Руски съд замрази активите на Volkswagen в Русия

ГАЗ съди германската компания за нарушаване на договора между тях

Обратно в новината

Коментари - Руски съд замрази активите на Volkswagen в Русия | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се връщат в комунизма, явно копнеят още по него. Ще карат масово пласмасови китайски боклуци, а мутрите и партийните "владетели" ще си карат ЕС класите. Мила, позната, следователно - правилна картинка.

Всеки наивник, решил да прави бизнес с руzките варвари, мързеливци и пияници, си заслужава съдбата!

Пловината свят са наивници, викаш.

Д окато ги цоцаха, руснаците им бяха добри

Да не са ходили там,ще инвестират в тази татарска страна ,те немците винаги са били наивници ,от един чувал,,,,,,,,,,,,избраха ,,,,,,,,мъжете знаят тази пословица,да дойдат тук в България да правят фолкслагени ,ама и нашите тиквеници немогат да ги привлечът

българина е работник само на маса, огледай се около теб - НЯМА квалифицирани работници!

Да продължават с мизерните заплати на работниците, после ще правят закон за внос на шерпи от Конго.

Най новия цирк е указ за нак.дело срещу МНС-Гага

С руснаци работа да си нямаш. Газ е синоним на социализъм, какви $?

Еоклксваген умря ..отдавна .още като му туриха 5 млд глоба От Обама..Само шибъне на немците ..Гарантите по Минск...Хехе ..

Като извадят "VW", руските специалисти да го направят, бре.

Пука им на руснаците. Ще си произвеждат жигули и москвич. Важно е водка да има.

къде се употребява най-много водка на глава от населението.... Ще се изненадаш....

щи би дип... С техните камъни по тяхната глава, решения взети по политически причини трябва да се плащат!

ХАхахахаха егаси простата пролетарска тиква а ти що реши, че тези $200 млн VW няма откъде да ги вземе? Няма международни плащания към РФ, които да се прихванат ли? Все още изнасят петрол, газ, макар и наполовина ...

Путин обясняваше как руските фирми ще поемат пазара на западните и колко са велики руснаците. А сега да съдим Волксваген. Германия пък ще вземе всичко що е руско в Германия, танто за кукуриго пък и повече. Руснаците са отчаяни и се чудат какъв цирк да измислят. Но неизбежното идва. Руската диктатура ще се разпадне и светът ще се отърве веднъж завинаги от руския фашизъм комунизма.

Горкият....

е, че руснаците вярваха на т.нар. западни пазарни закони, а се оказа, че всичко е политическо подплатено в полза на Запада... Всяка руска наивност се отплаща лицемерно от страна на Запада.

Volkswagen се опитва да продаде - ще успее, за 1 рубла.

Много си зле , шматко! Отбих военната си служба от 1966 до 69 год. след което бачках леяр формовчик в леярната на " Антон Иванов заплата от 380 до 420 лв МЕСЕЧНО , а след това за повече кинти- падаха бая черни курсове, се трудих със Зил 157 в " Градстрой" Пд. Ама, ти си расъл в саксия и не отбираш от реалности.Дано ти е простено!

Сега ние да национализираме Лукойл! Вън руснаците от България, вън руснаците от Европа!

И като я национализираш, на втория месец ще я фалираш! Не виждам ползата!

човек, глупави идеи...И какво ще преработваш в завода- от морска вода и празни приказки не става бензин...

Руският съд е независим, строг и справедлив! И много обича майтапите! Като Бай Ставри...

Хлапенце това дето са ти го разказвали мама и тати партийните секретари няма нищо общо с действителността. Я да те питам колко време се чакаше за апартамент-като при това си го плащаш авансово? И какво значи без пари? При 100 лв заплата? Я кажи колко вида сирене и кашкавал и салам продаваха в магазина и колко време трябваше да чакаш за да можеш евентуално да си го купиш-ако не е свършил? Знаеш ли колко хора осакатяха или умряха заради липса на гадните империалистически лекарства? Дори самият факт че можеш да пишеш платената си пропаганда е достатъчен че не искаш нито комунизъм нито социализъм.

Нищо не се плащаше авансово. Защо лъжеш бе?

а т. нар. лихвоточки

лихвоточки се родиха при демокрацията, когато спряха производството и разпродадоха заводите и земята... До 1989 г. нямаше проблем със закупуването на жилище, особено за млади семейства...

Ако говориш за сиренето и салама който се чакаше то ми говориш не за бай Тошовото време а за "зората на демокрацията".

Ах как лъжеш гадинке, мръсна. Бутат ти къщата и то дават 2апартамента.Ти трябва да умираш от кеф, че си се докопак до жилище в град сельо. В София в кварталната бакалия ВИНАГИ е имало 2вида сирене и кашкавал без опашки. Чакаше се само за топъл хляб и банани.

Някакви льольовци се опитват да излъжат, че по онова време едва сме оцеляли без дъвка, кока кола и банани. Шматковци непоръбени! Чуйте какво ще ви кажат живелите по онова време и тогава се надскачайте със сянката си! Тогава управляваше несменяема клика на Живков и хората не се и опитваха / с малки изключения напр. Горуня/да я натирят, защото ДС слухтеше навсякъде и имаше достатъчно българи готови да наклепат други българи.Но, социалната сфера на комунягите беше повече от добра!Безплатно здравеопазване, безплатно образование, символични цени за почивни станции на море или планина, стабилност на цените за всичко- истински храни, облекло, ичкия и вино.....За коли се чакаше,защото живковистите взимаха без ред само за себе си.За жилища се чакаше доста , но бяха просто без пари и кредитите за изплащане бяха смешни.За малките заплати- с една заплата се изкарваше 20 дневна почивка на морето или планина във ведомствени почивни бази, а с два- по луксозно.В ресторантите нямаше свободно място, а не сега да прибират разни пазванти хората от улицата за да ги вкарат в измисленото заведение с мухлясала кайма и менте уиски.Джаскаме здраво- Дай шопски салати и гроздова " Акад. Неделчев", за децата лимонада или оранжада, повтормаме и потретваме / малки ракии нямаше, само от голяма нагоре/ .След това се почваше с мешена скара и Брезовски рогач- не знаеш кво е- това е брезовски мискет, дай, дай ,дай... в казиното на сънито пееше Емил димитров за Елеонора, Джулия и вълните, по дюните мачкахме полска, чешка ,шведска...... Ей, големи урунгели сте! Питайте старият кокал за да не дърдорите глупости.

Ех тази носталгия. Е тогава защо крещяхте по площадите “кой не скача е червен” бе ахмак комунистически. Нали всичко беше мед и масло. Защо си разтурихте комунистическият рай а не продължихте като Северна Корея? Едно ще ти кажа само. Сиренето е с пари!!!

Цяло предизвикателство беше да изчета душевната диярия,която ти е родила главата

за 20 дневна почивка с една заплата е вярно

една кражба повече... карай! руски МИР...

Дали някой някога пак ще инвестира в продънената паРашка?

Никой, никога... Дори и китай няма да инвестира...

Китай няма да инвестира, ще ползват РуZия за евтини енергийни ресурси. Империя на 5000 години, няма да се наиграе елементарно с руските подлоги.

Кой при Кого отива на крака... ако можеш да разчетеш по протокола, пък после помисли преди да се изпърдиш пред всички!

Честно казано, не виждам защо се дърляте. Каквото повикало, такова се и обадило. Пък и защо да ми пука за Фолксваген, след като тази компания предава Европа като започна да си изнася бизнеса в САЩ?! За компания, за която никакви ценности не важат освен печалбата. А и това е естествен ход на руснаците - досега са задържали делото, но след изявлението на министъра на правосъдието на Германия, че Путин ще бъде арестуван ако стъпи в Германия, просто са му дали ход. Споко, и други подобни ще последват. На мене "Приключенията на Фолксваген в Русия" са ми през оная работа.

Малките тупани от Възраждане не помнят как бяхме през комунизма, докато руските пияници ни командваха. Който се е хванал с тази чума Русия, добро не е видял. Диви пияни монголоиди, сеещи простотия и бедност.

как бяхме бе деди.9,3 милиона души с производство на селско стопанство за 3 България-днес мизерници на половина останали /такива като теб/, без дори домати и картофи да можем да произведем под командването на едни мизерници от фалиротол гето ФАШ И фарирал ЕСЕС.

И по 60 лева заплата на месец!

Sakasneli , кога си взимал 60 лв. заплата? През 1962 г., когато смениха парите ли?

А сега кой ни командва бе пич с гащи на жълти петна, наркомани и хомосексуалисти!!!!!!

Тебе може и такива мама и тате да те командват... нас не.

Мен например никой не ми казва как да мисля, какво да работя, къде да живея или пътувам. Вас кой Ви комадва, жена Ви ли?

Всеки сърба това което си е надробил, швабите останах и без завод и без активи и без пари, честито на евроджендия

Швабите напрово ще фалират без завода в Оркландия

Изхвърляйте всичката сащ-исана, евро-западнала и англосатска измет от Русия, да се осъзнаят какво е да загубиш такъв пазар като руския... изхвърляй мършите, които налагат санкции...За разлика от Русия давоските пудели се сриват икономически, лошото е, че и нас насила ни набутаха в евро клоаката...Сащ ликуват Европа е труп...

Национализация и съветска власт ;) Тъпите руснаци сами се обричат на жизнь, масквичи и панелки. Тотално неописуеми кретени. Добре, че се отскубнахме от хватката на тези малоумници.

Абе защо като го правят "демокротичните сили" са санкции а като го прави Русия е национализация?

И Мерцедес откриваха завод там. Но както налагат неща на руските компании и хора и блокират сметки и производства, така правят гарант да не се ограби построеното.

Индонезия обяви че примера на Русия и нейната разплащателна система Мир, те също създават своя разплащателна система!!! Индонезия е на 90% готова със заместителя на Visa I MasterCard !! Очаква се до месеци двете разплащателни системи от САЩ да са спрели дейността си в Индонезия. Примката около САЩ се затяга

Щатите само ще си го помислят и Индонезия вече е в тотален фалит. Китай има теоретични възможности да се ооъне на долара, но засега нямат интерес. Това ще хвърли закъсалата им икономика директно в пропастта. Набийте си го в тиквите руски. Сащ и ЕС са господари на света.

Ко стана санкции мили мои, еврогейьовете пикаят газ, нещо за санкции да кажете хахах

И този път направи по-смислено изречение! Напъни се повече, няма да се изсипеш!

Само платените компенсации били над 1 трилион евро говореха. Толкова скъпо струва глупостта на западните политици.

https://youtu.be/M0OEFnUnHfI

Навремето защо не построиха завода в България тези от ФВ, защо решихе че Русия е по-доброто решение за тях? След това пък другия завод го направиха в Турция. Какъв е изводът, който тогава ни се намекна? Според ФВ България е по-лошо място от Русия и Турция. Е, тогава защо сега да преживяваме тази загуба на капитали?!?

повикало,такова отговорило.

Лилипутника мислеше с няколко ракети са тероризира светът ,ама ква стана тя.

Крайният резултат от подобен подход и действия, ще е пълна изолация на Русия от страна на чуждестранни инвеститори в продължение на десетилетия. Дори СССР по времето на Ленин не си е позволявал нещо подобно, независимо от влошени отношения с определени държави. Защо направо не се продадат на Китайците вместо периодично да се самопрострелват, не ми става ясно. Това е агония.

По-скоро ВЪЗКРЕСЕНИЕ, такива "инвеститори" са способни да доведат всекиго да просешка тояга. Справка - милата ни родина.

Няма да се смея, защото ще ми изтрият коментара, всъщност то няма коментар. Случайно днес малоумно да се събуди или си си такъв??? След 10 бр. санкции, кой от СЕ, САЩ, Канада и прочие се напъва да ходи в РФ?!

Кои инвеститори тези дето губят милиарди от падащите банки ли?

Кой пречеше на съветския съюз да процъфтява? Кой пречеше всичките тия години на русия да процъфтява? Гледам никой не е попречил на приближените на путин да станат милиардери и да имат яхти струващи повече отколкото руския флот. Гледам и заводи са им построили и ресурсите им изкупуваха на цена каквато определяше русия. На това ли му казваш притискане в ъгъла?

Хем западът бил мразел тая русия, пък я виж колко много заводи им е построил. Що някой не вземе да мрази и България така и да ни постои едни печеливши заводи и да дава огромни заплати в тия заводи.

Щото другарите не дават.Така ще е дълго докато те колят и бесът.

1 евро за 82,43 Руски рубли....Нещата отиват към 100 и от там към 1000................

Виж реалния курс е доста по-различен.

В Русия демокрацията и върховенството на закона са на съвсем друго ниво. Дори на престъпник като Путин дават възможност да му се чуе гледната топка.

Планът на стойност 2 милиарда евро, предложен на 8 март от Борел представлява нов пакет от помощ от Европейския механизъм в подкрепа на МИРА и се състои в доставки 155-милиметрови снаряди... "Войната е мир. Свободата е робство. Невежеството е сила"

Ся ще произвежда москвичи за семействата на могилизираните орки! :)

Горките германци. Все някой ги закача. Тодор изток ти от запад ту през океана. Не им върви на Фолксваген. Явно много пречи на някого да си продава теслите.

Че то и в България дори малоумните вГъZрожденци на мургавата копейка не карат вмирисаните съветски кенефи, ами си возят ваксинираните посрани задници в купени с Евро Мерцедеси, Беемвета, Аудита и Фаувета.

Ще излезне, чак толкова малоумни не са, щом го правят. Да блещиш по цял ден идиотизми и да си докарваш парички е проява на интелигентност. :)

Той варненският циганин, благодарение на малоумните му сподвижници и имотите си купува в евро ,не в рубли...

копейкин и той а "фашисткия" мерцедес а не на някоя руска кочина-не ме гладайте какво правя а какво ви говора овце тъпи:)))

Нека им на германците. Подъл народ са. Например Меркел, Шрьодер и други

Като са толкова курназ малоумните ватенки на путлер, нека си произвеждат буханки, уазки и москвичи. Защо им е да произвеждат Фолксвагтените на гнилия загниващ а-ха да загние Запад.

Тази конфронтация ще ни върне 100 години назад. Западът го прави от имперските си амбиции, а Русия е притисната в ъгъла и хапе. Единственият начин нещата да се поуспокоят е тези с амбициите да се кротнат малко. Проблемът е, че не могат щото ще фалират.

Притиснатата в ъгъла рашастан можеше да бъде рай на земята с природните ресурси, които притежава. Но се управлява от крадливи орки, които не могат да водят и политика и съответно е мизерна кочина, която копнее за още и още територии. Накрая този ламтеж ще им излезе през г*за и ще се разпадне на републики.

Ами те твоите баба и дядовци чакаха гнилия капитализъм да фалира 80 години ,ама нападки.

Тия ще правят в този завод самовари...Те само това могат. А да ги видим какви коли ще карат. Ботоксовият пак е карал западна кола в последното си посещение на Крим....Ако въобще е бил той или някой от десетките двойници. Няма да се учудя ако на разговорите с мижавия китаец отиде двойник....................

А така... Браво!

За сметка на това бившият завод на ford в санкт петербург работи на напълни обороти, в момента е дървопреработвателно предприятие и бълва .. ковчези за руската армия, не може да не смогва с поръчките... https://youtube.com/shorts/rhHyNQCe2_E?feature=share

е нали руснаците имаха подвижни крематориуми а сега правели ковчези - а разберете се с козяците на каква опорка да ревете в един глас

Браво.

ДИР, ама сте смешни!