Русия отпусна кредит от 2 милиарда евро на Куба

С парите ще се модернизира жп инфраструктура на страната

Обратно в новината

Коментари - Русия отпусна кредит от 2 милиарда евро на Куба | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

2 милиарда евро ??? Та Венецуела спокойно може да си купи с тях 16 бр. F-16/70 !

А защо в евро, а не в рубли?

Ми ние ще купим американски самолети в левове. Какъв е проблема?

каква е далаверата кат им набутаtруските таралясници с тоя дърводелски кредит -

С сигурност една голяма част ще се насочат за операции в Венецуела, особено за заплати на репресивния апарат, щото да не се разбягат и те в имиграция.

За финансиране на операциите във Венецуела вече се е погрижил чичо Сам. Дали са 5 млрд. или повече ще ни информират по-късно от Белия дом.

Нема как, кубинците са наши хора, нетърпящи робовладелци, и трябва да им се помага. Но след Кастро нещо започнаха да ги натискат да им внасят банани и да ги примамват с други лъскави стъкълца, та рахатът може да им се разсъхне до няколко години, точно както стана при нас.

и тия пари ще отидат при ония дето ги отпусна на Мадуро

ще отидат за ракетите които вече са монтирани на 80 км. от Флорида

НАРИЧАШ ПУТИН ЛЪЖЕЦ????? ОСтана без надница. НЕ ТЕ Е СРАМ !!!

PUTIN PUTIN

Руснаците недохранени, но власта заеми дава.

Интересно как ''недохранените Руснаци'' изкупиха земи и хотели по нашето Черноморие??? Твоите възлюбени сащенци защо не ни опростят нашите дългове, ами ни смучат като кърлежи с двете въглещни централи с тройно по висока цена от пазарната?????????

Щото двете централи са на руснаци регистрирани в щатите

Ти си или пълен идиот , или гадна руска чебурашка !

Ти май не си на себе си. Къде видя изкупени хотели по черноморието. Никой не иска да работи с тези мизерни хора. Няма такава сган като тях, нагла и олигофренична.

Пълни глупости! Парите са за логистични операции от територията на Куба за поддръжка на руските части във връзка с кризата в Венецуела.

Едно време английската министър-председателка каза на Брежнев-"Защо избирате най дългия път към капитализма" Фидел е забавил развитието на Куба цели 60 години както турците нас 500 години и комунистите вече 73 години....просто капитализма няма алтернатива, няма алтернатива конкуренцията която движи прогреса..а вие тъпи комунисти сте дървени тъпи глави с промито мозъци..защо купувате парфюми на любовниците си от Париж а не от Русия Тройной бре..защо пращате децата си на запад да учат а не в Русия, зящо ползвате западни коли и телефони..защо ..защо...просто сте едни мизерници със москвичи и жигилута

Японците също си купуват парфюмите от Париж, и те ли са комунисти? В основата на прогреса са интелектът и образованието, а пазарният принцип (не капитализма) е най-подходящата среда за тях. Иначе питай Парагвай и Нигер дали са втасали след 50 години капитализъм.

А ти питай руснаците дали са втасали след 100 години комунизъм !

Най-големите постижения на Русия в последните 100 години са благодарение на комунизма, така че може би да. За България е валидно същото.

Куба си видя грешките че там където комунизма и руснаците са стъпили след това и трева не расте. Те никога няма да повторят грешката си и да пуснат ватенки на своя територия. Куба се стреми към добри връзки с Америка. Руската олигофрения за тях е забравено минало.

Абе не знам за Руснаците ама като гледам в Сирия, Ирак, Либия каква демокрация какви треви растат, че чак се радвам че политиците ни продадоха на Америка, защото иначе можеше да ни демократизират като Сърбия.

Мурзилките щели да реставрират архаичните музейни самолети на куба. Голям смях...

Ватенките пак ще загубят милиардите си в Куба, а руските пенсионери ще обикалят кофите за боклук.

Русия е Верен Приятел. Тя подкрепя и помага на истинските си съюзници винаги. България отлично помни доброто време на Социализма до 1989 когато бяхме закриля и подкрепяни от ратска Русия. Помним какво ни Сполетя при демокрацията и Новите приятели-господари Запада, ЕС и Нато... България Рухна.

Пълен идиот или весел шегаджия ?

Още ли има такива ненормалници.

Свали си розовите очила .Огледай се! Или си просто платено тролче?

А САЩ какво отпуснаха на Бълагрия за 30 години? 2-3 опорни точки и потупване по рамото. И една молитвена закуска за цветанов.

Ти май си забравил кораба с мухлясалата гмо- царевица. Пък и пари не ни искат за базите си у нас. После, не ни искат и да им плащаме за златото, което добиват в Челопеч. "Гарантираната печалба" на Мариците, можеше и да е по-висока. Примерно, 200% Позволяват ни да им пазим мака в Афганистан, без да ни искат пари. Самолетите само двойно по-скъпи ни ги предлагат. .......................................... ...........................................

Безнадежден кретен … и неук при това !

Руснаците какво отпуснаха на България,защото аз си спомням как американците дариха апаратура за изотопи,необходими в онкологията ,за да не ги купуваме от Полша на стойност 3 000 000 лева.Сега кажи за Руснаците,много ще ми е интересно да го прочета!

"Добрият" дядя Путин взема от богатите български граждани чрез Лукойл, Газпром и Атомстройекспорт , и дава на бедните кубинци и венецуелци ! Слава тавариш Путин !!!

ми ще дават пари. Няма къде да ходят. Все пак Куба им върши мръсната работа в Латинска америка, както сега е пратила 50 000 военни, които са окупирали управлението на армията и полицията. В момента Венецуела е под кубинска окупация, а руските спецчасти- над 2000 души пратени са само да се знае кой е главният шеф. Роснефт ограбва венецуела с по няколко милиарда годишно. Що да не дадат невъзвръщаем "заем" на Куба, което си е заплащане на Военните услуги във Венецуела.

Кубинците,само да си съберат и продадат на Холивуд или колекционери,всичките си автомобили от 50-60-те години на м.в.....ще си оправят положението с години напред. Да му мислим ние,че за 30 години нарязохме всичко на скрап и изнесохме в Турция!

Шъ прокопсат!