Румънският президент: Намерени са решения за транзита и износа на украинско зърно

Заедно с украинската страна румънското правителство намери решения, които бяха одобрени от Европейската комисия, добави Клаус Йоханис в Ню Йорк след среща с Володимир Зеленски и Мария Габриел

Обратно в новината

Коментари - Румънският президент: Намерени са решения за транзита и износа на украинско зърно | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Но след бурните протести в България, Майбах пуска специална, ултра скъпа, лимитирана серия Myth и Legend... Специално за зърнарите в България: Maybach без съмнение е най-престижното име в портфолиото на Mercedes, като вече се появяват слухове, че звеното се готви да стигне още по-далеч, фокусирайки се върху ултралуксозния сегмент. Гамата на Maybach в момента включва версиите от висок клас на S-Class, EQS и GLS, а в близко бъдеще тя ще се разшири с допълнителни модели в лицето на Myth и Legend. Тези специални модели представляват или много скъпи автомобили с лимитирани серии, или дори по-ексклузивни еднократни варианти, поръчани от богати земеделски колекционери. Българските зърнари явно ще успеят да се оборудват с тези нови модели!

Не е луд този дето яде баницата, като му я дават да яде!!! Лудия е този който дава...... така е казал народът....

А къде е безстрашния президент,а? Май е избягал от срещата и е по тих от водата?

Е нали жирафката е там? Президента няма правомощия и не му е работа да се занимава с транзита на зърно. Това е работа на изпълнителната власт. Все президента ви бърка отзад в дупките на вас соросоидите!