С по $1 млрд. на ден от петрол и газ Русия има достатъчно пари да воюва

Москва би изпаднала във финансови затруднения, само ако конфликтът в Украйна продължи с години

Обратно в новината

Коментари - С по $1 млрд. на ден от петрол и газ Русия има достатъчно пари да воюва | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хитрите европейци спрат ли енергоизточниците от Русия и умират. За какво говорим, за една обективна обвързаност, атакувана от САЩ и резултата е ясен и Русия и Европа са губещи, САЩ се надсмиват на глупоста на Европа.

Дано руснаците се усетят, че Путин профуква парите за война вместо за тях.

Значи за 15-16 дни събират пари за месечната заплата на Абрамович,10 дена за Дерипаска,3 дена за Усманов и остават 2 дни за НАРОДА /ПАРДОН ИМА МЕСЕЦИ И ПО 31 ДЕНА- от там се печели/

Според Пентагона и Британското разузнаване раССия вече е изгубила над 7 000 войника, 6 генерала и огромно количество техника! :))))))) За няма и 1 месец!!! Та не опира вече въпроса дали има пари или няма! А! Лукашенко и Дзи пин отказаха да помогнат с войски на лудият ботокс! :)))))) Тия пари, за какво са му като няма войници и техника!

Дийче зеле и анодал сиктир медия ,укронацистката амрия вече в в Москва и убива по 10000000 руснацзи на ден и сваля по 50000 самолета,обаче в бункера на зеленски където са си пуснали рамбор1.Иначе истината яказа дори ген Кларк от Пентагона- ..."от Украйна нищо не остана , отразяно от към море,от към западна гарница с 100 % прецизно унищжина инфрасктура с ракети пускани дори отвъд поларния кръг. Остана само на терен къдено нацистите са разразяни в четири кръга обградени бец мунизци без гориво и хрлана между блокови жилишни райнои и размазвани с картечен огън след което върху труповете им минават танкове и БТР за доразмазване.Бай бай украйна.Каквот беше беше.

Имаш крава - пиеш мляко ! Нямаш крава - лижеш гз на американците

В гейропа не е баш тъй. Крава има, мляко има, но... пак амерОканци го пият. А и гъзолизци не им липсват.

Като гледам пазара на нови и употребявани автомобили - с ДВГ е свършено! Даже германците трябва да чакат по една година за дизел или бензин, а електрически автомобил е с доставка до шест седмици!

И нещата стават доста по интересни. Вчера Саудитите преустановиха производство от 400,000 варела на ден, заради ударено съоражение от йеменците. "Демократите" блокираха Иран, затвориха Венецуела, сега ембарго и на Русия и то голям производител просто не остана!!! Саудите и Катарци не могът да попълнят липсите дори и да искат!

Мда! Много са интересни! ХИ ХИ ХИ India in Talks with Russia to Buy Discounted Crude Oil Арабите ще правят яко пачки, но рашистите само ще гледат отстрани! :)))))))))

Нищо интересно няма. Петрол има и на други места.

Каквото и да дрънкат рашистите, раССия вече само ще потъва! Просто няма друг път пред Северна Монголия! :)))))))))))

другарю фатмак.Наздраве и само напред към лудницата.

Виж кой се обажда...човека от сухото дъно на океана от олио хахаха :-))))

Каквото и да дрънкан от ДйчеЗеле, Русия си остава Велика!

СПОКО! На Запад има запорирани 400 000 000 000$ руски крадени пари! Много газ и петрол требе да продадат рашистите, че да си ги избият! ХИ ХИ ХИ :)))))))))))))

Да не вземат да дойдат, да си ги потърсят на място. Че тогава какви песни ще се пеят....

В Европа и САЩ се ускори драстично процеса на преминаване на електрически и водородни автомобили . Това което трябваше да стане през 2030 година - сега ще е факт през 2025!

Русия е производител на храни и населението няма да гладува. Запомнете това добре.

Ми отивай там бе , блядь!

И ние не се очертава да гладуваме, така че защо да ходи в друга страна?

Какви храни обаче? Щото само на хляб и олио не се живее. Да, зърнени култури и слънчоглед имат бол. Месо и млечни продукти - горе-долу за собствена консумация. Плодове и зеленчуци - йок. Маса други неща също. Не е толкова розово положението

Всички ще плащаме за това че САЩ и слугите му доведоха нещата до тук. А когато това се оправи, защото ще се оправи, България НИЩО няма да е спечелила от цялата тази работа. Само ще е загубила!

1 милиард от западните клиенти. И още 1 милиард на ден от другите клиенти. Към Русия в момента текат реки от пари.

"Бедната" и "изостанала" Русия. Хак да им е като не плащат по 2.50 евро за литър бензин!!!!

на тн.запад и най вече САЩ е че тази война практически доунищожана доларовите икономчики и долара въобще.Вече 70% от света търгува с различни валути и това нарастна доста според американските финансови издания.Тове беше и търсеният удар по практически фалиралата западна финансова сисмета която има само една база-печатане на пари без реална иконтомика.Няма вече търговски вериги няма индустриални бази няма нищо освен долара който в момента се удря с бухалката.

В ТАЯ ДЪРЖАВА ВИНАГИ СЕ Е МИСЛЕЛО ДА ИМА ЗА ВОЕННИ ЦЕЛИ А ЗА СТАНДАРТА НА ХОРАТА НЕ . В ЕСЕСЕРСКИТЕ ГОДИНИ СЕ ВТЪЛПЯВАШЕ НА ХОРАТА ЧЕ ЗА ДА НЯМА ВОЙНА НА ЧОВЕК МУ ТРЯБВА МАСА СТОЛ И ЛЕГЛО ДРУГО НЕ МУ СЕ ПОЛАГА. СЕГА ЩЕ МИНАТ НА СЪЩАТА ВЪЛНА.

немският министър на икономиката: ако Русия наистина спре само северен поток 1 към Германия , ние и практически 90% от ЕС ще оживеем максиму 3 дни , не повече.А Русия насочи доставките си вече към 6 милиарден пазар който консумира суровини като ламя на още по високи цени -Азия.

хем е така, хем не е.... т.е. то пари има, но дали ще са достатъчно? в Русия вече се очертава дефицит на определени стоки вкл. хранителни, увеличена безработица и силна инфлация. за всичко това ще трябват $$$ вече не може да се дават само за танкове и ракети

дефицит на стоки нума освен по телевизора на запад.Нещо повече граждани на Литва и Латвия /членки на ЕС/ на тазали влизат в Русия и Беларус чакат на опашки на границата да си купуват горива, олио , лекарства и др. хранителни стоки който в тези еврочленки са на изчерпване и на цени 3-4 пъти над тези в РФ.Факт.

Което е добро за Русия е добро и за България

Има сега....ама парите само ще намаляват. Ей го е, до края на 2022 ще са 65% по малко от газ, а от петрол ще са 100% по-малко. С една дума, ще имат поне 80% по-малко от Европа само след 6 месеца. Всъщност даже парите по плащания към Русия постоянно намаляват и тенденцията е да се усилва като ще стигне пикът към началото на есента!!! Отделно, хайде де 1 милиард може и да ти позволи да водиш война, НО НИЩО ДРУГО!!! И кво хората ще търпят лишения за? Парите за една война са си чисто и просто изгорени в огъня, даже ти генерират негативи в бъдеще (с по-големи социални плащания към населението и по-специално ветераните)!!! Да, може и с лишения да водиш война, НО при намаляващ поток на пари дали ще си толкова убеден, че трябва да продължиш?

За бога братя, не купувайте ...