17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То има ли още балъци да си държат парите в изгнилите Кипърски банки. Всички големи играчи отдавна се изнесоха при предната врътка, дори и наш Слави след като изгоря се усети и вече е на Вирджинските, че там кралицата няма кои да я бутне.

Невероятен анализ на ситуацията. Статията информира обстойно и информацията в нея би могла да се ползва за, например, дипломна работа. Останах впечатлен и съм готов да препоръчвам сайта Му на други...

Нали вече са дупи и гащи със смъртният враг на кипърци и гърци,руските 1ервени олигарси ще вложат парите при султан Ердоган. Тъй ,че не е само страх от разследвания за корупции.

" ...руските олигарси, ….., изглежда искат да прехвърлят капиталите си в други страни предвид интензивността на борбата срещу прането на пари в Европейския съюз." Тези хора ли наричате в заглавието - "Руски инвеститори " ????? Ами то това са международни бандити ….

За тези които не знаят сега не знам как е но за да ти дадат кипърски паспорт едно от условията беше да купиш имот/имоти явно лесно им ги даваха защото наплива на руснаци беше голям. За какво му трябва на руснака кипърски паспорт? Лесен отговор безвизов, достъп до EU страните.

Да налагаш закон за пране на пари, а в същото време парите на тези, които го налагат и на европейските големи компании да са в офшорни зони е долен цинизъм, глупава демагогия и самоубийствена грешка.

прехвърлят пари в руски банки.Факт: Агенция Блъмбърг : само за 2018г. депозитите в руската банкоа система са нараснали с сумарно с 90 млрд.евро прехвълрени от европейски банки и офшорки , а за периода от началото на брекзит 2016г.-до сега от банките в лондонскто сити в посока Русия са наредени преводи за общо 155 млрд.паунда.Нека санкциите да подължават.

Парите отиват там където са на топло и тихо място.

Това е лъжа.

Естествено че е лъжа. Путлерастите не могат да не лъжат. По данным Центробанка, на 1 декабря 2018 года россияне держали во вкладах 27,2 трлн рублей (418 млрд долара или 371 млрд евро), вклады выросли на 8%. Което прави нарастване с 33 млрд долара (29,3 млрд евро). Как путлераста е докарал три пъти по-голяма сума от 90 милиарда евро само той си знае.

А дано започнат и имотите да разпродават защото зарадя тях цените на имоте се раздуха нереално високо в някои части.

Между имот и инвестиция, разлика правиш ли?

Имота не е ли инвестиция умнико?

Не е. Инвестицията е влагане на пари, които живеят, умнико. Които се възпроизвеждат.

Абе направо кажи че инвестиция е когато парите правят секс.

За 20 ст'инки кипърски палат?

Явно са намерили друго място, където да инвестират. Правилно, европейския пазар е пренаситен, възможностите в Азия са много големи.