Рублата достигна най-високото си ниво спрямо долара от юни

Тя расте от 6 седмици благодарение на издадения от президента Путин указ, задължаващ износителите да продават по-голямата част от валутата си на вътрешния пазар

Обратно в новината

Коментари - Рублата достигна най-високото си ниво спрямо долара от юни | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко много не ми дреме за рушлямската рубла!!!

Да го ухате наср ани русофилчета

Защо русофилчета смотани не идете да живеете в Русия или не си пратите децата там а ги пращате на запад. Щото сте едни да мръсни комунета. Няма отърване от вас. Кога ще измрете за да се отървем най накрая от тая болшевищина

Писах го и на дебила по-долу. А защо трябва да се ходи в Русия? Това не е необходимо. В Русия климата е като в Канада, т.е. гаден. Не ми харесва климата нито в Русия, нито в Канада. Но, важното е да можеш да печелиш от Русия. Ти явно не можеш или не знаеш как, затова си дебил и пишеш тук тъпизми.

Като си такъв Путинопоклоник, отивай в Русия и печели. Писна ми от такива келешчета като теб да ме облъчват всеки ден. Взимай си партакешите и децата ако имаш такива и се разкарай от България продажен болшевик. Тук е България а не Русия.

Дебил е на майка ти синО бе селяндур зажмуцан

Не знам някой да емигрира в Русия затова пък е пълно с руски емигранти в чужбина. Интересно е че те притежават долари и евро когато са по света а не рубли, рупии или юани.

А защо трябва да се ходи в Русия? Това не е необходимо. В Русия климата е като в Канда, т.е. гаден. Не ми харесва климата нито в Русия, нито в Канада. Но, важното е да можеш да печелиш от Русия. Ти явно не можеш или не знаеш как, затова си дебил и пишеш тук тъпизми.

Като си такъв Путинопоклоник, отивай в Русия и печели. Писна ми от такива келешчета като теб да ме облъчват всеки ден. Взимай си партакешите и децата ако имаш такива и се разкарай от България продажен болшевик. Тук е България а не Русия

По на а кана държава от русия няма. Една бедна Украйна я направи за смях. Руснаците и паричната им смешна единица са толкова на. Акани че просто е смешно. Рублата върви само в Русия. Никъде по света не може да се купи нещо с нея. Освен за тоалетна хартия не може да се използва за нищо извън руския коптор

В момента 1 USD 88,468 RUB Голям напредък няма що. Все още рублата е тоалетна хартия и ще си остане такава

Незнам кой я е писал тази статия но да си свери обменният курс пак преди да пише глупости.

'ми току-що питах чичко Гугъл, казва 88.2 рубли за долар...

Освен в Русия,търсят ли се някъде другаде рубли?

Ами след като се търгува и не се е сринала, както се тръбеше, тоест мечтата на евроатлантика е в кофата. По същество ако искате да си купите нещо от Русия, става само с рубли. А САЩ, ЕС и цял свят си купуват неща от там, просто за балъците се тръбят други неща. Само един пример ще ви дам, турбините на Руския АЕЦ в Турция са купени и доставени от САЩ, там си нямат жълти идиоти да врещят за Руската заплаха и бизнесът е преди всичко. А пък САЩ си купуват уран, нефт и газ от Русия, та се късат, даже ви го препродават след това. Такива ми ти работи.

Чак пък да ни го препродават, малко прекали затова и другите ти твърдения са под въпрос. Официално България препродава на европейските страни с така наречената дерогация т.е да се ползва само за вътрешният пазар. От там ти идва и заплатата... България пренася също газ руски газ за Сърбия и Унгария. Затова мунчо не спира с рев и сополи...

Нито едно от твърденията не е под въпрос. А заплата ми изобщо не идва от където твърдите, защото не разчитам на заплата и да ми я плащат, а на собствен бизнес. А вие като знаете всичко за Мунчо, сигнализирайте прокуратурата, ама нищо не знаете, освен клевети и една баба ми каза.

По големи глупости не бях чел

Търят се навсякъде където се търгува руски петрол или газ. И не само. Или за тях се разменят стоки търгувани в долари и евро. Което е на практика същото. Няма как да расте рублата , ако зад нея не стоят руски стоки. Така работи икономиката. Парите са всъщност вид менителница: "бак-ноти", от италианското "note di banco", т.е. подобно на запис на заповед, "да се изплати на приносителя съответното количество злато". Сега вместо злато, зад тези менителници стои съответната икономика със съответните стоки, които тя произвежда. Това е всъщност и основата на валутния пазар, който търгува този вид менителници, т.е. парите. Те по същество също са вид стока.

Нека центаджийският рев започне сега!

Дир, какво чакате. Бегом да инвестирате в рубли и руски ценни книжа. Какво ни занимавате с това какъв бил курса на рублата? Кой го интересува. какъв е тоя цирк? Неконвертируема тапетна хартия, чието наименование е произлязло от гривната. 1 гривна е ромбоиден слитък сребро с определен грамаж, който е представлявал цената на един кон. От там и гривна. За да получат точний грамащ след отливане са отсичали парченца от слитъка за да го направят точен. Този процес се нарича "отрублит" или "рублит" и от там парченцата от сребро, отсечени от гривната са се наричали "рубли". Само че това е историята на Украинската гривна. Е, руснаците и името на своята валута са откраднали. Какво ни е грижа нас за това?

Официално има санкции и не можете да инвестирате в рубли, дори и да искате. Отидете в Българска банка и си купете рубли? Ами няма да можете. По този повод, нали никой не искал рубли, ами разрешете ги, ама не ви стиска и затова само забрани и лъжи са ви в главите.

Можеш да си купиш рубли в България. Аз си взех на дъното за малка сума ей така за спорта :)

Можеш от Тавекс, на неизгоден курс.

А пък от ДъБъ ни казаха, че Русия вече е фалирала, войната е загубила, Путин е във фризера. Има около 100+ статии по всеки един от изброениете неща, всеки може да си ги намери. И сега изведнъж контра, съвсем обърквате хората!

За разлика от щатският "долар" , рублата е с РЕАЛНО ЗЛАТНО покритие !!!!! Долара е БЕЗ никакво покритие още от времето на Президента Ричард НИКСЪН !!!!! Това са хартиики които НИЩО НЕ струват !!!!!

Ами върни си рублите и си поискай златото. Тогава ще разбереш какво е "златното" и покритие.

То така ли ставало ? Бахти и мозъка !!!

Особено, след като близо половината от световната търговия на петрол и петролни продукти вече не е в долари.