Сърбия постави таван на цените на бензина и дизела

Максималната продажна цена на дребно на Евро дизел ще е 1,5 евро, а на бензин А95 - 1,46 евро

Обратно в новината

Коментари - Сърбия постави таван на цените на бензина и дизела | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А, що така, те нали уж получават евтини горива от Рашка?

и кой ще е лудия който ще продава на загуба? Като иска таван - па да намали акциза, данъка и т.н.

Вероятно е помислено и в тази насока. Важното е, че правят нещо за народа си. А какво правят в България?

Вероятно може да е , а може и да не помислено в тази насока. Още помня евтиното парно по Виденово време и как накря ни еВаха мамата с големи цени щото топлофикация София беше с 7 млрд дълг само за 8 месеца. Безплатен обяд няма.

и досега ни тежи на врата...Вальо Топлото...дето нямаше и лев в банка, беден като...мишка...и сега знаем с колко Топлофиксацията е на загуба, хм чудно защо - сигурно не е печеливша дейността й, като лотарията – интересно защо се сетих да направя такава съпоставка, адаааа - и двамата...

После не се чудете, що сърбите, дето не са ЕС, са тоооолкова по-добре от другите. А сръбкините...ммм... Оня ПАПУНЯК, с големата уста, нема ли да се погрижи по този начин и за българите, или вреди на транс-интересите му???

Първо, сърбите въобще не са мноого по-добре от другите - има си статистики, които 100% не се харесват на разни посърбаци. Второ, въпросът е защо слагат таван, след като Русия нали, нещо, там може да им продава по-еврино. Трето, сръбкините кто цяло са са рядко глуповати и повърхностни. На нашият премиер, техният солта.ак на военнопрестъпника Милошевич не може да му стъпи и на малкия пръст. .... А, да, сръбската скара е гола вода и може да впечатли едниствено вечно глани полуграмотни идиоти.

Той говорел за статистика, ха-ха. А ти предлагам, да се запознаеш с някоя сръбкиня, ще те направи на 5 стотинки. Дружелюбен, приятен народ са, борбен, и отговорен. Имат национално самосъзнание. Уважават другите, когато не ги бомбят по приятелски, с умиротворяващи бомби. Сръбската скара, е едно от най-вкусните неща, които изобщо можеш да опиташ. Както и всичките им продукти са си техни, а не боклуците със захар от лидъл, и други подобни вериги, които набиваш, мислейки се за върха на универсума. Ама то кво да обяснявам на такъв заспал човек. Още чакайте някой да ВИ оправи. Те ВИ оправят, както си искат и сега, всякакви. В мометна сте си сложили в забрана на конституцията, човек с чуждо гражданство, и му се радвате на мазните усмивки и нищоговоренето. И си седите, и чакате някой да ви оправи. Малко ли ви е?

От мене +10.

ти знаеш ли в кое полукълбо е Сърбия? Можеш ли да ги намериш на картата че ръсиш такива простотии.