Русия си иска дължимите от Венецуела над 4 милиарда долара

Споразумението между двете страни за кредита е от декември 2011 година при лихва 7.4%

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Венецуела беше поредната държава заплашена от разпад и американска окупация. Русия помогна значително за стабилизацията. Хипер инфлацията е овладяна и нещата започват да се връщат към нормалното. Русия ще си получи обратно парите по кредита.

Ъхъ. А светлият комунизъм кога ще дойде?

Има да чака да си ги получи, ама пък кой я караше да се изхвърля с тези пари и да се бори за влияние чак във Венецуела с голия си задник?

А ние кога ще си получим обратно парите отпуснати на Ирак, Либия и др. от бай Тошо.

Хохохо... ИзгорЕ... Китайците вече пиха студена вода, ама тарикат мъж не писка... Явно Му трябва повод, за да съобщи на целокупното население защо ще ги прецака със социалните мерки... А Мадуро явно скоро ще се оттегли...

7.4 % год. лихва за 4 млрд :)))) Всеки български гражданин за 5 - 10 хил лв вима срещу 4 % Някой нещо да каже? "Еврогейски съюз", "Гнил капитализъм", .... а да "Русия, по-големият брат, който се грижи за съюзниците си и помага" Приятно тролене.

АМЕРИКАНСКИТЕ ЦЕННИ КНИЖА носят доходност под 1% годишно. Но Россия УПОРИТО КУПУВА АМЕРИКАНСКИ ЦЕННИ КНИЖА. Руснаците, подобно и на много български ватни ушанки, питат наивно: - Как така ще финансираме лошите американци с нашите пари срещу тази мизерна доходност? Отг, Товарищи ватници: - Американските ценни книжа са ГАРАНТИРАНА ДОХОДНОСТ. Те винаги се изплащат. Дори и на руски купувачи. Държавата САЩ досега никога не е блокирала или неизплащала тези вложения. Затова всички се натискат от цял свят да ги купуват....т.е. да си вложат парите в 100% гарантиран дивидент. Затова пък от Россия никой не иска да купи държавни ценни книжа....дали има причина?

кредит ВИНАГИ СЕ ОТПУСКА ЦЕЛЕВО......и се следи от отпускащия за точното изпълнение ИНАЧЕ - настанил съм си свои хора на власт

То и на БГ , Ирак , Либия , Ангола и Мозамбик и знайни и незнайни помпани приз Комунизъма имат да ни връщат бооол мангизи в Млрд $ , Ама ....

ХАХХАХАХАХАХАХАХАХААА! Да пилат оплакване на armenski@pop.ru :)))))

сега Мъдю ще каже на Путю да си такова органа и ще обяви фалит.

Работата с кредита е сигурна! Човекът (Мадуро) взе парите и каза "Ще видим"! :)))

Сигурен съм, че от 2011 година до сега, между всички държави са се сключили хиляди подобни сделки. Въпросът ми е защо точно тази сделка трябва да ни интересува?

Щото си комунде с бетонна тиква .

търся някой да ми отпусне кредит и да гарантира, че няма да си го търси обратно, и аз няма да му го върна ! Така ще докаже, че той не е като рашаните, които си търсят кредита ! Пълно безобразие, да си искат парите обратно !!

това с лихвите за 9 години по 7.4 процента и с капитализирането става 8 процента имат Венецуела да дават на Русия 4 млд. плюс 73 процента лихва стават общо 6.9 млд. от къде ще ги вземат не знам....Иран да им даде и Северна Корея

Според мен алкашите трябва да дадат поне 20 милиарда заем на мъдю, той да ги изхарчи, а мечките да имат да вземат големи суми от там! С още по грамадна лихва!

Лихвата е доста височка, но така е, отпуснаха рущщщаците пари на мадурко и сега путята иска гаранции че ще си вземе паретата!, че едно преврат е и край на теЗи парици!

То и без преврат, тези пари ги пиши "бегали" :)))

Братска "меча" прегръдка.

Друго си е от МВФ викаш! Те не искат връщане!

Пази Боже Рашата да ти е приятел !!!

Що бе? Ти даваш ли кредит, който не си търсиш обратно? Направо ми дай, няма да обсъждаме лихвата!

От приятел раша, врагове не ти трябват.

За закона за ратифициране на протокола към междуправителственото споразумение за предоставяне на руски кредит за Венецуела, гарантиращ, че Русия ще получи дължимите суми навреме. Всичко останалото е измислици на автора!

АМА СИРЕНЕТО Е С ПАРИ.РАССИЯ ДА ТЕ ОСВОБОЖДАВА И ПОМАГА,БОЖЕ ОПАЗИ.И БЪЛГАРИЯ ОСВОБОЖДАВАХА ОТ "МОНАРХО-ФАШИЗМА" И НАКРАЯ НИ ИЗНЕСОХА И АРХИВА ПРЕДИ 1944 ГОД.,ЗА ДРУГОТО НЕ СПОМЕНАВАМ.

Maduro komandante ei sega shte im gi otpechata na novi banknoti ... s edni eiii takiva golemi mango krushi ... Pa moje i da bratushkite da mu gi reznat posle :)

Така е! Скъпо струва братската лИбов на северно монголските орки! Венецуелците да ни питат нас! резидента ни техен агент, най-голямата ни църква кръстена на техен светец, стотици техни паметници из цялата ни държава, окраднат златен резерв, избити десетки хиляди свободолюбиви българи начело с ДЯКОНА Васил Левски!

Техния светец - Александър Невски е мюсюлманин

Руснаците са убили Левски? Състоянието ти се влошава.

Горките венецуелци. Ама така е - световната комунистическа революция има нужда от роби и от парите на другите. Гаси и лихвата!?!?

и 50 милиарда долара китайски има там братята комунисти много обичат да обичат но не безплатно

На братския венецуелски народ май му излезе солено...

Само венецуелците не се бяха гаврили с Путя :)))) Ще му върнат заема когато Росскомикс изпрати човек на Слънцето! :)))

Няма да е проблем да ги окупират, ама после ще трябва да ги хранят.

колкот Сирия ки ги наплати, толко и Венецуела Ша имат да зимат братушките

мислиш ли, че са им ги дали кой знае какви далавери и контрол над петрола