Коментари - Русия спира вноса на банани от Еквадор заради военна помощ за Украйна | Бизнес.dir.bg
назад

Русия спира вноса на банани от Еквадор заради военна помощ за Украйна

Според Росселхознадзор същата забрана ще се прилага от 9 февруари за някои цветя от южноамериканската държава

Обратно в новината
| Редактор : Надежда Христова

Коментари - Русия спира вноса на банани от Еквадор заради военна помощ за Украйна | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано имат за идната Коледа! Твърдо решени са да се върнат в 50 години назад...

Сега като спре изнооса на банаи от Еквадор за Раша, ще се окаже, че останалия пазар ще бъде подложен на свръхпредлагане на банани и цените на бананите по света и в частност в България ще паднат. И това ще изкара фермерите на протест заради евтиния внос!

Мурзилките нямат на представа колко цветя се внасят от Латинска Америка в САЩ. Само по население, САЩ са 4 пъти повече от Сибирский Абсурдистан. А продукцията с цветя и тропически плодове се държи от 2 ГИГАКОМПАНИИ на САЩ. В целият свят. Там чебурашките не могат дори да се обадят, не да решават. Chiquita Brands International S.à.r.l. (/tʃɪˈkiːtə/), formerly known as United Fruit Co., is a Swiss-domiciled American producer and distributor of bananas and other produce. The company operates under a number of subsidiary brand names, including the flagship Chiquita brand and Fresh Express salads. Chiquita is the leading distributor of bananas in the United States.

На Украйна помагат над 132 държави по света... На руските фашисти помагат само две държави и половина

Всяка еквадорска маймуна - бомбардировач, всеки банан - бомба срещу агресорите!

Савецкия селекционер Мичурин е създал сорт банани които могат да растат зад полярния кръг на -50°. Плановете са скоро Якутия да стане най големия производител на банани в света.

"Zамёрзлое сибирское говно"?

Слава на еквадорския народ, борещ се срещу руските агресори.

Руснаците са измислили сорт банани наречен- БАНАН ИВАН като "гениалното решение на путин " чай Иван.

Еквадор се оказа на минус половин милярд! Честито!

пасквилчето кротко пропуска, че търговския оборот между двете държави е 600 милиона евро за банани, т.е. глупавите еквадорци, за едни 130 милиона съсипват икономиката си. Руският мечок помни.

В знак на подкрепа лумпените от "Възраждане" ще си завират еквадорските банани в задните отверстия!

Неизбежно ще го докарат до концлагери и милиони каторжници... Малоумен, мързелив и войнстващ народ.

хахахаха

Браво на Еквадор. Ся ще получат модерно оборудване за старата руска техника. И ние трябваше това да направим много по-рано.

Сега в знак на солидарност,русофилистичните свини в България да спрат да консумират банани .Копейкин анадънму мангасар ?

за тия путлерасти и банани няма вече

Само бананите не пипайте, че ние в България заради едни банани си разсипахме подредената държава!

честно казано по-добре банани пред правешки каскет.

Подредена държава.. Тия глупости тейко ти ти ги е разправял и понеже бие лошо си му вярвал, да? :)))

хайде на евтинията банани за 20 лева килото ...на промоция...сфирката включшена ли е? https://mysupermarket.bg/napitki/bezalkoholni/uganda-bio-yabulkovi-banani-uganda/balevbio/639e79cb845630718895f591

"откриването на вредител" - тези хора са генетични лъжци и лицемери.

Те просто не могат да осъзнаят, че вредителя е в кремъл и им е диктатор от 20+ години. Иначе хубавото е, че всеки умира. Ленин се гътна, Сталин се гътна и тоя ще се гътне в скоро време.

Ми те вече над сто години ги управляват диктатори,това са пет поколения.

До Иво: Всъщност откакто са създадени като държава, все са управлявани от диктатори. Да не мислиш, че царските им династии са били много човеколюбиви? Те са си крепостни селяни - роби на местния велможа и такива ще си останат завинаги. Дори негрите в америките се осъзнаха още преди 150 години и започнаха да си търсят правата, ама тия са по-прости и от чернилките по захарните плантации в бразилия. Само по времето на Елцин имаше някаква надежда, че могат да се превърнат в нормален народ, ама те го пропиляха този шанс.

Няма проблем бе. Ватенките или няма да ядат банани или по-вероятно пак ще ядат, ама по-скъпи защото са минали през още един прекупвач в Турция или Казахстан. Поредните безсмислени упражнения от Путкин и неговата хомо дружинка идиоти.

отдавна са прескъпи, та даже ги няма. Сега бананите ще станат дефицит. Тъкмо завръщане към кореноплодните по традициите на широката руска душа.

В Руспия скоро ще имат банани както едното стара време - по Коледа ;)

Бе те за едните банани ли са,ще джвакат черна ряпа,почти същата е на вкус :) ще си припомнят глада по време на Ленинградската окупация,руския задник знае и 2 и 200

Не им трябва внос

Aйде СССР 2.0 е готово. Банани само по коледа :D

Ами сега? ес веднага да издаде заповед - всеки европеец да употребява дневно по минимум 10 кила еквадорски банани.... Няма значение къде ще си ги вре....

Нищо, африканските им проксита ще им доставят черни, криви африкански банани. Че то пък хич без банани може ли? Как ще преживяват жените на героите от СВО. По-рано си джиткаха из европейските страни за секстуризъм, ама вече итам им затръшнаха вратата. Ще трябва да минават на китайски чурки.

ще ги внася Украйна като муниция за БТРите

Дай Боже скоро и у нас, че да осмислят живота на нашите седерасти. И да се вдигнат обратно всички паметници на съветската армия, че да се раздвоят мозъчетата им - лявото полукълбо ще ги кара да скачат за бананите, дясното ще ги кара по нощите да вземат четката и кофата с боята и да се оглеждат за полиция, хахаха

Поне си нацелил ника си на 100%.

"..."спряла" разрешителните на петима еквадорски износители"?! Това може да го направи само държавата, от която се изнася! За Русия те или техните партньори са ВНОСИТЕЛИ!

Като не могат да си правят сметката така е. Нека сега фашистите от САЩ и Украйна да им купуват стоката.Да видим те колко ще купят с мижавите си пазари, особено пък Украйна, на тях особено им е само до банани в момента, освен разбира се ако не си ги ползват да си ги слагат някъде.

Помня когато спрха доматите от Турция как Ердоган отиде на килимчето!

На Украйна помагат над 132 държави по света... На руските фашисти помагат само две държави и половина

Кои са 2те? Китай и глобалния Юг ли?

Индия и Китай. Още няколко има, ама тях няма да ги броим :)

И как точно им помагат на укрите?! "Хайде наште", "Слава Украине", "Давай Зеленски"...

България ли се казва?