Коментари - Русенска мебелна компания очаква първите си работници от Непал и Бангладеш | Бизнес.dir.bg
назад

Русенска мебелна компания очаква първите си работници от Непал и Бангладеш

Фирмата осигурява на чуждестранните кадри настаняване, транспорт, храна, като по договор те ще получават поне по 500 евро на месец

Обратно в новината
| Автор: Екатерина Тотева, БТА

Коментари - Русенска мебелна компания очаква първите си работници от Непал и Бангладеш | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само така, големите претенции, не подплатени с нищо, изтичат у канала.

Време беше някой да покаже на мързеливците с големи претенции, че света не се върти около тях. Някой е длъжен да издържа мързеливи и крадливи работници с претенции и 3 месеца болнични в годината. Живеем в свободна пазарна икономика - като не става с тукашните ще дойдат други. Когато бизнеса е мой ще взимам на работа, който си пожелая. На който не му отърва - отива, тегли заем и започва бизнес. Тогава може да дава 5-6 хиляди лева за да адекватно заплащането. До тогава акъл да не ми дават работници от 8:00 до 17:00 дето цел живот някой им е виновен .

И да добавя - чудесен работодател съм, 6 по 12 часа се работи при мене, доста е, но плащам щедро 800 лева на месец.

Плащам колкото мога - на който не му отърва...бял свят колкото искаш . Само мрънкачи на тая територия дето някой им е длъжен защото са се родили да им плаща по 5 хиляди заплата ей така защото им се полагат. Знаещите, можещите и образованите и тук взимат достатъчно големи заплати. Мързеливата плява само реве, кисне във фейсбук и се налива с ракия. На нея все някой и е длъжен

А ти как и кога стана работодател бе, пръдльо насран?? С мръсни, крадени пари от престъпления, дрога или корупция, изпирани през легален бизнес или с куфарче с пари подарък от ДС-Партията-Майка? Ти сера в устата проста, дегенерат такъв!

Докарайте бели хора бе, от Беларус, от Украйна, от Македония, от Босна. Защо мъкнете тия мангали тука? Ааааа, да, от Беларус, Сърбия, Украйна, Македония никой няма да дойде да ви работи за жълти стотинки. То и тези балами ще свършат скоро.

Ами те приличат малко на нашите цигани (нали имат общ произход), така че бързо ще се интегрират -:))

И защо от Бангладеш, където на практика са мюсюлмански индийци, а не например от самата Индия бе келеши ?

"Ще получават поне 500 евро", "като включим останалите разходи те ще получават около средното възнаграждение" Дами и господа, представяме ви поредните пишман-капиталисти дето искат с трици да ловят маймуни. Съгласни са да докарат и ескимоси само и само да не дават адекватни заплати на своите служители. Много ми е интересно след като им изтекат договорите на бедните роби от Непал и майната си и същите си тръгнат тогава откъде ще докарат нови роби? То и в Африка вече няма такива ниски заплати. А за качеството на продуктите им даже няма смисъл да започвам да говоря. Голяма част идват готови от Полша, сменят им етикета и хоп станали произведени в БГ. Преди 10 години ставаха. Сега са боклуци от нискокачествен талашит и са пълен шит.

Стани работодател и давай 7-8 хиляди лева заплата. Какво чакаш ? Само като видиш, че те крадат и 3 месеца персонала е в болничен за година свят ще ти се завие . Иначе в нета дъвки да развивате ...

Е с този ход работодателитеэвече ще прокопсат е ще си купят още по-големи мерцедеси!

Стани и ти работодател....какво чакаш. Ще караш мерцедес и ти

А ти как и кога стана работодател бе, пръдльо насран?? С мръсни, крадени пари от престъпления, дрога или корупция, изпирани през легален бизнес или с куфарче с пари подарък от ДС-Партията-Майка? Ти сера в устата проста, дегенерат такъв!

Тъжни новини за България. Българите бягат в чужбина за по-добри заплати, а българските работодатели си внасят работници от чужбина, за да не вдигат заплатите. А дори и не ми се иска да коментирам ефекта от промяната на етническия състав на територията на РБ, защото удобно ще бъда обявен за националист.

Вече никой не бяга, ако не си забелязал.

Вярно, почти никой. И много се връщат. Трябва да направим от Бългрия добро място, вместо да се дупим на тоя или на оня. Но това става с акъл и с патриотизъм. Едното липсва ли, нещата пропадат в една държава. Ако липсват и двете, както при Киро, щетите са за поколение-две или повече. Комунистите така искаха да няма държавност, а един да управлява. Провалиха се. Кирчо организира да ни управяват САЩ. Е, това никога не е било възможно да те управлява някой и да не те окраде. Милиардите, коити са договорирани в полза на САЩ и в ущърб на БГ ще се плащат от две поокления българи. А междувременно, ако не вкараме в затвора тези предатели, ще имаме и още такива договори. То не беше газ на двойна и тройна цена, то не бяха самолети за нападение, а не за отбрана, репективно три пъти по-скъпи, то не беше уран от САЩ, докато САЩ го внасят от Русия... Това са престъпления срещу България де факто и ни правят роби на САЩ. И не на народа на САЩ, а на малката върхушка, която печата пари и произвежда оръжие. Евреите с хазарски произход, които управяват САЩ и точат кръвта на хората по света, било то в преносния, било то в прекия смосъл на думата. Това е днешната реалност и това не идва от Русия, която именно пак САЩ превърнаха в плашило, за да разбият доставките на суровини за ЕС и да смачкат европейската икономика, че вече години наред държеше първенството по иновативна икономика, докато САЩ се тресат от корупция и социална драма. Забранено е да се говори по телевизията, понеже САЩ са робовладелцът на ЕС и една орда неофашистки лидери крепят тази незаконна и противочовешка власт.

Данни на НСИ за населението на България: 1989 година - 9.0 млн души 2011 година - 7.4 млн. души 2021 година - 6.5 млн. души Брой на пенсионерите в България: 2024 година - 2.0 млн. души. По време на пандемията изглежда, че хора от различни държави се върнаха в България. И това е чудесно, но не мисля, че са толкова много. Нека не си правим илюзии, че младите хора вече не напускат страната. А че темповете ще се забавят е абсолютно обективно, защото хората, които останаха, в по-голямата си част са с нисък стандарт и няма как да живеят в чужбина.

По-горе имам предвид, че пенсионерите ни, не са английски или немски пенсионери и нямат възможност да избират къде да живеят, тъй като пенсиите им не го позволяват

капитализъм!