Русия спира полетите за свои туристи до България

От УС на Бургаската регионална туристическа камара искат служебното правителство да вземе спешни мерки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добрый день, я хотел сказать от своей семьи. Мы русские и каждый год с удовольствием приезжали в Болгарию на отдых на протяжении10 лет. Сейчас занялись планированием отдыха, но визы в Болгарию сделать не можем. Визовые центры и консульства не выдают визы простым туристам. Авиабилеты это отдельный вопрос, чтобы семье из 4х человек слетать из Москвы в Болгарию нужно заплатить 1500 евро. Сделайте доступные визы, подумайте над субсидированием авиасообщения с РФ и у Вас будут полные гостиницы в сезон.

Спрете да измисляте нещо, което не съществува. Забраната за редовни полети до България от март 2020 г. поради епидемията. На 5 май 2021 г. България започва да издава визи за руски туристи, но България е добавена към списъка на „недружелюбните страни“ и авиокомпаниите решават да оставят всичко както е било засега. Няма заповеди нито от Путин, нито от правителството. Ако искате до България - вземете виза и стигнете до там без самолет. В същото време решението за започване на полети и изключване на България от списъка на "недружелюбните страни" зависи само от България. Но в България чиновниците се хранят от джоба на Брюксел и не се интересуват от бюджетните загуби от туризма. Това означава, че нищо няма да се промени. PS. Когато например в Германия двама от трима интервюирани се противопоставят на санкциите, а канцлерът налага санкции - това демокрация ли е? Тоест, силата на кого? Хора или чиновници? Моля да ми простите google-bulgarian

че какво лошо има, хотелиерите вместо данъци ще дадат на държавата едни голи мъде.

Така е! Ковид мерки от типа: днес има, утре няма и сутрин неможе а вечер може. Единия министър дава, дръгия не дава и накрая кото каже Вожда. Стагмистика под/над 10% от 1000-2000 теста. Без ефективно проследяване. Това в България, може да се приема за нормално, но явно германици и англичани не са убедени. Кой нормален, ще патува за България ако това значи карантина после.

Плямпането на тази шматка Ек. Захариева учудващо има ефект.

Айде пак разделиха българския народ с пропагандата. Германците са я измислили тази дисциплина, а руснаците са написали учебниците. Всъщност няма страна, в която руснаците да са така добре приети както България. Но на нас все ни се насажда вината, че не обслужваме достатъчно руския брат. Все не стига. Не воюваме срещу тях, паметници им построихме, дадохме им азбуката и християнската култура на братски славянски народ, дадохме им гражданства и какво ли още не. Не и не, не стига!

1) Плевнелиев няколко пъти обявяваше война на Русия и беше първи джендър на Гей парадите в София. 2) ГЕРБ провалиха Балкански поток, след като тръбите бяха купени и корабите бяха вече тръгнали да го инсталират. Русия направи Турски поток. 3) Същото стана с АЕЦ Белене, дето го спряха и сега Русия строи АЕЦ в Турция на българската граница. 4) България не спира с провокациите срещу Крим и Русия, с 2 свои кораби направи провокации в учение на НАТО във водите на Крим, както и в учения на НАТО в Украйна (която не е член на НАТО). Подобно беше с доставките на българско оръжие преди войната в Грузия през 2008, както и за ИД в Сирия и в Йемен. 5) 94% от руснаците по статистика вече ненавиждат България и българите, защото имат европейски паспорти и заради анти-руските изявления на българските политици от ГЕРБ.

Нема По Продажни Управляващи В Европа От Нас Българите. А Най Продажни са Американските Гъзолисци . Тия за пари и маките си ще продадат !

мутрите с хотелчетата ще духат бахура под вода!

Бат Бойко брои кюлчетата . Тури локдауна на туризъма и сега живей в комунизъма у Банкя

Руските свине да си седят в родната кочина. В европейска България нямат място.

а бе те свине, ама квичиш ти. ба си кефа, квичиш като ибана свиня на селски мегдан. ббаахаха

Квичат руските копелета у нас. На нормалните им е през оная работа за руснаците.

и на руснаците им е през оная работа за вас тъпаците. ббаахаха

Ами като Бойко и Гешев да американски подлоги , къде е президента Радев ? . Ми тоя върши ли някаква работа изобщо ?

НЕМА страшно, от братския КРАВАРСКИ народ ще ни пратят туристи, както ни пратиха бази!

ДО НЕРАЗБРАЛИТЕ - Там, където стъпи краварски крак, трева не никне!

Търсихме шпиони,демек под вола теле . Хак ни е сега . И си мислим че КРЕМЪЛ няма да ни го върне. Ама наистина сме големи боклуци...

Русия дори не ни мрази.Просто демонстрира погнуса заради системните ни мизерии и липса на хигиена.

България бавно и трудно като мъчно раждане се оттървва от руския слугинаж. Един ден ще пише в учебниците: 1. Византийско робство 2. Турско робство 3. Руско робство

Американска колония

Подозирам, че сте от милениум поколението, дето се образова от социалните мрежи. По-сложен е живота.

Руснакът мрази България от времето на Светослав, когато неговата орда ватници набиват населението на Филипопол на колове. След туй са си сложили ония каскет с Шмайзера да напомня, какво ги чака съвременниците, ако не слушкат.

Ехаа, мед за очите на русофобските малоумници... сега какво ревете, нали и без това ви пречеха руснаците

Това нормална държава ли е или затвор който определя кой къде ще ходи? Въпросът е риторичен.

Нормална държава е, и нормално реагира на отвратителната русофобия, която се лее навред в мутроландия. Радвайте се сега, малоумни русофоби - каквото повикало, такова се обадило. Като спрат и газта да не ревнете, че не били братушки?

Какво им обясняваш толкова? Казано е - малък, но изключително проЗ народ!

Руските туристи си продават имотите и отказват почивки защото рублата продължава да пада и е мизерия там. Иначе тях не ги безпокои нашето, което и да е правителство. Знаят че имат ли пари ще са царе тук. Плюс Ковида, който не притеснява само западняците и много руснсци са отписали плановете за тая година. Мислите ли, че наистина им пука за официалната ни позиция.

Извод - Гешев - американското мекере коства на българската икономика едни милиарди. Ще го бавим ли?

Проблема не е в Гешев, а в такива лизач на руски ъзове като тебе

вие си мислите, че в България има много российски туристи, но грешите! изглеждат много, щотао са нагли и шучни като мангали! България посреща 4 973 756 туристи годишно от тях само 46 565 са российски алкаши! дори от австрия, израел и белгия идват повече туристи от колкото от путиландия! спокойно ще поминем и без тях!!! аз цяла зима не чух нито веднаж российска реч и съм щастлив! дано и лятото да ги няма крепостните!

Разправяй го това на някой който не е бил по южното черноморие.

Английските и ЕС туристи не идват заради лошата Пандемична обстановка!! Богатите Руски туристи..Обаче,няма да идват заради Отвратителната Русофобия в Българската политика при ГЕРБ , но Вече и от ИТН и ДБ от днес и Слугинството им към чуждата ни САЩ !! Резултатът за България е Катастрофа в туризма,оттам и в Бюджета на България,и загубени стотици хиляди работни места ,и препитание на Семействата!!! Защо ????

Защото Русия е диктатура и дали ще има техни туристи решава путлер,а не руския крепостен ...

ердоган пък решава кога да ти нахлузи тира с рязаната кабина до задните гуми. ббаахаха

Богати руски туристи в Бг ? Вие шегувате ли се ? Може да са бедна страна , но богаташите им са много и ходят в Италия , Франция и по всички райски дестинации тип Малдиви . Всичко са завлядяли там Ние сме дестинация за бедняци . Макс ниска средна класа . Това е нивото на нашия туризъм . Даже от сравнително бедни страни не можем да им ппривличаме богаташите . Отдавна умря тази вече ... Това минаваше докъм 2009 , 2010 .

А българофобията на руските туристи и русофилите, за какво е причина?

_stankow Тука ли си? Зададох ти някой и друг въпрос в 14:22:44 ч. Разясни ми моля те, ако обичаш! И без малоумни изцепки (пак ако обичаш). Просто ми е интересно да чуя твоето менение, а в интерес на истината - търся къде е истината. Поздрави!

Сега и англетата да забранят на техните си свини да идват насам и опцията за почивка на на родното черноморие ще се върне в дневния ред на семейния съвет.

Полша, Чехия, Украйна губят от изгражднето на СП-2. И затова провокират всячески Русия, за д ѝ се наложат санкции, да се спре довършването. Но България ? Все ѝ е едно - има Турски поток, има Балкански поток, газопроводът през Украйна и Румъния си работи. Защо ѝ е да се меси ? Ето Германия - силно заинтересувана от СП-2 и просто си мълчи. Дума на казва. Никакви изцепки против Русия. Нашето външно за чии интереси е загрижено ?

Българите са по-католици и от папата. Или казано по-нецензурно: Ако на Запад пръднат, в България се насират.

същото както и на времето - Брежнев в СССР пръдне ли Тошо се посираше! Бедна, мизерна и нещастна държава, все на някой по-силен трябва да е слугинаж! С нацистите преди девети не беше ли същото? Беше!

Чакай малко, Обясни ми (и много те моля без малоумни нападки) нали Султан Путан от Истамбул се изправи и показа среден пръст на България. Че сме били сбъркали, че не сме прегърнали Южен поток и направиха Турски поток. И то за какво - защото иначе щяхме да търпим едни санкции. Е те тогава окончателно ми се разби мита, че Русия е нашият по - голям брат (или поне най - добър приятел), а Турция е нашият най - голям враг. Да-а-а-а. В момента в който Султан Путан се прегърна със Султан Ердоган. Обясни ми, моля те (и без малоумни нападки) - къде я бъркаме, когато ЕС се изправи срещу братска Русия и и каза: Продавайте на по - малкото братче газ на сносни цени!!! Поздрави!

Твърде добре. Нека по-малко чужденци да серат по Черноморието ни.

Най-бедните в Европа - украинците, били новото "лекарство" за туризма в България.

Как се прави туризъм в България Голям проблем по Черноморието са сградите без АКТ-16. В тези сгради, освен че са незаконни за обитаване, живущите не могат да имат отделни партиди за комунални услуги като ток и вода. Така всички използват промишлена вода и ток, след което някой чобанин им разделя сметките на всички. Така един ползвал ток за 20 лв, друг за 0 лв, трети за 1000 лв, всички плащат по 340. Освен това върви и една годишна такса поддръжка от около 10 евро на м2. Представете си сега живеете в Масква или Дъблин и всеки месец ви карат да плащате по няколко стотин евро за този, дето духа.

Правительство РФ временно запретило экспорт гречки В целях обеспечения продовольственной безопасности правительство России ввело временный запрет на вывоз гречихи, гречневой крупы грубого помола и гречневого зерна обрушенного. Запрет будет действовать с 5 июня по 31 августа 2021 года, сообщает "Коммерсант". Читать полностью: https://www.km.ru/economics/2021/05/04/pravitelstvo-rossii/887693-pravitelstvo-rf-vremenno-zapretilo-eksport-grechki

За гречката не знам, ама от две години насам Русия е на първо място в света по износ на зърно. Храни Египет, Турция и Южна Корея. Рекордни реколти - до 140 милиона тона. Глобално затопляне. Та за гладен народ в Русия е просто смешно да се говори !

Так и шо? Наедимся гречки вволю да приедем к вам!

Бус с българи от Бургас и Карнобат катастрофира в Сърбия Автор: news.bg Бургас , Карнобат , Сърбия Общество Бус с българи от Бургас и Карнобат катастрофира в Сърбия Източник: архив БГНЕС Микробус с българи от Бургас и Карнобат катастрофира в Сърбия. Той се е преобърнал на пътя Ниш - Белград, край Чуприя. Управителката на превозвача "Евелин Р" Евелина Пулева коментира пред БТВ, че шофьорът е изгубил управление над превозното средство. "Има едни колчета, в които се удари и се преобърна", обяснява Пулева. Бусът е пътувал от Бургас за Белгард, има информация за ранени, а жена с по-сериозна травма и е в болница.

одобрявам и аплодирам! най накрая една позитивна новина от рашистан! сега ако си приберете и росулюбците, сте страхотни!!!

ако си ги приберат в България ще останат само цигани, турци и шепа продажници-соросоиди, ти от кои си?

Той е и от трите!

Това е показен тест. Както "нашите приятели" от Запада ще "спасят" БГ-туризма, така и НАТО ще спаси бегето при военен конфликт. Само гледайте шоуто, кефете се и се учете на ценности. Аз одавна се научих, щото живея в тоя Запад от 15 години. Е, освен ако си изкарвате хляба с туризъм. Тогава няма да се кефите.

Живеел в Запада, ама плаче за руските боклуци! А,бе ! Льольо! Като ти е толкова кеф за руските боклуци, що не заживя в Сибир, бе смешник! Живеел на Запад! В мечтите си навярно! Скъсаняк! Вие русоробите вече съвсем " ангро" го подкарахте!

Руските туристи Засега се научиха да ядат по малко Сега обаче ще трябва да се научат и да пият по малко, защото в Крим вече няма вода.

ей промити мозъко стига си ги писал тея глупави коментари за водата ве, ставаш смешен

Като гледам, не само Русия спира туристите си, Англия и Германия също го правят. Но дир.бг е решил да изкара напред решението на Русия и да добави политика....с една дума, пак манипулация.

Че от всяко заведение на морето се чуват скапаните им военнолюбиви песни от сорта на ден победи и всякаква подобна руска плява. Изключително мъдър и навременен ход от страна на Путин е да задържи паплачта си в Русия или да я натири в Крим, където вече няма вода. Да се оправят окупаторите.

Прекрасно е без руски туристи по целия свят. По-нагъл и арогантен турист може би е само английския ама само отрепките от тях.

Бил съм къде ли не.Руските туристи са едни от най-възпитаните и навсякъде са добре дошли.Говоря за западни държави-световни туристически дестинации като Франция,Испания,Италия,Гърция,Португалия, дори в САЩ не им правят проблеми-иди в Маями или Братън Биич Ню Йорк,Сан Франциско.Иди в Египет иди в Мексико,иди в Азия.Няма уважаваща себе си държава която да не приема руски туристи.Какво значи нормален турист според тебе? Нашмъркан английски пияница, израелски турист който си носи всичко от Изсраел защото равина не му дава да взима нещо ако не е кошер, беден румънец,който не може да си позволи да отиде в Гърция или закъсал безработен от Германия който идва с 300 евро ваучер социална помощ? Или пък ти си нормален турист?

Айде бе, ти сериозни ли?

ако ходиш по разни псевдо курорти като Златни пясъци, там няма да видиш един нормален турист, всички са разни дрипави пияници и наркомани, така че нормално, събери някой лев и иди на някой по-скъп нормален курорт

Точно така, в по-скъпите курорти гаджета се разхождат по плажа topless, а понякога и дибидюс голи.

не ни трябват врагове!

Никой ли не вижда абсурдността на такова решение? Как ще забраниш на обикновения човек да почива в определени страни защото държавата се кара с други държави? Може да се влияе на държавни структури. Все едно да кажат на американците:няма да пътувате в Русия защото отровиха Навални? Все още руснаците са роби. Жалко.

ами те американците точно това правят, ти сляп ли си или живееш в някоя пещера?

_stankow

А как ще забраниш на една страна да търгува с Русия, както правят американците с България ? Как ще ѝ забраниш да изнася за Русия ? Но го правят ? Как ще ѝ забраниш да купува от Русия - атомни централи, уран, газ, оръжие ? Но го правят. И то от десетилетия !

супер мръсно и миризливо море ( фекалиите от цяла Европа се изливат през дунава в него ) . отделно фекалиите от всички курорти се изливат в него в близост до плажовете смрад голяма!

За тъпунгери! Учи география,тъпак!

_stankow

Отдавна са изградени пречиствателни станции за всички курорти и населени места. И даже пречистените води се изливат на километър навътре в морето, не на плажовете. Но вие си говорете, говорете си. Никой не ви се вързва на антибългарските изцепки !

Супер! Тъкмо да не разгонват нормалните туристи! Не им ща ни меда, ни жилото!

на Путин.

Около Варна се е напълнило с всякъв селяндур и без друго, одат из морската градина да се мотат. Тамън ще стане по-спокойно и по-културно.

Никакви мурзилки. Освобождението е близо. Скъсаме ли пъпната връв един път за винаги и ще се оправим. Тотална изолация на тия колхозници.

.

Падна Бойко и Путин се разквича.

Това е супер

Все си мисля, че главният прокурор на страната изпълнява функцията на главен държавен обвинител. А колкото знам съдът е независим, тогава ако си обвинител не си ли взел страна в даденото дело. А може би главният прокурор проявява свойства подобни на корпускулярно-вълнов дуализъм, хем е вълна хем е материя.

Преусложнено. ..просто Ни трябва Уайът Ърп ! ..ама ЙощПо от Оригиналът. ..та - една лееекинка Селекция ? ..Глобално. ТоталноПублична. ..и С Яко препитване.

То от ТочноТези “туристи” и/или “инвеститори” “закупили” “собствени” имоти - Отдавна му Писна на ЦялСвят... —— Поне 50% от “наште” “курортни” Бункери - Скрапиране! . ..и то на сметка на “собствениците” - а останалите - ПринципноНов Модел ЗА Туризъм. ..т.е. Пак РеИнженерингът.

Няма страшно, Щерев, Майора, Павел, Ото Скорцени и т. н. са на турската граница и посрещат бъдещите заселници на България - рязаните карабини.

Музеен експонат от музея на Съветските въоръжени сили.

Да им забранят да почиват и на Марс.

1. Забраняваме ви да почивате в Египет 2.Забраняваме ви да почивате в Турция 3.Забраняваме ви да почивате в България ....Алооо, мужиците??? Не се ли чувствате като оръдие на.....властта?

Те от 100г. не са хора а болчета и гайки в комуноидната машина та няма новина-"ИМАЧОВЕК,ИМА ПРОБЛЕМ...НЯМА ЧОВЕК НЯМА ПРОБЛЕМ" това е девиза на любимият им вожд сталин та както за тях така и за нас всеки народ си заслужава съдбата

Ами докарайте американски туристи.Нали заради някакъв боклук Навални се скарахме с Русия и лижете гъза на американците .Сега няма да ревете ,миналата година не можеше да се пътува навън и горе долу българите почиваха на нашето море ,сега като отворят Турция и Гърция и не ви виждам.

3 милиарда евро носят чуждите туристи в България всяка година. За сравнение, българските туристи носят 200 милиона на Гърция всяка година. Но вие продължавайте да мразите нашите хотелиери и да лижете гъза на Вашингтон.

Носят, носят. И на кой ги носят? Сега ще ми обясниш как плащат заплати, давата хляб (това пък като го чуя направи побеснявам - давали били хляб). А от това, което носят колко заделеиха за черни дни? А? Или всичко отиде за лична консумация. Осигуровките на минимална, данъка колкото може по - малко. Двадесет години ни обясняваха как не може да отидем на собственоито си море, щото не сме достатъчно платежоспособни, пък то сега нали е пазарна икономика и който има пари, само той може. Сега ревнаха - олеле помагайте, подкрепете българското, олеле дайте пари, че иначе ще фалираме и работните места и бля, бля, бля. Олеле руснаците ни изоставиха. Ами олеле, вие що ни плюхте в суратя двадесет годин? А? Аре сега оправяйте се! Нали сме в пазарна икономика ...

Тези три милиарда евро потъват в джобовете на българската организирана престъпност. С тях те участват в трафика на кокаин и хероин от Латинска Америка към Европа.