 4 от 7 са против

вече са ги взели, ама ще го съобщят на блядовете по-късно.

Шило

С куфари ли са ги взели или? А бе, ти прочете ли въобще това, което коментираш?

Русия ще си прибере парите рано или късно. Въпросът е, европейските овце дали го разбират, че ще ги прибере от тях, а не от корпорациите, които са ги усвоили....

запада го размазват от бой , бавно и мъчително с бухалката, а той си плаща всеки ден по най високата тарифа.

Руската федерация вече замрази активи на западни компании в размер на 1 трилион долара в руската икономика.Така че фалиралият и изпаднал в тежка рецесия нова дългова спирала и свръх-дефицити запада или това което остана от него започва много да внимава с последия си пирон забит в гниещото му туловище.

Крайно време беше, бой по наглото джудже!!!

Само Русия да не реши да конфискува САЩ…. Че тогава и ние ще го отнесем.

с чужда пита помен прави

Крадците са си крадци, независимо от ценностите!

Вълка козината си мени, но нрава не....

нещо което могат да направят е да го духат на Владимир Путин :)))))))

Имат сиволи. И значението на символите на Брикс е Златно кюлче. Конфискацията ако се случи ще сложи края на Европейската банкова система. Никой няма да има доверие в нея. Естествено Давос това го устройва прекрасно. Централизация и поглъщане на маките и средни банки е част от плана за нов световен ред. А ако си мислят, че като откраднат парите на Русия ще победят в нещо, жестоко се лъжат. Договорите с които еврейските фашисти на украйна я продадоха на Вангард Груп са като тоалетна хартия втора употреба.