Русия планира да въведе квоти при износа на горива

Това е възможно, ако забраната за износ на бензин и дизел, наложена през миналата седмица, не доведе до понижаване на цените им на руския вътрешен пазар, обяви вицепремиерът Александър Новак

Обратно в новината

Коментари - Русия планира да въведе квоти при износа на горива | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пита се колко комбайна, трактора, камиона и дизелови силови машини от рода на подемници и задвижки за транспортни ленти работят за да клатят руския пазар за дизелово гориво? Хахаха, нека им е зле

Дизелът им гони лев и двайсе ;) Живи да ги оплачеш :)

Слагат си квоти!

Това е върха на икономическия идиотизм на Путьо и путьовците около него. Ти си един от най големите производители на петрол и природен газ. Изнасяш суровини. И не си кадърен да направиш няколко рафинерии да задоволиш търсенето на горива в собствената си държава. Ограничението на износа ще има обратен ефект. Само дето ще загубят пари. Пълна тъпотия е да ограничаваш износа на преработени продукти, а да изнасяш суровините. Значи ти поради си ствебата си некадърност оставяш печалбата от преработката в чужди ръце. Такава тъпотия може да я измисли само милиционер.

ЕС вече е независим от Русия и това изобщо не ми бърка.

И от кога?

Тоест, нищо не зависи от него :)

Мръсни руски изнудвачи!

Никой не те кара да купуваш руски горива. Всъщност в случая Путин даже ти помага да не ползваш руските горива като ти забранява да ги купуваш.

Сороспиите се радват, че нямало горива в Русия, но даже не се и замислят, че това е само ход заоправдание на забраната за износ. След месец няма да се радват, защото като видят цената на бензиностанцията ще вървят пеш. НИкой нормален не вярва на това, но те се тръшкат от радост.

Ех, Щирлиц, Щирлиц. Що трябваше да работиш за СССР. Та после да живееш в мизерията на ГДР. Докато не те арестуваха у не те пратиха в ГУЛАГ. Тъй де, много знаеш. И такива като теб ги вкарват в ГУЛАГ за по десет години. Да им дойде акъла в главата. Ако имат късмет, де. Щото иначе ги пращат насреща с южилярспожслучай 100 годишнината от рождението на Ленин.

Свършено е с усраина, па вие си лайте :)

Дано открият колелото...

Основанието е да се стабилизират цените на вътрешния пазар....целта е повишаване на цените на международния и падането на санкциите.

da

САЩ ще са доволни, че вече има квоти От кога искаха да го наложат...

Прекалили са с износа

Руснаците не могат да си намалят цените на горивата за вътрешния пазар! Смех хахахаха

Ти видял ли си цените на горивата им на вътрешния пазар?

Няма значение цената. В някои райони на Русия няма горива.В това е проблемът на ушанките.

А ти видял ли си им заплатите на рашките,нямат части за рафинериите понеже са некадърни от там им идва проблема

УЖАС , В МОСКВА МОСКОВСКИТЕ МИСИРКИ ( КОИТО СА КАТО СОФИЙСКИТЕ ЛЕЛКИ) СЕ ОПЛАКВАТ ЧЕ ДИЗЕЛА Е ПОЧТИ 60 РУБЛИ .... 60 ЦЕНТА ЗА ЛИТЪР :)) 1.20 БЪЛГАРСКИ ПАРИ

Предлагам квотата да е нула. Да не продават изобщо. Долари и евро не им трябват.

Само дето не решаваш, ти!

"Неземно богатата" на природни ресурси Раша го закъса откъм горива и ще въвежда износни квоти. Закривай!

Да почакаме да се вдигнат още цените в Русия и да започнем да им продаваме нашия петрол...

Добър финт на НЕкоалицията. Колкото и да са ни противни, се оказаха далновидни. Още преди Русия да каже, че планира да ни спре горивата към Лукойл, нашите дебили се ориентираха и създадоха план без руски петрол. Не му се получи на Путин тая маневра :D

Тази тема не е интересна за путинофилите. А тя в прав текст си казва, че държавата не може да удържи огромния ръст в цените на горивата.

Путинофили са ти само в главата. Огромния износ само показва огромното търсене на не демократични горива от демократични страни. То за да има износ значи има някой да изнася и някой да внася. Явно има голямо търсене и желание за внос на лошите руски горива. Само на Кирчо ни обясняваш как България можел да си внася газ и нефт откъдето и колкото си иска

На руспийските маймуни им трябват пари за войната. Затова изнасят всичко, което могат. Така завършват с недостиг. Вода газят, жадни ходят. Некадърни маймуни.

Направо да въведе забрана за износ на всякакви горива!!! Нафта да ядат блядовете!

И на никой не му направи впечатление, че причината за високите цени на горивата там е ..... ПРЕКАЛЕНИЯТ ИЗНОС! - Сега някой пита ли се къде отиват тези горива .... ами пак там дето са ходили, но през посредници! - Тоест Fuck the EU!

На орките им трябват пари за войната. Затова изнасят всичко, което имат.

Азиатската Венецуела...

Още тежест за потъващият,пробит от САЩ....ЕС кораб!

Руспия е производител и зносител на горива - а в страната има недостиг и спекула на горивата. До там са го докарали маймуните.

Но нас какво ни засяга?

ами почакай и ще видиш. тъпак!

ако това продължи не мога да ги мисля евро-прошляците.

ти демонстрираш, че не можеш да мислиш вече...

Ехх излагат се мурзилките , не е ли най-лесно Путин да издаде един указ и всичко да поевтинее, супер лесно е даже Гъзражданци и Бсп-то знаят най-добре как става

Взимат пример от нашите главатари. Няма да изнасят чипове за Китай, и всички ръкопляскат. Нищо че цените се вдигнаха. Няма да търгувате с Русия, нищо че цените се вдигат, пак ръкопляскате.... Той само копира бе брато, що се пениш.