Русия изпадна от управителния съвет на авиационната агенция на ООН

Западът обвинява Москва, че е конфискувала незаконно стотици чуждестранни самолети

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Днес “русия” и “руснак” са гнусни, обидни думи, а русофилистиците са смрадливи руски лайна, които искат да се намърдат в Народното Събрание, да ни изкарат от ЕС и НАТО и да ни предадат на руските диваци

Русия и гражданска авиация....смях

ее, тя рассия скоро и от самото оон ще изпадне! като през 1939г!

ООН става все по-ненужно.

Цялото ООН ще изпадне. Никаква работа не върши.

Скоро вместо изпаднал германец, ще казваме изпаднал като руснак! А руснак пък се римува с куп друга лексика, ама нали и деца четат тук, а няма и точка......

Колко скоро? През 2014-та казвахте, че Русия няма да издържи и три месеца на санкциите. Сега виждаме, че други не издържат. 19 градуса вкъщи, спиране на мобилни връзки, къпуне по пет минути два пъти в седмицата и други пидобни "благинки" се обсъждат не тично в Русия.

Хаха, въZZражденски глупости!

Ако ти харесва повече Русия какво правиш в България??? А ако искаш България да се присъедини към Русия, то тогава искаш гражданска война и аз съм първия който ще вземе оръжието и ще стрелям по продажници които се опитват за жълти стотинки да предадат родината си на доказан агресор. Ти ако искаш да си крепостен селянин на Русия, то аз предпочитам да съм свободен гражданин и да мога да пътувам по цял свят и гордо да се наричам БЪЛГАРИН.

да се нарича гордо Българин. Ти излизал ли си от София да видиш как изглеждат нещата олигофрен? Такива като тебе келеши просто направо ме отвращават. Кой иска да се присъединява към Русия бе боклук ? Щял да излиза да стреля пича по своите ,които се продавали на Русия. От поне 25 години тука властват американците ,мекеретата им от ЕС индиректно , също така и Турция , но ти явно живееш в друга България. Кой от евроатлантическите партии се е продал на Русия? Посочи един бе. Кой се нарича гордо българин бе , Хората ги е срам да се наречат , премазани от начина на управление през годините. Такива израстъци като тебе изобщо трябва да са първи разстреляни, оръжие щял да взима. Ти автомат разглабял ли си ? Пистолет? По писанията ти предполагам ,че не си и служил никъде.

Русский самолет пошел тъй .......

До 123. Спокойно малоумнико, много скоро ще научиш какви са ! Ти и всички тупаци като теб в България, които сте фенове на Русия.

И какво ще види краварска подлого? Колко добър ибрикчия ли си? Заради такива като теб сме били векове под робство.

Преди това запада конфискува къде какво намери на Русия .Резултата е 1-1.

ГИ ИЗРИТАХА ОТВСЯКЪДЕ !

тея ако са главорези то не знам тогава американците кви са