Русия не вижда никакви перспективи за по-нататъшно подновяване на зърнената сделка

Продължават консултациите с ООН, а инспекциите на корабите, пренасящи зърното, са възобновени

Обратно в новината

Коментари - Русия не вижда никакви перспективи за по-нататъшно подновяване на зърнената сделка | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма страшно. До следващата реколта - октомври месец, руснаците няма да са там вече.

Мммда миньоните пак да атакуват руски кораб в коридора за зърно....а гру наркомана да твъди че са му виновни руснаците....

Блажени са вярващите.... Да не с надяваш гру и миньоните да спечелят....

Ray McGovern Бивш агент на ЦРУ: "Между 12 и 14 хил. рускоговорящи украинци са били убити в Донбас от ВСУ преди началото на СВУ." https://www.youtube.com/watch?v=maFQL6ta-tE Интересувайте се хора! Това няма да го чуете по масмедиите!

Русия сак дик, биг тайм :)

Със или без зърнена сделка за Русия няма никакви перспективи. Те не виждаха и перспективи за Европа без руски газ и петрол.

Питай брат ми яланджията, той ще те информира най точно! Какво пък по различно има в тубата, че сме длъжни да вярваме на всяка партенка, но всеки си знаебагажа и ти като искаш образовай се от там. Може ипрофесор да станеш накрая.

Ами добре. Русия не вижда переспектива в зърнената сделка, пък светът не вижда переспектива в тях.

Ама да не е спрял руския газ и петрол за ЕС?

Няма страшно при тия незасяти в Украйна 7.8 млиона хектара поради липса на трактористи, скъпи торове и пари за семена, догодина ще трябав да изнасяме жито за Украйна.

Така е, но Русия като не вижда перспектива прекратява сделката и зърно няма а света като не вижда перспектива в Русия какво може да направи освен един още по-грандиозен ЛГБТ парад? П.С.: Отново обръщам внимание за бг евроатлантиците, САЩ, ЕС, Канда и Великобритания не е целия свят, даже и половината не е.

Те Путлерия вече 2 пъти не виждаха преспектива за зърнената сделка ма Ер Резаняк общо взето му каза на другаря че не го пита дали вижда или не вижда преспектива....ама съм сигурен че ти можеш пак да дадеш аргумент в защита на оня упадък от ватенки....ше кажеш а ядрените глави, а натисне копчето а няма зърно нали :D

Русия не тябва повече да отстъпва !