17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ogiair

китайския премиер Нарендра Моди... " Моди е президент на Индия! Неграмотни и.

Ние сме верни на демокрацията затова няма да участваме. И в завода на Фолксваген няма ,щото сме за европейските ценности а Ердоган ги погазва но ще има поредния завод

Явно този 1 милярд долара от Индия е за строежа на станциите за производство на втечнен газ и ще се върне като доставки за Индия в последствие. Така че търси се ускорение на строителството, което е от взаимен интересна Русия и Индия.

"китайския премиер Нарендра Моди""... :D Добре бе, "журналисти"!

.

Ето защо от УСА газ пикаят, те искат де що има петрол и газ само те да добиват и продават. Руснаците не са продажници като нашто правителство, всички природни и неприродни богатства да даряват на американски фирми.

Не са продажници като нашето правителство, по-големи са.

Верно си е, ама руснаците печелят от това което продават... а ние все губим, то и затова стои вечният въпрос дали у нас става въпрос за глупост или за корупция;)

Руските олигарси наистина не са продажници....те си прибират и последната комисионна от....продажбата на руския газ през офшорни компании. Щепсъл за руските граждани от газта, както за българските от златото.

че има в пъти повече газ на Земята, от колкото практически е нужно на някого! Опасно нещо е е газа - хем гори, хем е под налягане, т.е. спяща бомба! Съдейки по очертаващото се свръх производство и падащо потребление - цената драматично ще пада.

Падащо потребление?! И то сега когато измислиха как от този газ да произвеждат дори и белтъци-)

Толкова много природни богатства а същевременно миниманата заплата в русия е 230 лева.......... Е това ако не са некадърни политици.

гурльооооо

мин.заплата която обаче никой работещ не получава, защото там тя служи за мин.осигурителен праг по избор при трудови правоотношенишя..За разрлика ог България където мин.заплата получават1,2 млн.българи.

Сигурно е, че имат много природни богатства, като например Саудитска Арабия и други от Персийския Залив. Но ако сравним жизнения стандарт ... изпадаме в недоумение.

А ние се дръпнахме от големия брат! Грешка Седларов, тъжна грешка!

"китайския премиер Нарендра Моди". Някой може ли да ми помогне с името на индийския премиер?

Лили просто ги е объркала, става въпрос за индийския министър председател.

Находището е държавно, фирмата е частна ....... дали е получила правата на добив чрез достъпна за всички конкурентна и прозрачна процедура ?

Ако бяхме толкова "любопитни" и за "дребните обществени" поръчки в нашата държава, от които се генерира корупция, нямаше да ни интересуват неща случващи се на повече от 8000 км. Или след като нашата държава прибира 3-4 милиарда на година от данъкоплатците в повече, защо трябва правителството постоянно да се теглят заеми?

винаги една и съща опорна точка. руските политици винаги са идеални не ги гледайте :D ама са в пъти по корумпирани от нашите.

Да.