Русия стана третият най-голям пазар за плащания в юани

Скокът на Русия в списъка доказва, че международните финансови санкции работят и съумяват да изтласкат страната от базираната на долара глобална банкова система, но пък сближават все повече Москва и Пекин

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русия е изконно китайска територия! Кога китай е бил там орките са пасяли брези.

Скоро ще станат китайска провинция

"Скокът на Русия в списъка доказва, че международните финансови санкции работят и съумяват да изтласкат страната от базираната на долара глобална банкова система" Точно обратното означава, НЕ РАБОТЯТ :-)

Тоест няма държава която да си е променила политиката поради санкции.

монголска територия

От статията разбираме, че търгуващите с юани са или китайски територии, или санкционирани и принудени да се откажат от долара... Великобритания в коя графа е записана?

само с рубли......имам си цял вагон.

Глобалната банкова система (базирана на долара); - Алоу, Раша, хак да ви е! Вече не си наш клиент! Чайна: - Алоу, Раша, ела, че ми трябваш да счупя врата на Глобалната банкова система (базирана на долара)! Раша: - Но проблема, ида - щом ми купувате суровините и пълните касата. Хорът: Жегааааа Смраааад Утре ще е студ И глаааад Рашааа, ти си бляяяядь, Но ний сме гордаааа ЕЮ-гаааад Обичамееее-е-е Хак, да ни е оооотзад Медведев (нейде из Телеграм-канал): - Кинжалите ни са безсилни пред самоубийците. Амин! Зеле: - Ердооо, помагай! Ти си брат! - Си, ти си мръсна долна гад! Народът на Си: - Кой си ти, бе, шмотльо незнаен, че наш Велик Си да те чуе! Он ни пази Тайваня от оная уруспия Пелуса. Ердо: - Не бързай толкова, Зельо! Трябва още да ви почупят, че да има какво да стрОим после. Бай Дън: -Още 40 милиарда за нашия братски народ - Украйна! Ердо: - Аферим, дедо, машаллах! Скоро, смятам да прибЕра лъвска част от тях. Ердо към Зеле: - Зельо, и нАмали малко белото, щото таз пара на Бай Дъна и при мен требе да дойде. Иначе, ще си останеш с изпочупената глАва и смрадливата фланелка. Хорът: - Глаааадни смееее Жаааадни смееее Дирижьорите на хора: - Бррр, брррр Аре у кошарата Ковид иде пак Ще ви дупчим за калпак Овцете (от кошарата): - Бееее, бееее Вечни сме На бустер пети вече сме Дедо Поп към опачалените: - Нека вечният живот започне сега! Амин!

Няма и да има. Никое правителство няма да се покаже слабо пред избирателите си като клене пред санкциите. Умните глави в САЩ много добре знаят това. Санкциите са просто инструмент за да накарат някое правителсво да падне или да съсипеш икономиката на някоя държава, която не се подчинява на геополитиката им.

Сигурно и китайците така са си мислели при последния им опит да нахлуят с войски.

Е те си направиха преди няколко месеца подобно на Swift-a , казва се MIR и се ползва вече в доста държави , включително Турция си е официално одобрена и хората могат да си теглят от банкомати и банки без проблем.

Никой не го интересува, в каква валута плаща, стига да намери това, което търси. Какво, ако не е в долари? Русия има не малко население и не малко потребности. Това означава само едно. По-малко търсене на долари и по-голямо на юани. Санкциите работят срещу долара и САЩ, не срещу Русия.

много ги разбираш нещата, готов си за финансов министър в правителството на копейкин, на транспорта вече е заето мястото, там си намери един бакшиш!

Искам да съм президент. Ако стана, ще обявя военно положение, уволнявам полицията, мобилизирам армията, отварям досиетата и всички агенти, предатели, всички които са работили срещу България последните тридесет и няколко години вече, ги изправям до стената и се приключва.

до Крали Марко От 100км вониш на болшевишки запъртък и ДС доносник от времето на СОЦъ! Само предатели и врагове ви се превиждат на всички комундета! НЕНОРМАЛНИК!

И Северна Корея е преминала изцяло на плащане с юани! И северна Монголия - бишата раССия се е запътила към същият просперитет! ХИ ХИ ХИ Евтин суровинен придатък на колхозната икономика! :)))))

Я иди си направи тест, че обонянието ти хич го няма. Пък дано те затворят за пет дена.

Че те Китай и Русия от кога имат договор за разплащане в местни валути, то Русия има такъв договор и с Турция, при това договорите са от сума ти и години.

То юргани-юани все тая,щом се обичат,нека да се вземат.