С гласа на вицепрезидентката Байдън спечели ключова битка в Сената

След 27-часова битка с 51 на 50 гласа мина законопроектът срещу климатичните промени и намаляване на разходите за лекарства - месеци преди изборите за Конгреса

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Испанското радио съобщи,че са приели. за намаляване на емисите с 40% до 2030.Ако е верно сметайте за какво иде реч.

това, което е спечелил тоя измамник от марсиански порядък е поредната загуба за америка, за която отдавна, отдавна не ми пука, а бех ѝ такъв фен. колко жалко, нали, да изгубиш за съюзник - затрилият сесесерето! но вие си го така пожелахте, изпълнява ви се! сателитите ви скоро ще се разбегат по всички орбити! и това е неизбежно, защото Продадохте всичко свято, за едни зелени хартоийки със слепо око, което визира единствено златото, и продава хорските души за хартийки. да, хартийки, от които всички бегат, за да не им бъдат блокирани от хунтата на юдео-хазарската мафия - за средновековни наказания от юдео-хазарската мафия която е и многоглав змей, също си има глави за отсичане. които ще бъдат отсечени! така е то! юда искариотски! Свобода за Асанж! ясен ли съм, педали? Природата с нас Бог с нас

Това с глобалното затопляне е голям хоакс/менте. Ако искат да намаляват глобалната температура, защо пускат 5G мрежата? Тя изисква на порядък по-плътно покритие с антени и насищане с микровълнова енергия/честота, модулация и амплитуда, т.е. в крайна сметка топлина. Вероятно само 5G ще вдигне глобалната темп с 1-2 оС. Всички "зелени" си траят и няма обществено обсъждане по темата, както и въобще за климатичния импакт от телекомуникациите.

5G -мрежата е създадена в Израел,но... е ЗАБРАНЕНА в Израел. Без коментар !

Добре че не се наложило отново да мобилизират пощите и гробищата.

Интересно как така има "инфлация", а долара скочи спрямо другите валути с 15 цента.Май само алчността на корпорацийте за по големи печалби стои зад това извинение.

Как мислиш че се гори огромния дълг. Д инфлация..

Долара скочи спрямо другите валути, освен спрямо рублата, която се привързва към златото. Ако долара го смяташ в килограми хляб, желязо или пластмаса ще видиш че е паднал. А виж, еврото падна още повече. Но това че е паднало повече е работа на еврото, не на падащия долар.

?!?!?....вътрешна визия на президента Джо Байдън ?!?!? Ама той имал и визия (вътрешна)....?!?!?

Вътрешна визия според психологията : мечти, илюзии, суеверия, утопии, халюцинации, изобщо всичко, което няма връзка с реалността. Е понякога е изгодно някому. Социализма например беше изгоден за комунистическата партия.

Така се бори инфлацията. С печаране на нови милиарди за за борба с климатичните изменения.

опърдяха целия свят, сега се чудят защо има глобално затопляне. Служете по една тапа на аспуха и стига го ръчкайте, че само се разширява и изпуска по-лесно.

НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ ... САМО ЕДНИ БОГАТИ РАЗДАВАТ ПАРИ НА ДРУГИ БОГАТИ МАЙМУНИ ... ЗА ДА СЕ ПРОМЕНИ НЕЩО , ТРЯБВА ДЕЦАТА В УЧИЛИЩЕ ДА УЧАТ ПО ПРОГРАМАТА ОТ 80-ТЕ ГОДИНИ В БЪЛГАРИЯ ... ИНАЧЕ С ТИЯ ТЕСТОВЕ ИЗЛИЗАТ САМО ИНВАЛИДИ

Корпораците харесват това, а стрците с орязаните пари за лекарства, не... Частните застрхователи също харесват това, работниците, не. :)

Ами печатат си доларчета на поразия и си правят каквото поискат.Кой като тях!

Каква безумна и никого неинтересуваща статия само за да покажем колко велик е Байдън, който "спечелил" нещо си с гласа на собственната си вицепрезидентка и то почти "на косъм"... Страхотен пример за демокрация просто... Браво, ДИР- а, браво....

Това, че някой ще бръкне в джоба на собствените си граждани и ще извади от там половин тирлион за нищо, ни най-малко не е излишна новина!!!

Как така за нищо? Сега инфлацията официално ще стане двуцифрена, ще им вдигнат допълнително и данъците и ще изгонят фирмите, които искат да произвеждат в САЩ. Освен всички други тъпотии, натъпкани в това чудо, дето са го приели. Поне браво на Републиканците. Не са се дали лесно.

бай даньо, време е да отидеш във вечните ловни полета! Не бъди егоист, отърви ни от себе си и направи поне едно добро дело в живота си!

Лошо. Всяка победа за този е загуба за хората.

500+

Да се сбъдне мечтания от русоробите разпад и умиране на запада но каквото го чака Путин тва ги чака и тамошните дерибеи... А ония имат повече опит в гражданските войни...

Разпада е реална опасност. Например, питал ли си ги тези хора, които ще платят тези 500 милиарда, дали верват на приказката за предизвиканото от човека и кравите глобално затопляне? Питал ли си ги дали искат да им бъркат така нртактично в джобовете? Разминаването между чувствата и мислите на средната класа и елиртарната пропаганда се задълбочава. Това не се лекува с мантри писани от тролове. Да, войната им идва дюшеш за отклоняване на вниманието, както и ковид истерията. Но дали ще е достатъчно?

Какво общо има статията с Русия и Путин бе,гн.усляр смрадлив ?!?

Половин трилион за "борба" с нещо, което не зависи от човека? Явно бързат, защото се очертава да им трябват 10 вицепрезиденти, че да прокарат каквото и да е в Сената тази есен. Сега чичо Байдън да почерпи поне с 5-6к за тези 450 000 000к Това може да се окаже ужилването на хилядолетието или въобще в историята.

а дали изобщо ще оставят да се стигне до мид-търм изборите ноември? или просто ще вкарат цялото нато срещу русия и ще подпалят света?

Винаги има опасност от подобна развръзка, когато един елит е поставен пред загуба на власт. Освен глобален конфликт има и по-лесен вариант - вътрешно извънредно положение и гласуване изцяло онблайн или по пощата... Дано не стане. Колкото повече хора покажат информираност, толквоа по-малко вероятно да стане.

Прав си... Ако има нормални избори на 8 ноември-демократите ще бъдат разгромени и те го знаят! Главната цел на дигитализацията е ФАЛШИФИКАЦИЯТА !!!

Ги нямат за нищо тия милярди... Мятат здраво ... Хубаво че парите не се печатат Ами ги пишат в компоти тва се компютри...

Можеш на 1 банкнота да чукнеш 1 тилион бинки. Обаче няма да е красиво да бият рекорда на зимбабвийските долари с техните банкноти от по 5 милиона.

Ще борят инфлацията и глобалното затопляне с печатане на пари, гениално!!

Ще борят инфлацията със забавяне на печатницата, А "глобалното затопляне" ще го плати евроепсйката и американската средна класа. В тези неприятно бели християни има трилиони долари ресурс. Отдавна са им дигнали мерника....

++++++++++++++++

Защо кашляш чичо, кашляш ли ...

Дедо, ти давай хаймарси и А 10, украинските ни братя си знаят работата.

Ми Уя

Милиони блядове ще умрат хахахахаха

IDIOT !!!!!

Мърши са майка ти и баща ти !!!

Да се чете: Сенатът на САЩ прие в неделя широкообхватен законопроект за бързо напечатване на 430 милиарда долара."

Колко вече го чакаме този фалит на САЩ, през това време комунизма рухна сто пъти, Фашия обяви дефолт.....

Хапчетата че ще ти блъснат накрая един електрошок.

България е с вас г-н Байдън!

Кой си ти ,че говориш от името на България?Ние здравите българи се разграничава е от дементните старци.

HE E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Да живее САЩ , нашият съюзник и приятел.

Умря циганката, дето ги хвалеше.

Пипи парясаното педерасче ли?

нАмали бЕлото...

Вятърните мелници спечелили ключова битка.