Коментари - Русия: "Турски поток" ще бъде пуснат в действие в срок независимо от натиска на САЩ | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"председателката на Съвета на Федерацията, горната камара на руския парламент, Валентина Матвиенко..." известната алкохоличка "Валька-полстакана"

Ние докато се наобясняваме защо не искаме или можем да правим такива неща хората вече ги направиха. Сега вместо да получаваме пари от това, че ще бъдем на кранчето ще плащаме на този който ще решава колко и на каква цена газец ще ни пусне.

дядя Путя си изтъка гащите ,от местене в другия крачол!

Според мен бизнеса си е бизнес, икономика без енергия не се прави. Гледайте Германия и се учете ! Жалко че в българския език няма дума да похвалиш някого, но "евала " на германците и северния поток 2!

Путя реши да използва Ердо като заден вход за заобикаляне на санкциите, ама йок, рижавия го усети и го перна през кунките. Та и Ердо го отнася заради достлука с Путя.

Ти си изтълкувал средния пръст, който Путин е показал на ФАЩ, като "перване през кунките" за него, а? Доста си тъпичък, хихи!

Така е когато ние не искаме, комшиите си го направиха и сега ние ще плащаме вместо да събираме от тях.

Глупости! Ама много ви боли за маскалите, бе! Що така?

Много те болят хемороидите!

gojko

Русофилистиците, разбрахте ли на кого е съюзник русия? На Турция. Затова няма руска освободителна война, това е завоевателна война, където под натиск на Европа се явява за нас освободителна.

Русофилистиците са болни хора и няма как да те разберат. Лечението им единствено е възможно по затворите с обвинение в национално предателство !

Е па като ти е домъчнялоьза резан ялдак бгай до кърджалииско ве чиракопитеуо тъпии, мошара изклатена, гара разпердушинена, педростанец бегейски, гурбетличиракьщеревски.!.мбухахаха тьпто гурбетдобиче дращи от1001 ника и се мисли за много умен.!.мбухахаха

Дебил ли си, олигофрен ли си, имбецил ли си, що си?! Човека те обвинява в братски достлук с агите резани, а ти се прайш на дръж ми шапката! Да не си объркал нещо работАта с битовата химия, а, кацапопитече? :)))

Явно ти търсиш рязания и затова киснеш по български коментари и се научи да говориш на български бе бляд недоклатен. Не ти ли стига, че навремето Българите ви дадоха на вас диваците език и писменост и от дивашки племена ви направиха народ, ами че си тръгнал да поучаваш народите на Балканите ! Сус бе руски гьотферен !!!

Бацето е готов ,,да го поеме,, тука в хъба,

Щот руснаците са по богати имат самолети, подводници, водка, бомби, лади дето ще ги изнасят с преференции за турция, а за русия и ще им изнася рахат локум, кадаиф изобщо алъш-веришът така ще се разгори, че тичам да обръщам левчетата си в турски лири и руски рубли...

Е колки да са ни братушки? Нали на тебе турчина ти съжителства мирно 500 години и бьрка на бабати из сите дупки тъй да се каже по комшииски, без да и забранява да оди на църква със струшените и изпотрцшени кръстове.!.мбухахаха

Ма ти си бил много нагъл и прост ве, вато мухлясала? Я прочети пак какво е написал човека в коментара си. Ти, за тебе става въпрос, ти си братушка на резаците! Нещастен мбухахалопитек! :)