Рублата удари две годишно дъно

Един долар се котираше за 69 рубли в сутрешната търговия - най-слабият курс от април 2016 година

Обратно в новината

Коментари - Рублата удари две годишно дъно | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бълха ги охапала руснаците. Скоро този колос на глинени крака САЩ ще фалират под тежестта на външния си дълг. Китай ще си поиска парите. Руснаците ще имат изтребители 6+ пококеление невидимо за радари и за просто око. Извънземни ще кацат на земята.

Истината се състои само в едно просто изречение: Там където е стъпил крака на комунистическата чума, след това и трева не расте. Примери много: Две еднакви германии - едната фалшивата , руската фалира и сега западна Германия все още и оправя бакийте, които комунягите надробиха. Двете Кореи-Южна Корея надмина по ВБПродукт, дори тъпия мастодонт русия. Произвежда телевизори, хладилници, автомобили, кораби, компютри, климатици и хиляди други стоки на световно ниво...Северна Корея е гладна, изолирана от света , със санкции и гол задник. Венецуела-ще се удавят във петрол , а заплатата им 20$, заради крадеца и некадрника мадуро и шибаната комунистическа система. Кулумбия - същата работа-мафия и кокаин за целия свят. Раша: За кремълските управници - златото, нефта, диамантите... За ватенките – само духовните ценности... Путин дели всичко честно и по правилата . (А за българските тролчета-жълти копейки и чеп в задницата) Всичко до което се е докоснал комунизма в лицето на Червеният Четвъртия Райх СССР се е разпаднало и провалило 1. Руснаците могат да се гордеят - от членовете на групата на Г-8, тяхната страна се превърна в лидер в тройката с Иран и КНДР. И всичко това благодарение на Путин! 2. Кримляди осраха СИВ, Варшавския договор, СССР, приятелите си диктатори в Африка, Азия, Латинска Америка! И сега се готвят да осерат самата Русия... при руснаците, няма нужда да се напъваш нищо да противодействаш, те сами ще си унищожат всичко. Сами си разрушиха съюза, сами се разпаднаха. Пробваха нов съюз - ОНД, ама нещо не стана. Пробваха Евроазийски съюз, ама нещо не функционра.70% от БВП на Русия е от газ и нефт. Общо 95 % от БВП на империята е от природни суровини и само 5 % е от други отрасли на промишлеността, вкл. оръжейна. С падането на цените им, падна и БВП на Русия. През 2016 г. ги изпревари Южна Корея - държава с територия по-малка от България. Колкото повече русофили има в една страна, толкова стандарта и на живот е по - нисък. Москва падна през 1992-ра без вякаква "гьобелсова пропаганда". Германия е жива и процъфтява, а СССР умря, не се знае даже къде е гробът му! Учи историю, дорогой! В России строили коммунизм. Не получилось. Потом — капитализм. Не получилось. Потом — феодализм. Наконец хоть что-то получилось! Сега гнома путин отива при Тръмп на колене да го мили за прошка. Неудачниците, бившите партийни другари, цървулите и нискообразованите са фенове на Путин но чедата на комунистите милионери и политици живеят и работят в САЩ и Великобритания, ... Квичете лъжливи червени подлоги. Голям кеф е как пикаете газ, но не можете да направите нищо и сте безпомощни като хлебарки. Къш в сибирската пустош и блато.

Нашите комуняги са в несвяст хахахаха..чудят се какво да напишат хахахаха увъртат се като някви мастии хахахахаха

То това новина ли е !? Новина ще бъде : Български русофил емигрира в Русия , забогатя благодарение на упорит честен труд и професионални умения , и на преклонна възраст дари цялото си богатство на дом за сираци в България ! П.С. Някой чувал ли е , някое комунде да е направил благотворителен жест !?

Ще се опитам да ви обясня нещо: Наличието на природни ресурси автоматично не прави богат никого, особено тези, които нямат технологиите за добиването им! И още един куриоз: технологиите за добив на полезни ресурси са най-развити в страни бедни или напълно лишени от такива. Примери- Япония,ЮКорея, Холандия, Финландия и всички "западни" страни от Стария континент, Израел. Единственото изключение е САЩ - природни ресурси плюс върхови технологии - дават добър резултат. Обратно на това - страни, богати на природни ресурси и неползващи ведущи технологии за добива им висят на опашката по доходи и жизнен стандарт на населението си - Нигерия, Либия, Венецуела,Етиопия, Судан,Русия, цяла плеяда африкански режими, чиито режими, подкрепяни от Москва, са довели населението си до ръба на оцеляване. И още нещо- наличието на природни ресурси и разчитането основно на тях води до унищожаване на традиционните средства за препитание - за Африка - основно селско стопанство и лека промишленост. В цяла африка и ЮАмерика пустеят плантации от бананови, финикови и всякакъв друг вид насаждения осигурявали столетия средства за съществуване на местното население - то вече не иска да работи! Наличието на природни ресурси унищожава способността на местното население да оцелява физически без финансовите приходи от тези ресурси.

това в долари, нали?

това в долари, нали?

Курсът е реален. Икономиката на САЩ е само 69 пъти по - развита от тази на Русия.

хех не знаех че така просот се смятало

Тия кът прокажени за човечеството

ще видите вие като стане 1 рубла за 69 долара друга песен ще пеете

Като изтрезнееш ще проумееш че заболяването наречено руска пропаганда се лекува много трудно и е много опасно , за съжаление някои никога не изтрезняват.

Малко им е, още трябва да се изолират от света като севернокорейците.

Сами си го вкараха рашките - щото са алкохолизирани малоумници. При тия възможности да дрискаш на двора и да пиеш препарат за вана.... Не им пукало за курса на долара - а за курса на боливара - пука ли им? Ще им припука - скоро

Русофилите да прочетат статистиката. А тя нееднозначно показва величието на Америка и блатото в русия: Общият брутен продукт на планетата е около 83 трилиона $. 1. От тях 24% се пада на американската икономика (19.899 трилиона $). На Китай се падат 13.6% около 11.238 трилиона $. 2. На руската икономика се пада 1,5% или 1.283 трилиона $. 3. Пред Русия са Япония, Германия, Великобритания, Франция, Индия, Италия, Бразилия, Канада, Ю. Корея.

Лъжливите мурзилки както винаги нагло лъжат и грухтят че няма да купуват валута, а купуват като луди за 383 милиарда ценната и незаменима валута: «Источники валюты для пополнения счета Федерального казначейства ЦБ определяет самостоятельно», — уточнил представитель Минфина. Таким образом до 7 сентября Федеральное казначейство все равно выполнит план по закупке иностранной валюты на 383 миллиарда рублей. На данный момент ЦБ потратил только 96 миллиардов рублей, так что осталось перевести в валюту еще 287 миллиардов рублей.

Когато се заговори за русия винаги се споменава дъното. И космическите им кораби стигат винаги до дъното на океана, и самолетите им на дъното на Средиземно море, и икономиката им в тинята на дъното, и рублата им на дъното... Видно е че плешивеца добре си върши работата.

Важното е в скоро време всеки руски и турски гражданин да стане милионер.

Цифри трябват , не празни приказки невежи ватни цигани. Дайте цифри и доказателства, иначе всичко ваше нахвърлено от лъжливите червени подлоги са смешни плитки лъжи. Разликата между просперираща Америка и сдуханата обедняваща Раша не е само 2 или 3 пъти , тя е толкова фрапираща и убийствена, че е невъзможно за да се опитате чрез лъжи да я манипулирате. 1. БВП на САЩ е 14 пъти ПОВЕЧЕ от този на Русия. 2. Преди да фалира СССР имаше 16% от световния БВП. 3. А сега САЩ имат - 23%, а тъпите ватенки едва, едва 1.6% 4. Разходи за въоръжение 2019г. : Америка: 716 милиарда Долара Русия: 46. млд. 5. САМО ВОЕННИЯТ БЮДЖЕТ НА АМЕРИКА е в пъти ПО-ГОЛЯМ ОТ ЦЕЛИЯТ бюджет на скапаната ватна държава !!! Къде са вашите коментари тъпи ватенки? А да добавим ли и НАТО ? След като намали военния бюджет Русия до 46 милиарда, което е достатъчно само за картофи за войниците и за строежа на вили за генералитете, Ватенките ще въртят само мултики.

Долара ще стане 300 рубли. Единствено доброто за това е че ватенките няма да купуват повече тоалетна хартия, щото рубличката им ще е по евтина от нея. А ти ме лъжеше че вече станала петро-рубла-смешник. Второто добро нещо за тотално обеднелите мурзилки е че ще им се наложи да станат вегетарианци-ще ядат мъх в гората. От там до качване отново по дърветата на ватните обезяни , благодарение на Путя е само една крачка.

Ха-ха, нещестен тъп ватен трол. Руснака за долари е готов и майка си да продаде… или да я такова изодзад. ПРИХОДИТЕ НА ВАТЕНКИТЕ СА КАТО НА МАЙМУНИТЕ В Африка-АКО НЕ ПАДНЕ БАНАНА ИЛИ КОКОСА ОТ ДЪРВОТО ЩЕ ИЗМРАТ ОТ ГЛАД. ТАКА 95% ОТ ПРИХОДИТЕ НА ДОЛАРИ В рУСИЯ Е само от полезни изкопаеми-петрол и газ. Секнат ли доходите от земята - загиват.

Сами си го вкараха рашките - щото са алкохолизирани малоумници. При тия възможности да дрискаш на двора и да пиеш препарат за вана.... Не им пукало за курса на долара - а за курса на боливара - пука ли им? Ще им припука - скоро

Абе гордия неандерталец путлераст, защо вчера руската централна банка купуваше като разпрана шаврантия долари? Защо руснаците спряха да купуват гъзпапир? Може би защото 100 къса тоалетна хартия струват 100 рубли и са решили да ги ползват директно

Точно съгласно прогнозата...

Не гледайте рублата. Тя си е добре. Да му мислят "инвеститорите", които са си купили гъзпапир. Ще се бършат с него. Икономиката на Съединените американски щати ще пострада "в пъти повече", отколкото останалата част от света, заради ескалиращата търговска война, смята главният изпълнителен директор на A.P. Moller-Maersk A/S. Сорен Скоу, който управлява най-голямата шипинг компанията, заяви, че ефектите от протекционистката вълна ще засегнат много повече САЩ. Митата могат да забавят ръста на световната икономика с между 0,1 и 0,3 процента, но в САЩ "може би 3 или 4 процента", заяви той по време на презентация. "И това със сигурност не е добре", допълни той. Maersk отговаря за около 20% от транспорта на стоките, превозвани по море. Това поставя компанията в уникална позиция да измерва ефектите от митата върху търговията. Администрацията на Тръмп твърди, че митата ще решат проблема с дисбалансите в търговските отношения между САЩ и Китай, както и че мерките ще подкрепят американската индустрия. Maersk се концетрира върху търговията между Европа и Азия и засега индустрията не е била директно ударена от митата. Всъщност, търсенето се е повишило с четири процента през второто тримесечие. Но Скоу казва, че това може да се промени, ако САЩ започне да се цели в потребителските стоки. Източник: Bloomberg

Съжалявам, че секвам вдъхновението ти по опорните ти точки, но само да те светна, че по всички и всякакви експертни оценки АМЕРИКАНЦИТЕ, АМЕРИКАНСКИТЕ ИНВЕСТИТОРИ СА ДАЛЕЧ НАЙ-ДИВЕРСИФИЦИРАНИТЕ В СВЕТА! С други думи, да ти го обясня просто, така че дори и ти да го вденеш, дори и утре наистина да ти (ви) се сбъднат мокрите сънища и доларът да се стине, то точно американците имат най-много активи и в други държави и акции, вкл. в ДРУГИ ВАЛУТИ и техните финансови инструменти и деривати, вкл. познай какво - И В РУБЛИ И РУСКИ АКТИВИ И КОМПАНИИ! Съжалявам, че ти разбивам опорните точки и мечтите и че те информирам за всеизвестни за средно интелигентните хора неща, но не е зле човек да е адекватен, особено по теми пл които се изхожда често много неподготвен.

Ха-ха, българските ватни подлоги до вчера лъжеха че юана и рублата ще станат силни, ще има петро-юани и петро-рубли... Всичко е лъжа. ЦАР ДОЛАР Е ХЕГЕМОН В СВЕТА. И ватенките са на опашката на световното развитие. Тъпи , лъжливи ватенки, защо при Брежнев, доларът струваше 64 копейки, а при плешивия 64 рубли-(девалвация от 100 пъти !!!) ? Само факти червени гологъзи фашисти. Ватника за 1 долар и майка си ще изнасили и продаде…

актуални възможностите за пълен срив след Куп-Детат - 1. Унион-Джак 2. Стар шпенглъд бенър 3. Пита-Пута , островчето близо до бряг Канада , Пацифик, Беринг Страйтс

е една значима възможност за инвестиция , среден икономически план , поради изложението на местността пред брегове както на Канада , така и северната част на американските щати . На Пита-Пута има пълен свободен режим както за крипто валути , така и за по-малко познати на аудитория специални издания както бритиш пунда , така и щатска долара. Регистрация на Пита-Пута , както обичаино - ол-инклусиф чрез Интернет. Фирмена регистрация напълно , пак ол-инклусиф , он-лайн . Добри дошли в Пита-Пута !

САЩ налагат санкции на Русия, защото Русия търгувала със Северна Корея. Звучи като виц, но не е.. САЩ да не е станала новото ООН, някаква световна организация..?! Направо абсурд! Пълно погазване на международното право.

И скъпият нефт вече не помага на путювата мутрокрация. Според Елвира Набиулина дори и при $100/барел, руския ръст пак ще е под 2%.

Не реви на чужд "гроб", соросопитек. Гледай си фалиралата Кочина и нахрани "социално изхвърлените", че са милиони.

предателите на родината си нямяте право да говорите за нея. подлагай езика си под задните части на господаря си и гълтай бързо.

Я напиши колко получи като "грантове" от Кочината бе, предател??? Не те ли сърби сфинктера да определяш нормалните хора като предатели??

предателя е този които служи на противниците на България. Който служи на тези които наричат българите - достойни за презрение. ПРедател е този които за едни мръсни гнили долари започва да мрази българите щото не искали да му плащат по 500 долара за газта и ги нарича предатели. ТИ СИ ПРЕДАТЕЛЯ. ТИ СЛУЖИШ на този които продаваше на германеца за 240 долара, а на българина "братушка" по 500 долара. Разбра ли бе бляд нещастна.

Ха-ха, нещестен тъп ватен трол. Руснака за долари е готов и майка си да продаде… или да я такова изодзад. ПРИХОДИТЕ НА ВАТЕНКИТЕ СА КАТО НА МАЙМУНИТЕ В Африка-АКО НЕ ПАДНЕ БАНАНА ИЛИ КОКОСА ОТ ДЪРВОТО ЩЕ ИЗМРАТ ОТ ГЛАД. ТАКА 95% ОТ ПРИХОДИТЕ НА ДОЛАРИ В рУСИЯ Е само от полезни изкопаеми-петрол и газ. Секнат ли доходите от земята - загиват.

пише се слято. а иначе следобяд курсът е 67,70—67,85. става дума за 14:00 часа тази информация вече е променена.

а сега е 68.25 значи ти пишеш глупости, така ли?

След като е толкова евтина рублата, колко ли струва литър бензин в Русия? А един хляб? А бутилка водка? Да не излезе, че са по-евтини, отколкото в ЕвроБългария?

няма да излезе. Сещаш се на колко месеца се правят индексации.. .а мога да ти кажа за колко дена покупателната способност им падна с 25%. Все едно да имаш 1000 лева, а след 2 седмици без да си харчил имаш 750. помним като ни управляваше Жан Вал Жан.

Помниш, ама като любител. По времето на Виденов се живееше сто пъти по-добре от сега. Българите си бяха в България, не бягаха в чужбина да мият пенсионерски задници. И да целуват задокеански, разбира се. А инфлация има и в Сърбия, Турция, Македония, южноамериканските страни и къде ли не още. Само ние с твърдата валута сме цъфнали и вързали. Прави си изводите...

44-45 рубли. И в най-малък супер има десетки видове хляб, с рахлично тегло и съставки. Но е по-евтино от Бг. Русия е най-големият производител на зърно в света.

ураааааааааааааа ..ха.ха.ха

Бафмааму, като чете "новините", платени от соросовите тъпаци, човек ще рече, че 136 милиона руснаци са се наредили на опашка пред банки и чейнч - бюра и пърхат в несвяст да си купят гъзпапир. Да, ама - не. Преувеличението на соросовите тъпаци не е случайно. На никой в Русия не му дреме за задокеанската Кочина и фалшивия и гъзпапир. Още преди 5 години, братушките спряха да се занимават с гъзпапиря, та в момента от 500 милиарда резерв (преизчислен в гъзпапир) имат само 14 милиарда гъзпапиря. Останалото е злато и дреги активи. Най- смешното е, че говедата се нахъсват сами. Ефект няма, ама как да си признаят? И продължават да квичат, и продължават да "налагат санкции", та като няма хляб, поне да има зрелища. (42 милиона в Кочината ОФИЦИАЛНО са регистрирани за купони за храна, 52 милиона се водят социално изключени). Факт.

май нещо се изнерви, а? :))) днеска направо ви съсипаха путлерастите предатели на родината си България. така ви се пада.

Пак си прекалил с масурите, ама нищо ново. Днес се чух по Телеграм с мои познати в Питер. Не знаеха курсовете на гъзпапиря. И не ги интересува.

Абе тези дето им казваш Кочина (не знам защо го пишеш с главна буква, уважаваш ги явно :) ) произвеждат страшно много - и петрол, и газ, и злато, въглища, селскостопанска продукция и какво ли още не. Затова им се ползва и "гъзпапира" навсякъде …

Просто след Второта световна, Кочината се оказа единствената неразрушена територия. А я пиша с главна буква, защото това е ЛИЧНО ИМЕ.