САЩ: "Балкански поток" - това е "Турски поток", с който Русия прокарва влияние

АЕЦ "Белене" е проект, основан на остаряла технология, заяви помощник-държавният секретар по енергийните ресурси Франсис Фанън

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БРАВО!!!!! А , че надолу вият русофили, комунисти и простаци хич не ми дреме! Следващото което искам да видя докато съм на този свят истивски огромни военни бази и военноморски такива на САЩ в България! Чак тогава ще можем да кажем че сме СВОБОДНА и СУВЕРЕННА държава!!!

Все едно аз да се нанеса в твоето жилище, а ти ще си СВОБОДЕН и НЕЗАВИСИМ на улицата...

САЩ първо те да спрат да копуват руски газ и нефт и после да учат другите. За тази година покрай самолетната история търговското ни салдо ще е отрицателно, ако следваме Тръмп логиката трябва да въведем санкции.

САШ които са ЗИмбабве с фондова борса дори при най голямото си съвкурно предлагане на втечне газ отстъпват 2,5 пъти от количестовто вчетчен руски газ доставяно с руски танкери за ЕС, включително за самите САЩ който те представята кот свой .Да не говорим за тбъпроводния газ:Русия доставя за ЕС: 190 млрд.кум.м. годишно, САЩ: 5 млрд.куб.м. годишно

"остаряла технология" , ами коя е вашата ядрена технология ? Тази на бившият смешен кандитата за АЕЦ-Уестинхгаус- с техноглогиите от 70-те на мин.век в САЩ и който три пъти фарила докато го заличиха от всички регистри

Да дадат някакъв бизнес, да направят инвестиции на няколко завода, нещо технологично. Не може така безплатно да се отказваме от възможности и бизнес.

В замяна Бойко инвестира в Американската индустрия.

дават бизнес - самолети, бази, войници има да плащаме за 50 години напред

САЩ да го духат, да се разкарат от България и да си се занимават със собствената си кочина

Пустият Му Южен, станал Турски, а пък АЕЦ Белене- Гьол ненужен !

... А Чезаре Ламброзо - джендър-манафин!

С ,, Турско балкански поток "влияние на Русия ,а с втечнен американски газ от САЩ влияние от тях.От независима България излиза ,че нищо независи.Преди предишните парламентарни избори Бойко неколкократно заяви по медиите ,че в ,,Черноморския шеф " на България са открити огромни количества газ и нефт. Да ама не.Някоя мисирка или политик да е попитал Бойко за тази му предизборна опашата лъжа? Сега като чувам изявите му в Брюксел ,че ще изпълни всички препоръки на ЕК направо се учудвам на наивноста на брюкселки чиновници и комисари.Борисов е неуправляем и неадекватен авторитарен балкански индивид от Банкя.

е дразнещо това руско влияние! Друго си е краварското влияние, някак по-демократично. Друго си е да ти вземат ресурсите и да те окупират и да ти обяснят ( щото ти не разбираш), че това е нормално и за всичко е виновна Русия!

очите за газопровода, ама айде купете още няколко F-16 да се отчетете на доставчиците на втечнен газ от Америка за Европа.

Руска газ през Украйна може,но през Турция и България не?Южен поток също не може. Задължителна е скъпата газ от александропулис.Вече се усеща по джоба ни.Това са атлантическите ценности.Ненавиждам Борисов,но за балкански поток го подкрепям.За това е прав.Вън американците.Долу козак.

Критикувайки България за Турски поток, Францис Фанън, признава, че САЩ , ЧРЕЗ ИКОНОМИЧЕСКИ ЛОСТОВЕ ТЪРСЯТ ГОСПОДСТВО И ДИКТАТ в страните, с които търгуват.Браво на българското правителство, че отчита икономическата изгода от международните сделки

споко, баце ще го откупи срещу 20 F-16

Едно от големите пипала на КГБ-исткия Октопод.

Пак на разкриха

Да ви пикай котка и на разузнаването и на икономистити

Не се получи добре меко казано с тоя ПАТОК и тая АЕЦ Белене Разкриха на И виж саде колко са хитри Оставиха на хубаво да се набалбукаме и тогава изкараха дебелата тояга

Казаха ни го с думи ясни и прости,право в очите!Има ли все още тъпанари,които да твърдят обратното?!3 милиарда закопани с празни тръби +1,5 милиарда за чайници в опаковка-накрая кръчмарят ни направи сметката!Честито!Калинки,откровен курволяк,пелтеци,пъпчиви тинейджъри,амбициозни некадърници-това е държавната ни администрация!

всичко това воглаве с алкашкото мекере боко и резидента на късака....

Беше ясно, че Белене е бомба със закъснител. Ако гръмне, всичко отива на кино. И искат да го строят в най-земетръсната зона до Вранча. Иначе за газа, човекът е прав, ще плащаме на Рисия, а тя с нашите пари ще се въоръжава срещу САЩ. Надявам се поне да е рентабилен Балкански поток, а не като при Орешарски - стрителство на двойна цена, заем от Русия, а за нас дивиденти след 37 години.

а викаш по-добре да плащаме на САЩ и да спонсорираме техния военно-промишлен комплекс, който води войни из целия свят? ей малоумни хора ве

руския газ е пропагандан газ, а американския е хубав, миризлив...

Даже мирише на демокрация и пазарна икономика.

да мирише на спарени краварски чорапи

Това е изнудване! Най-долно! Купуваме 3 комплекса С-400,20 СУ последно поколение на цената на 4 американски боклука АЕЦ Белене не ставала!!!Ха-ха!Щото реакторите са руски! Искат да ни набутат техните боклуци!

И сто СУ да купиш от тях няма полза.Първият серийно произведен СУ 57 излезе от завода,хвръкна и падна.И сега няма Су,има Му от побъркани от путинската пропаганда.

Казваш куку - само козящката е добра пропаганда ?

Борисов эа това ли работи руските гаэови траби бълкански да пренасят руски гаэ да раэделян европа и както каэва димитров протеста днес има проруски отенък а и както каэва помощник главния секретар с теэи остарели вече и иэгнили руски реактори иэхвърлени от русия вече ще сте опасни с строежа на аец белене эащо подкрепяте теэи нашественици в крим вчера каэвате че е неспокойно в крим спрете с теэи само квас и борж може да вэемате от тях

.......CAATSA (Countering America's Adversaries Through Sanctions Act)................. значи българия е враг на амерката, а? е нали сме съюзници, бе?

Не ни прецакват руснаците и американците, а нашите политици. Те ни продават за жълти стотинки. За мен АЕЦ не е рентабилен икономически при текущите условия и цени на строеж, но атома е необходим за стабилизиране на електрическата мрежа. Ако наритаме въглищните централи, не става само със слънчеви панели и вятърни мелници. А за газта нашите така разписват договори, че плащаме двойно спрямо другите.

Господина е по скоро политик от колкото експерт.В момента е един търговец на американски газ

Казано е,не го слушай какво говори,гледай го какво прави.Борисов изпълнява желанията на Кремъл.До колкото си спомняме,правителството на Орешарски спря Южен поток.Та кой е руското мекере,кой отваря нова процедура за белене

Оставка на банкянския и харманлийския цървули.И двамата са руски мекерета.

Е как няма да сме най бедните в Европа като сме руска колония.В русия минималната заплата е 135 евро.Освен да откраднат от нас,нищо друго не могат да предложат.

А пък аз заявявам, че изказването на помощника е грубо вмешателство в интересите суверенна държава...

Русия е най-верния съюзник на България. САЩ са вечен враг на българите

Турски поток е грабеж на 3.5 милиарда от българския народ .Парите отидоха за кремълската олигархия и бг шкафчето. Сега готвят и нови 20 милиарда за атомната бомба в белене.

А 4 бази ток и вода ли прокарват или колониалност? Нещастници пукнете всички веее!

по-спокойно бре! Алкашката кочина оттича в канала и лизачите на путя късия в Бг тоже! Муууу-ха-ха-хааааа....

..... "Разглеждаме "Балкански поток" като продължение на "Турски поток". За нас името не променя факта, че Русия използва енергията, като източник на влияние..... Това е откритие достойно за три Нобел-награди!!!! Няма живот в синята монархо-фашистка република под западно управление! смърт за туземците, свобода за демокрацията!

Майната им, на хамерикански ...

Колко десетилетия САЩ не се онтересуваха от руските газопроводи и сега се сетиха, че искат само те да продават газ в България? Направо са отвратителни. Караха ни да си изтровим земята с добив на шистов газ, а сега ни карат да нарушим договор, по който да плащане високи неустойки.

Цял живот съм лизал путката на Путин и ще продължавам до последен дъх. Ох, оригам на кремълска путка

Тъпак

mISHOto

Чудя се кога ли админите ще въведат кръпка,която ще рита и трие самозванци?..

Направо да паладееш

Казано е -По ПАТОКА ще ги познаете

Страхотно чувство за хумор. Обра точките. Дъ съ осьереш от смех!

mISHOto

Господата отвъд океана да вървят там, де слънчице не ги огрява и да спрат да се мешат в политиката на суверена държава! Не сме им 51ви щат и никога няма да бъдем!

Ко прайми ся

Евангелистко-ционистките педали да си е...бават майката! те са туморите на планетата!

Русия прокарва "влияние", а САЩ прокарват "газ" , мда приказки за малоумници

Оххх баня ох кеф

Хватит квичать Рената к нам пришол пиздец Другари Америка пак на нахуяри

Благодарение на братята американци България се развива на зад в минуси. Изглежда от САЩ искат да скачаме по клоните. От САЩ,спряха изграждането на чиста и евтина енергия, като с политически натиск, гледат обезателно в България да няма атомни централи. Сега инвазията е да се спре изграждането на газопроводи. Но пък за сметка на това, ни точат бюджета за стари самолети. СИВ никога не е правил такива минуси, за никоя държава членка! По така нареченото комунистическо господство, България беше силна икономически държава. Сега с похватите на САЩ се връщаме в каменната ера.

Русоробите строени на амбазурата

........

Чакам прецеденто да сложи вето на тръбата А бойко да затапи тръбата. Ако това не се случи ,значи няма никаква разлика между тези руски слуги.

Защо светът е от 140г. на природен газ , а ние сме на дърва и кюмюр ? Цените на който скочиха и никои не ги контролира и не спира спекулантите , а иначе щом е господар той те шиба и дой ?!?

"Защо България иска да бъде тестов обект на остаряла технология", запита Фенън. F16 Block 70 каква точно технология беше, модерна, от 70-те?

Абсолютно прави са Щатите, и баба Меркел със СП обслужва директно Путин в ущръб на ЕС. Америка няма как да го позволи!

дай тогава да "обслужваме" американците, а? като толкова много искаш да обслужваш марш на магистралата

Значи само Сащ да влияе- тогава е най-демократично и правилно. Вие за идиоти ли ни вземате

Не може за се ползваш от благата на ЕС и сигурността на НАТО и да си дундуркаш агенти на Путин и руските икономически интереси Или /или - един н път в новата ни история сме на правилната страна и русоробите искат да ни вкарат в гроба заедно с Русия и бившите СССР республики ..., малоумници - войни и източване на ресурси като Грузия , Армения , Украйна , Азербайджан и фигури като лукашенко ..що царя на матушка подсигурил 250 лева на месец заплата :€:€:)/):)

и кви "блага" на НАТО ползваме ве малоумник? и защо трябва да обслужваме интересите на еднс държава, която дори не е в Европа?

С една дума, колкото и да плащаш, на нас ни се ебе!